![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=esmerdursun;338162]Dedim güzel ördek misin kaz mısın?
Dedi doğru yürü sen hırsız mısın? Dedim güzel gelin misin, kız mısın? Dedi top zülüfler yüzde sevgilim. Esmer Dursun YILDIZELİ Yolkaya[/QUOTE] Esmerdursun ördek nedir kaz nedir, Asik olanlar askin degerin bilir, Fizana gitsede hep geri gelir, Bir göründün geri gelmen kardesim |
Ozanlar yoruldu da uzunoturdu
Çaylarını da ocağa koydurdu Benimde yazmaktan elim yoruldu Merak ettim sivasburs kayboldu |
[B][COLOR=darkorange]sivaburs küstü mü ki
yoksa çok mu üzüldü ki hadi gönlünü alalım [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ona bi el sallayalım [/COLOR][/B] |
Satan varmış dedik alan eyledik
Girdik viran bağı talan eyledik İşim vardı yanlış anlamayınız Gücendik dediysek yalan eyledik |
[quote=sivaBURs;338231]Satan varmış dedik alan eyledik
Girdik viran bağı talan eyledik İşim vardı yanlış anlamayınız Gücendik dediysek yalan eyledik[/quote] Ne alırsında ne satarsın onu bilelim Viran bağı bulup tamirmi edelim İşi olan der az müsade isterim Gücenirsen zaten çok teessüf ederim :D |
[B][COLOR=darkorange]sandallı da gitti biz neyleyelim
istedik biraz gönül eyleyelim kolundan tutupda geri getirelim yoksa ona güzel bi çiçek mi verelim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;338236]Ne alırsında ne satarsın onu bilelim
Viran bağı bulup tamirmi edelim İşi olan der az müsade isterim Gücenirsen zaten çok teessüf ederim :D[/QUOTE] Damarımdaki kan fena çekildi Benim gücenmem sana değildi Nasıl üzgün olmayayım ki Meyvesi bol dalım yana eğildi |
[B]Selam olsun Sivas Net'teki Ozanlara...
Kızardım hep ortaya atılan sazanlara... Tepki gösterir herkes oyun bozanlara... Size de selam olsun, varsa bana kızanlara...[/B] |
Sari saclarini dökmüs yüzüne,
Sirma kalemleri cekmis gözüne, Hic mi güvenilmez senin sözüne, Savur saclarini dagit rüzgarda. Ben asik olmusum senin huyuna, Kurban olam senin fidan boyuna, Ben de hep gidiyom senin suyuna, Savur saclarini dagit rüzgarda. Cok yil oldu mahyüzünü görmedim, Ne kadardir sari sacin örmedim, Sakladim askimi kimselere demedim, Savur saclarini dagit rüzgarda. Sandalli askini söylüyor sana, Mutluluk vermedin birgün sen bana, Selam söyle yinede gavur babana, Savur saclarini dagit rüzgarda. |
[quote=rallim58;338256][B]Selam olsun Sivas Net'teki Ozanlara...[/B]
[B]Kızardım hep ortaya atılan sazanlara...[/B] [B]Tepki gösterir herkes oyun bozanlara...[/B] [B]Size de selam olsun, varsa bana kızanlara...[/B][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]selamını aldım başım üstüne sana sazan demek kimin haddine yzması bile kötü kelime hoşgeldin derim sen gibi aklı selime [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:54. |
|