![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=kronik;568151][B][COLOR=darkorange]sizin ev serin mi sivaburs hocam
eğer serinse kapına çul atam gelirken bir şişe kola da alam köz olan yürekleri buza çevirir[/COLOR][/B][/QUOTE] Ben de diyecektim işte onu tam, Eğer sen gelirsen serinler ortam, Aldığın kolaya biraz buz katam, Belki içimizi dışa çevirir. |
[B][COLOR=darkorange]doğdum doğalı burda yaşarım
yılın 12 ayı şehrime doyarım hırsız dedin küslük sebebidir bu sözün yönümü terse çevirir [/COLOR][/B] |
Isimleri buyuk rengleri donuk.
Konusamam alamam bir soluk. Cantama koysam getirsem culuk. Sofrada mideyi bayrama cevirir. |
[QUOTE=kronik;568156][B][COLOR=darkorange]doğdum doğalı burda yaşarım
yılın 12 ayı şehrime doyarım hırsız dedin küslük sebebidir bu sözün yönümü terse çevirir [/COLOR][/B][/QUOTE] O sana değildi Allahım koru, Bugün de nedense olmadım kuru, Sen bir su gibisin hemi de duru, Bu Kronik beni çüşe çevirir.:) |
Seninle güzeldir hayatın rengi,
Bulunmaz sevdamın dünyada dengi, Unutma aşk için yaptığım cengi, Bir gülüş gönlümü hoşa çevirir. |
kronik kardeşim birde kamara
üç beş vardı verdik kumara ustalar bugün girdi damara diyarim küreği boşa çevirir |
Kronik dertlere bulunmaz aşı,
Düzgün oku nolur oldun mu şaşı, Ayıklayamazsam pirinçten taşı, Kars'a giden yolu Muş'a çevirir. |
Sandalli boşuna ömür geçirir,
Yâr aşkı sılada koymaz, göcürür, Gece rakı, gündüz şarap içirir, Sarhoş eder beni keşe çevirir. |
Sevdasi uguruna cile cektigim.
Gonul bahceme cicekler ektigim. Sen gelmeyince kirilan kalbimi. Zalimler Bahcede kuruyan gule cevirir. |
Biri bir laf attı sonra da caydı,
Ortaya yazmıştım kendine saydı, sivaburs'a hüzün karanlık yaydı, Aydınlık dünyamı loşa çevirir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:39. |
|