![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
sivaburs sunuyor tatlı börekler,
Aşk ile yoğrulmuş tuzlu çörekler, Yeter ki özlesin seven yürekler, Azgın su üstünde salınan gelir. |
[QUOTE=sandalli;573340]Başımda dikilir çekilmez bela,
Burnumda tütüyor memleket sıla, Gurbette herkesle gidilmez yola, Sandalli´ya bunlar zulünen gelir. Osman abi özür dilerim yazdigini " zul " yazdigini sonradan gördüm.[/QUOTE] can dostum yüreğimiz bir farketmez doktor istemeyene iyne zerketmez diyarim dostlarını asla terketmez elinde bir demet gülünen gelir |
[B][I]Bilmez kimler vermiş yemini[/I][/B]
[B][I]Bazen kaçırır lafın demini[/I][/B] [B][I]Boş buldumu yeri , zemini[/I][/B] [B][I]Ağzında bulaşık yalınan gelir :D[/I][/B] |
aşıklar dökmüş nağmeler dilden
felek kırdı kanadım kalmadı derman ne kocadan fayda nede evlattan yoksulluk belliki hızınan gelir. |
AYDINIM BAKIYOR UZAKTAN ŞAŞKIN
SAZÇALIP SÖYLER KEYFİNE DÜŞKÜN BİR TAŞ ATTIM HEMEN YÜRÜDÜ EŞKİN SAĞ KROŞE SAKINDIRIP SOLUNAN GELİR |
[QUOTE=barikat58;573358][B][I]Bilmez kimler vermiş yemini[/I][/B]
[B][I]Bazen kaçırır lafın demini[/I][/B] [B][I]Boş buldumu yeri , zemini[/I][/B] [B][I]Ağzında bulaşık yalınan gelir :D[/I][/B][/QUOTE] [I][B][SIZE=3]Bu dizeleri herhangi birine ithaf etmedim,burda ki kafiyeleri görünce öyle esip geldi.Hiç kimseyle alakası yoktur.Yanlış anlaşılmalar olmasın..[/SIZE][/B][/I] |
[QUOTE=sivaburs;573325]
Arif Abi suskun ağrıyor başı, Salim de yazmıyor kırılmış dişi, Bayan ozanların bitmiyor işi, Sandallı üstadım yelinen gelir.[/QUOTE] Sıcaktır havalar ağrıtır baş Hocam bu ara işler biraz yaş Hayırlara gelelim arkadaş Dost için engelleri aşarda gelir |
[QUOTE=barikat58;573385][I][B][SIZE=3]Bu dizeleri herhangi birine ithaf etmedim,burda ki kafiyeleri görünce öyle esip geldi.Hiç kimseyle alakası yoktur.Yanlış anlaşılmalar olmasın..[/SIZE][/B][/I][/QUOTE]
barikat kimse alınmadı sözünden ne gelmişse onu yazmışın özünden vur hele nameler gelsin sazından atışmada küsüp darılma olurmu gardaş |
Ozan vurur saza inceden ince
Taş başa gelince acır hafifce Dinleyene versin biraz eğlence Saygı, sevgi, söz ile gelir |
[QUOTE=arifcoskun;573510]Ozan vurur saza inceden ince
Taş başa gelince acır hafifce Dinleyene versin biraz eğlence Saygı, sevgi, söz ile gelir[/QUOTE] ummadığın taş baş yarar arif atışmaya vermş karar salim siteye düzen kurar canı gönülden öz ile gelir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:05. |
|