![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sivaburs kırklara ersem,
Yoluna canımı versem, Şeytan ile maça girsem, Yenilgidir maçım O’nsuz. |
hasanla sivaburs hoş gelmişler
osman abimi nerde koymuşlar arif coşkunuda bak unutmuşlar salimsiz aydınsız olurmu on suz |
Acımam gözüm yaşına,
Karışmam elin işine, Yok Sandalli tek başına, Olmuyor ki geçim O´nsuz |
elinize yüreğinize sağlıkda kimse kalmadı be kaçtılar hep sivabursda gitti.
|
[QUOTE=sandalli;569426]Acımam gözüm yaşına,
Karışmam elin işine, Yok Sandalli tek başına, Olmuyor ki geçim O´nsuz[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][FONT=Comic Sans MS][B]Cemaline Güven Yeter , Kimseye Dayanma senide iter, Hersey zamanla geçer , Dermanim yoktur O'nsuz .[/B][/FONT][/COLOR] |
ömür geldi geçer yel gibi
gözüm yaşı akar sel gibi o yar yanımdan geçer el gibi acep yaşayabilirmiyim o,nsuz |
[COLOR="DarkGreen"][FONT="Comic Sans MS"][B]Simdi Yarin Olsun Mevla ,
Sonra Bakarsin Gündüz Aya, Elbet O'dur Merhem Yarana, Hiç düsündün mü naparsin O'nsuz ? [/B][/FONT][/COLOR] |
sensin beni benden alan
delirtip dağlara salan açmamış gülümü yolan beni dertten derde koyan acep beni anarmı ola |
[QUOTE=aysima58;569520]sensin beni benden alan
delirtip dağlara salan açmamış gülümü yolan beni dertten derde koyan acep beni anarmı ola[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"] Ben Ya Hay diyorum sen Ey Yar , :D Artik sana ondan olmaz Yar , Gel sende Mevla Kapisina , Careler Caresizdir O'nsuz.[/COLOR][/FONT][/B] |
siz beni sizinle atışıyor sanıyosunuz galiba hayır ben atışmıyorum size ayak uydrmuyorum yani siz ayrı takılıyosunuz ben ayrı isteyen istediğini yazsın dimi.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:12. |
|