![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;574500]
Memleket haline ağlar dururum, Kafamı taşlardan taşa vururum, Nasıl da silindi gitti gururum, Eller nasır tutmuş aya ortada.[/QUOTE] Edirne'den Kars'a güzel yurdum Baharına,yazına hilaline vurgunum Sana yan bakanı acımaz vururum Atam yolu çizmiş herşey ortada |
[QUOTE=arifcoskun;574647]Edirne'den Kars'a güzel yurdum
Baharına,yazına hilaline vurgunum Sana yan bakanı acımaz vururum Atam yolu çizmiş herşey ortada[/QUOTE] edirneden karsa bu güzel yurdum busene ramazanda çok hayel kurdum ozanları her gün arayıp durdum bir türlü gelmezler her şey ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;575785]
edirneden karsa bu güzel yurdum busene ramazanda çok hayel kurdum ozanları her gün arayıp durdum bir türlü gelmezler her şey ortada[/QUOTE] Herkes modaya uydu oldu stop Yaramazlık yapana polis vurur cop Arada sırada ban, ban yapar op Suçlusu suçsuzu herşey ortada |
[QUOTE=arifcoskun;575787]Herkes modaya uydu oldu stop
Yaramazlık yapana polis vurur cop Arada sırada ban, ban yapar op Suçlusu suçsuzu herşey ortada[/QUOTE] Moda moda dediğin nedir ki Kimler copu haketmedi ki :D Ban yapa yapa ban'mı tükendi Hak edende hak etmeyende ortada:rolleyes: ... ( tamamen sallama, belli oluyor zaten :D ) |
[QUOTE=OSMAN ECE;575785]edirneden karsa bu güzel yurdum
busene ramazanda çok hayel kurdum ozanları her gün arayıp durdum bir türlü gelmezler her şey ortada[/QUOTE] Bölemez kimseler bu asil yurdu, Hesabı verecek köpeği, kurdu, Bitmez gariplerin nedense derdi, Bir türlü gülmezler herşey ortada. |
[QUOTE=HasreT;575794]
Moda moda dediğin nedir ki Kimler copu haketmedi ki :D Ban yapa yapa ban'mı tükendi Hak edende hak etmeyende ortada:rolleyes: ... ( tamamen sallama, belli oluyor zaten :D )[/QUOTE] Severim çayın lipton sallamasını Haz etmem hiç suçlu saklamasını Yedinmi hiç karadeniz mıhlamasını Mıhlamada etli ekmekte ortada :) |
[QUOTE=arifcoskun;575798]Severim çayın lipton sallamasını
Haz etmem hiç suçlu saklamasını Yedinmi hiç karadeniz mıhlamasını Mıhlamada etli ekmekte ortada :)[/QUOTE] Eşim laz olsaydı belki yerdim Etli ekmektir benim tercihim Yanında dal turşusu severim Ama hiç biri yok ki, ortada :) |
Sırtarmış dişini ırakta bir it
Tepeden kuyruga dolmuş pire bit Kudurmuş belli vurmak vacip Vuracak kimse yok ortada |
[QUOTE=murat tugrul;575810]Sırtarmış dişini ırakta bir it
Tepeden kuyruga dolmuş pire bit Kudurmuş belli vurmak vacip Vuracak kimse yok ortada[/QUOTE] it ürer kervan geçer herkes ektiğin biçer önüne gelen konu açar haddini bilmez çok ortada [QUOTE=sandalli;575797]Bölemez kimseler bu asil yurdu, Hesabı verecek köpeği, kurdu, Bitmez gariplerin nedense derdi, Bir türlü gülmezler herşey ortada.[/QUOTE] haklısın sandallı hesap sorulur huzulü mahşerde divan kurulur çareler tükenir umutlar kırılır beş vaktin kılmazlar herşey ortada |
[QUOTE=OSMAN ECE;575824]
haklısın sandallı hesap sorulur huzulü mahşerde divan kurulur çareler tükenir umutlar kırılır beş vaktin kılmazlar herşey ortada[/QUOTE] Yıllar var haber yok siladan, yardan, Yüreğim içinde geçilmez zardan, Gurbet geceleri zor olur zordan, Halimi bilmezler herşey ortada. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:39. |
|