![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;572140]Jokere dönersin şimdi anladım,
Ortam sıcak oldu yandım inledim, Bir haber verdiler çok serinledim, Gemerek dağından kar mı geliyor?[/QUOTE] seslerim sesime kimseler gelmez koyma su ile deyirmen dönmez diyarim rızasız lokmalar yenmez meydan ozanlara darmı geliyor |
[QUOTE=OSMAN ECE;572147]seslerim sesime kimseler gelmez
koyma su ile deyirmen dönmez diyarim rızasız lokmalar yenmez meydan ozanlara darmı geliyor[/QUOTE] Her akşam içimi bir hüzün bürür, Hasreti od olur kalbime yürür, sivaburs uzaktan karartı görür, İyi seçemedim yar mı geliyor? Yüreğine sağlık Üstadım. Allah eksikliğini vermesin. İyi geceler. |
görenler haber verin siyahi dosta
yazdım mektubumu götürdü posta kaç gündür göremedim gönlüm yasta aşıkların neşesi sazınan gelir |
[QUOTE=OSMAN ECE;572486]görenler haber verin siyahi dosta
yazdım mektubumu götürdü posta kaç gündür göremedim gönlüm yasta aşıkların neşesi sazınan gelir[/QUOTE] Haber salmış Osman abim gel diye, Yüreğimi getirmişim hediye, Uzak kaldım ben de bilmem ne diye? Bazısı böyledir nazınan gelir. |
[QUOTE=sandalli;572487]Haber salmış Osman abim gel diye,
Yüreğimi getirmişim hediye, Uzak kaldım ben de bilmem ne diye? Bazısı böyledir nazınan gelir.[/QUOTE] bu ramazan anlamdım bu işi delinin biri attı kuyuya taşı diyarim çekiyor halayda başı bu gecenin tadı sizinen gelir |
[QUOTE=OSMAN ECE;572490]bu ramazan anlamdım bu işi
delinin biri attı kuyuya taşı diyarim çekiyor halayda başı bu gecenin tadı sizinen gelir[/QUOTE] İşler baştan aşkın sahur çok erken, Uyukumuz geliyor yazalım derken, Sen varken burada bozulmaz erkan, Sandalli yanına hızınan gelir. |
eskiden soba yanardı tezekten
tarlalarda yürüyemezdik kezekten salim ozan arif ozan bakar uzaktan altı ay sonra güzünen gelir |
[QUOTE=OSMAN ECE;572495]eskiden soba yanardı tezekten
tarlalarda yürüyemezdik kezekten salim ozan arif ozan bakar uzaktan altı ay sonra güzünen gelir[/QUOTE] Düzenler değişti vardır bir hile, Bak tersine dönmüş tabiat bile, Kurt kuzuyla gezer, kedi kuş ile, Martının yavrusu kazınan gelir. |
geçen ramazan bahça bağidi
akşamda geldim kimse yoğudu ozanlar bizden iyice soğudu zemheri ayında buzunan gelir |
Bir güzel tanıdım gözleri çakır,
Tezgaha oturmuş halılar dokur, Müslüman gönülden ayetler okur, Hatim sure sure, cüzünen gelir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:46. |
|