![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="Black"]
[URL=http://img212.imageshack.us/my.php?image=morpapatya.gif][IMG]http://img212.imageshack.us/img212/9043/morpapatya.gif[/IMG][/URL] GURBET Gurbet o kadar acı Ki ne varsa içimde Hepsi bana yabancı, Hepsi başka biçimde. Eriyorum gitgide; Elveda her ümide. Gurbet benliğimi de Bitirmiş bir içimde. Ne arzum, ne emelim... Yaralanmış bir elim Ben gurbette değilim, Gurbet benim içimde. [URL=http://img212.imageshack.us/my.php?image=morpapatya.gif][IMG]http://img212.imageshack.us/img212/9043/morpapatya.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/B] |
[URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image=damar2.gif][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/9120/damar2.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img8/damar2.gif/1/][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/damar2.gif/1/w446.png[/IMG][/URL] |
[B]başka yokmuydu canm her teLden dınLıyosn maşLh. :)
..............yaR yokLuguna itirazım vaR uguR aRsLan.........[/B] |
[QUOTE=fatoş_yvz;386648][B]başka yokmuydu canm her teLden dınLıyosn maşLh. :)
..............yaR yokLuguna itirazım vaR uguR aRsLan.........[/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"][B][I] hertelden diil canım arebesk :) damar takılıyorumm şuann ... :) [/I][/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=MeLody58;386660][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"][B][I] hertelden diil canım arebesk :) damar takılıyorumm şuann ... :) [/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Aynen Bnde ArabesK TaKıLıom:) [B][I]MüsLüm qÜrses-----UsTa:)......!!!!!!![/I][/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;386665]Aynen Bnde ArabesK TaKıLıom:)
[B][I]MüsLüm qÜrses-----UsTa:)......!!!!!!![/I][/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] ooo Güzel Arebesk Takıl ... : ) Damara Devam :) [/B][/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][COLOR="YellowGreen"][B] Bahadir Aydogan - Ölecegim Senin Icin.mp3 [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=MeLody58;386660][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"][B][I] hertelden diil canım arebesk :) damar takılıyorumm şuann ... :) [/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]beLLi cnm beLLi hayırdır dıycem ama normaLde ne dinLdıgınıde biLmıyorum :D:rolleyes:[/FONT] yıLdız tiLbe sevmek zormu koLaymı ........... |
[QUOTE=fatoş_yvz;386668][FONT="Comic Sans MS"]beLLi cnm beLLi hayırdır dıycem ama normaLde ne dinLdıgınıde biLmıyorum :D:rolleyes:[/FONT]
yıLdız tiLbe sevmek zormu koLaymı ...........[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Plum"][B][I] evet biliosun fatoşcum :) damar takıldıgımı :) [/I][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR="PaleGreen"][B][I] Yakup EkiN. AsKıM... [/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=MeLody58;386670][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Plum"][B][I] evet biliosun fatoşcum :) damar takıldıgımı :)
[/I][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR="PaleGreen"][B][I] Yakup EkiN. AsKıM... [/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]ögrenmış oLdum canm:) yusuf güNey aşkım aşKLarından buLasın yüreğiNİN son demiNde kayNayasıN...........[/B] |
kulağım duymadığı için bişey dinleyemiyorum :D
|
[QUOTE=fatoş_yvz;386672][B]ögrenmış oLdum canm:)
yusuf güNey aşkım aşKLarından buLasın yüreğiNİN son demiNde kayNayasıN...........[/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][I] Beddua mı ediyon yoksa fatoşcuumm : ) [/I][/B][/FONT] [FONT="Century Gothic"][COLOR="DeepSkyBlue"][B][I] SeLami ŞahiN.. ÖzLedim... [/I][/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=MeLody58;386667][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] ooo Güzel Arebesk Takıl ... : ) Damara Devam :) [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT="Century Gothic"][COLOR="YellowGreen"][B] Bahadir Aydogan - Ölecegim Senin Icin.mp3 [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][I]BiLqisayarda YakLasık 350 Tane SarKı VaR.BunLARın SAdece 3 Tanesı ArabesK;)... BirYere KAdar ArabesK dınLeyebıLıyoruz:) Saq0pa KajMeR-------AteşTan qöMLek.....!!!![/I][/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;386676][B][I]BiLqisayarda YakLasık 350 Tane SarKı VaR.BunLARın SAdece 3 Tanesı ArabesK;)...
BirYere KAdar ArabesK dınLeyebıLıyoruz:) Saq0pa KajMeR-------AteşTan qöMLek.....!!!![/I][/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"][B] hmmm anlaşıldı çogunlukta rep dinliyorsan ben rap ten sadece 1 - 2 tane şarkı vr onları dinlerim bide genellikle küfür oluoo :) normalde slow dinlerim bende [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR="Red"][B][I] SibeL CaN . SoNbahar.. [/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=MeLody58;386678][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"][B] hmmm anlaşıldı çogunlukta rep dinliyorsan ben rap ten sadece 1 - 2 tane şarkı vr onları dinlerim bide genellikle küfür oluoo :) normalde slow dinlerim bende [/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR="Red"][B][I] SibeL CaN . SoNbahar.. [/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]Yoq Cnm Hep Rap oLur Mu :)qunCeL SarKıLaRda DınLıyom;) AsLı qunqöR-----Son Öpücük[/I][/B] |
[COLOR=green]aşık sefai[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir türk'e semboldür kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten[/COLOR] |
kULAKLARIM AÇILSIN ARTIK :D:D:D:D:D
|
[COLOR=green]Ali kınık-Kurtlar Sofrası
Sen bu kurtlar sofrasından Çıkamazsan ona yanarım Şerefli bayrağı burca Dikemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım Bu bir Halk’ın davasıdır Mazlumların duasıdır Ve bir elif sevdasıdır Çekemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım[/COLOR] |
[quote=seva;386683]kULAKLARIM AÇILSIN ARTIK :D:D:D:D:D[/quote]
sen benim yazdıgım şarkı sözlerini oku :) |
[B][COLOR=green]Mustafa yıldızdogan paşam
Gönülden Yüce’ye giden Yola engel oluyorlar O gönüller ask tarlasi Susuz susuz kuruyorlar Biri Allah biri ana Gerisi gelir meydana Hesabimiz Yaradana Kime ne bundan Dogru tektir gerçek tektir Safak bir gün sökecektir Her can teke gidecektir Giden dönmez görüyorlar Biri Allah biri ana Gerisi gelir meydana Hesabimiz Yaradana Kime ne bundan[/COLOR][/B] |
[QUOTE=barikat58;386686]sen benim yazdıgım şarkı sözlerini oku :)[/QUOTE]
okumak değil dinlemek hoş geliyor bana :D |
[B][COLOR=green]sefai[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Susuz kaldı bağım kurudu toprak Ben güle yanarım güle ne var ki Kırk senelik ağaç döküyor yaprak Kökü kurur gider dala ne var ki Ben beni kaybettim yaşarken seni Bin yıldan eskisin bir günden yeni Her gece çarmıha gererler beni Gönlüm feryat eder dile ne var ki Bu yılda geçerse eğer harmansız Ölüm ağır ağır gelir zamansız Gayrı varamıyom dizim dermansız Zay olup giderim ele ne var ki Yaralanmış gönül konar Sefai Yar ki terk eylemiş sanar Sefai Ne bilsin aşkına yanar Sefai Köz küle karışmış küle ne var ki[/COLOR][/B] |
[quote=seva;386688]okumak değil dinlemek hoş geliyor bana :D[/quote]
okuyunca daha iyi anlarsın dinlemek bi yere kadar |
[QUOTE=MeLody58;386675][FONT="Comic Sans MS"][B][I] Beddua mı ediyon yoksa fatoşcuumm : ) [/I][/B][/FONT]
[FONT="Century Gothic"][COLOR="DeepSkyBlue"][B][I] SeLami ŞahiN.. ÖzLedim... [/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"]yoo direk söyLüyorum canm;) ............... naZım çimeN her yeRde isyaN........[/FONT] |
[B][I]Funda Arar------Yaq qeL........!!!!!!!![/I][/B]
|
[COLOR=green]sefai[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Yesil yaprak döndügünde gazele Yazin ardi güz görünür sevdigim Ayrilirken kasim çatmam güzele Belki aci söz görünür sevdigim Bilirmisin sevda neden turnanin Diyarindan kacip giden turnanin Yükseklerden uçup giden turnanin Sinesinde köz görünür sevdigim Nazar eyler enginlerden yüceler Garip gönlüm simdi neyi heceler Çoban yildizina hasret geceler Bu sevdalar az görünür sevdigim Dagi yaran gögü aglatan vardir Onsekizbin rengin cümlesi yardir Varligin yokluktur yoklugun sirdir Her zerresi toz görünür sevdigim SEFAI'yem gecelere hilal et Ister cemal eyle ister celal et Bir lokma ekmegin yedim helal et Ölüm bize tez görünür sevdigim[/COLOR] |
[COLOR=green]Ahmet yılmaz[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Aylardan Ağustos, günlerden Cuma, Gün doğmadan evvel iklim-i Ruma Bozkurtlar ordusu geçti hücuma Yeni bir sevk ile gürledi gökler Ya Allah Bismillah Allahu ekber Türk, ulu Tanrı'nın soylu gözdesi Malazgirt Bizans'ın Türk' e secdesi Bu ses insanlığa Hakk'ın müjdesi Bu sesle birleşir bütün yürekler Ya Allah Bismillah Allahu ekber Yiğitler kan döker, Bayrak solmaya Anadolum başlar vatan olmaya Kızılelma ya hey! Kızılelma ya En güzel marsını vurmada Mehter Ya Allah Bismillah Allahu ekber Önde yalın kılıç Türkmen Başbuğu Ardında Oğuz'un elli bin tuğu Andırır Altay'dan kopan bir çığı Budur Peygamberin övdüğü Türkler Ya Allah Bismillah Allahu ekber[/COLOR] |
[QUOTE=barikat58;386692]okuyunca daha iyi anlarsın dinlemek bi yere kadar[/QUOTE]
okuyunca hııım haklısın :D |
[COLOR=green]Osman Öztunç - Mehmedim Şarkı Sözleri
Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Bu öyle bir iman öyle ihlaski Secde eder cümle canlı ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar sararmış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim [/COLOR] |
Karanlık gecede kara sudan,
Zap suyuna giden yol, Dolunay azaplığında vatanımın, Ay örgüsü saçlarına vurgun düşmüşüm. Alın yazımızda vatan ve bayrak,şehitlik yazılmış, En güzel türküyü kurşun söyler özüme Olaki pendürek ağıdı,cudi,kabar türkülerinde muabbeti bulurum bir zaman, Şahadet aslanlarının savaşında. Ölümsüzlük,şehitlik,bayrak hilalinde can veren kan veren yiğitler, Yar gönlümüze düşende çıktık dağların başına, Karanlık gecede,el uzattık hilale Vurgun yedik seher rüzgarında, Gurbet türkülerinde selamettik yar diyarına, Savaş türkülerinde kendimizi bulduk, Vatan türküsüyle toy eyledik her zaman, Kürşat baskınlarında,şahadetime destur verilirken, Tekbir-i ilahi ki bayrağındaki iman, Vatan olası gönül neylerim,neylerim,sensiz acep? Seninle gezerim Şavşat’ı Kars'ı Seninle inerim bingölden Van'a Muş'tan el ederim Adıyaman'a. En deli sevdaları yaşarım,pusuya geçerken Keleş sesinde yas tutarım ölen şehitlerin ardından. Divanesi olduğum anadoluyu gezerken, Nasibim bir kurşun olupta Düşersem toprağa Eğer ,eğrer,eğer toprağım açmışsa bağrını Damla,damla düşüyorsa toprağa kan Bayraklara sarılıyorsa tabutlar Anlar,analar ağlıyorsa İlginç evlerin ardı sıra Gelinler,gelinler yas tutuyorsun Yazıklar olsun bu düşmana !!! [LEFT][IMG]http://img92.imageshack.us/img92/3403/imza1bw3hx0.gif[/IMG][/LEFT] |
saqopa kajmer-- ateşten qömlek
|
[COLOR=green]güler ışık[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi canan buna ne çare Yandı ciğerim de canan buna ne çare Bir güzel simâdır aklımı alan Aşkın sevdasını canan sineme saran Bizi kınamasın ehl-i din oğlan Gitti de gelmedi canan buna ne çare Yandı ciğerim de canan buna ne çare[/COLOR] |
[COLOR=green]şaşkına gelsin :D[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın Sana başka sözüm yok bu alem içinde Bir alemsin şaşkın sen alem içinde Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın Dün gece gördüm seni ters yola saptın[/COLOR] |
[COLOR="Navy"]eşek gözLüme:rolleyes:
[FONT="Comic Sans MS"]Oy benim eşek gözlerine kurban olduğum Ne de güzel bakıyorsun oy sürmeli sürmeli Şimdi bana çok kızacaksın seni bilmezmiyim Kötü niyetle söylemedim vAllahi billahi Dünya`nın en güzel gözleri eşşeklerdedir, Sana yaptığım onca iltifat hep bu nedenledir Yine beni yanlış anlarsın Niye bana kızarsın Ah be kader aklıma geldi Karaların aldığı Tut ki kara gözlüm dedim Tut ki mavi yeşil Ama dünya`nın en güzel gözü eşeklerdedir [/COLOR][/FONT] |
[COLOR=green]Bana dönek demiş itin birisi
Açığım neymiş sor hele hele Eli çatlamamış ayı irisi Gel bizim köylerde dur hele hele Bir yığın kitabı yığmış önüne Sinek konsa korkar tatlı canına Hipi yosmasını almış yanına Pehlivanlık yapar gör hele hele Köylüden yanadır toprak görmemiş Viskiden gayriye dudak sürmemiş Ömür boyu serçe bile vurmamış Ordu yıkacakmış ker hele hele Yiğittir ölüsü dağlarda kalan Yiğittir yiğidin öcünü alan Soytarıdan yiğit olur mu ulan Sen bizim dağlara gir hele hele Bu herifin önü sonu ayandır Anlayana benim sözüm beyandır Senden korkan hayvan oğlu hayvandır Gel de Mahzuni'yi vur hele hele [/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]Yolun Sonuna Geldik Işte
Ne Geri Dönüşü Var Yolun Nede Devamı Yaşanan Herşey Buraya Kadarmış Sevgilim Yılların Üstüne Kazanılmış Bir Sevda Ayrılıkla Süslenmiş Bir Aşk Var Ortada Ellerinle Vururken Darbelerini Mutluluga Verebildigim Tek Karşılık Bakışım Sana Bu Ne Yaşamaktır Nede Ölmektir Gülüm Ikisi Arasında Gel Gitler Kaldı Bana Bu Ne Yaman Sancıdır Bu Ne Yamandır Haydi Git Lanet Olasıca Durma Artık Giderken Arkana Bakma Sakın Bari Gidişin Şeref Dolu Olsun Ayrılıgın Şerefsizce Olmasın O Mahsun Bakışın Altında Şeytanlıgını Göremedim Seviyorum Dediginde Yalanı Var Diyemedim Nasılda Inanmışım Sana Ömrümü Harcadım Yoluna Şimdi Senden Ne Kaldı Bana Caneyyyyyyyy Şimdi Şerefsizlikten Başka Koca Bir Yalanmış Sevgin Caneyyy Şerefsiz Cıktın Sen Sevgilim :(( [/COLOR][/B] |
[COLOR=green]Sonunda Ayrılık Varmış, Senin Sevdan Bir Yalanmış
Yüreğim Bir Hiçe Yanmış, Yıllarım Boşa Harcanmış Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim[/COLOR] [COLOR=green]Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim[/COLOR] [COLOR=green]Yalanlarınla Kavrulmuş Bir Sevdaydı Yaşandı Ve Bitti… Şimdi Hangi Kırılası Kollardasın Şimdi Hangi Yalanda, Hangi Dolandasın Dilerim Allahtan Çektirdiğini Çekesin[/COLOR] [COLOR=green]Yetmedimi Sana Sevdam Be Hey Vicdansız Be Hey Zalimin Evladı Be Hey Insafsız Üç Kuruşluk Yalanlarına Kurban Ettin Be Koca Sevdamı Beş Para Etmez Yüreğine Sürgün Ettin Hayatı[/COLOR] [COLOR=green]Çek Git Artık Ulan, Çek Git Artık Ulan Çıkma Karşıma Bir Daha Gururumu Attım Ayaklar Altına Senimi Atamayacağim Bu Saatten Sonra Namerdim Bir Daha Bakarsam O Çirkef Suratına[/COLOR] [COLOR=green]Git Artık Perişanım Ben, Yeter Çektiğim Elinden Al Bu Canı Çek Bedenden, Öldüm Bittim Ben Derdinden Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim[/COLOR] [COLOR=green]Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim[/COLOR] |
[B]Y A L A N
Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç Toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Ellerini gözlerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan [/B] |
[FONT="Comic Sans MS"]Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada
Ne düşünordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sanane aşk benim canımda Ben Seni Var Ya Nekadar uzak o kadar iyi arkadaçça bari Hiç bişey problem degil görüşürüz yazi beN seNin vaRya:D:rolleyes:[/FONT] |
[COLOR=olive]brükselde bir kız gördüm bayıldım[/COLOR]
[COLOR=olive]gözlerim kamaştı aklım sıyırdım[/COLOR] [COLOR=olive]bana alaturka dedi ayıldım haydaaa[/COLOR] [COLOR=olive] [/COLOR] [COLOR=olive]alaturkayız evelallah alturkayız[/COLOR] [COLOR=olive]inadına seve seve alaturkayız[/COLOR] [COLOR=green][viyana mısın gülüm kapına mı dayandım[/COLOR] [COLOR=green]ben seni adamdan anlar sandım [/COLOR] [COLOR=green]alaturka dedin çok huylandım[/COLOR] [COLOR=green]alafranga güzel kaşın gözün harika [/COLOR] [COLOR=green]ama yazık yüreğin kapkara[/COLOR] [COLOR=green]güzelliğin para etmez bendeki aşk olmasa][/COLOR] [COLOR=olive]ya kokoreç ya da beni seç diyor [/COLOR] [COLOR=olive]düğünümde kına olmaz geç diyor[/COLOR] [COLOR=olive]alaturka olmak artık suç diyor haydaaa[/COLOR] [COLOR=olive] [/COLOR] [COLOR=olive]alaturkayız evelallah alaturkayız [/COLOR] [COLOR=olive]inadına seve seve alaturkayız[/COLOR] [COLOR=green][kabul et gülüm alaturka marka[/COLOR] [COLOR=green]sende dikkat et harika fark ha [/COLOR] [COLOR=green]tarih dediğin dönme dolaptır[/COLOR] [COLOR=green]tepe taklak olur gelir başa[/COLOR] [COLOR=green]ben kanuni olurum deden fransuva [/COLOR] [COLOR=green]elleriyle getirir seni bana[/COLOR] [COLOR=green]sende olursun alaturka][/COLOR] [COLOR=green] [/COLOR] [COLOR=olive][amannn memlekette kız mı tükendi oğlum [/COLOR] [COLOR=olive]sen türkü dedin de saz mı tükendi oğlum][/COLOR] [COLOR=olive]alaturkayız evelallah alaturkayız[/COLOR] [COLOR=olive]inadına seve seve alaturkayız[/COLOR] |
[B]ardic __ deli rüzgar[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:59. |