![]() |
|
-->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
arif coşkun
hazan veysel altuntaş58 gürün_güzeli sweetgirl sivaslady kronick seva |
Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
hepinize cok tesekkür ediyorum bende hepinize tir dolusu cicekler yolluyorum
|
-->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
online olan herkese
........................... |
gurbette olan tum sivaslilara gelsin gullerr....
|
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B]Bugünki çiceklerimi canımdan çok sevdiğim birici aşkıma ' BERNAYA ' veriyorum..! Çicekler belki görünmez ama hepsi kalbimdedir.[/B]
|
bende ciceklerimi bütün terkedilmisler gömderiyorum.......
|
[B]Hazan'a
Sevgim-58 Arifcoskun'a gelsin......[/B] [ATTACH]2847[/ATTACH] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ciceklerim bu üc gruba gitsin :)
suanda online olanlar yani :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][COLOR="Black"]4Eylul 58sebahattin58 a.ercan AKÇAMAGRALI58 albina58 arifcoskun arikarinkuchi bektaşli cahar cengiz_han den_iz Engin58[/COLOR] [COLOR="Blue"]EyüphanAydın gardasin.58 HaKaaN HİLALL kronick musa18 MysteriE onder_akman osman şerbet Peri-58 RüStü ElmaS Sandalli58[/COLOR] [COLOR="Red"]sivaBURs sivaslı_gız SivasLı_MeleK tekila58 veysel yağmur58 yerliturkuaz İSRA[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Sweetgirl,seva,SivasLady,arikarinkuchi,Kaptan-58,arifcoskun,ömercoskun,haythuyt,ABDULLAH DUMAN,altuntas_58,CrSivaslim58,albina58,cahar,Engin58,RüstüElmas,EnesElmas,kronick,yağmur58,yerliturkuaz,İSRA,Sandalli58,sivaBURs,sivaslı_gız,
SivasLı_MeleK gönderiyorum.... SivasLı_MeleK |
-->: --->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=Sweetgirl;332803][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ciceklerim bu üc gruba gitsin :)
suanda online olanlar yani :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][COLOR="Black"]4Eylul 58sebahattin58 a.ercan AKÇAMAGRALI58 albina58 arifcoskun arikarinkuchi bektaşli cahar cengiz_han den_iz Engin58[/COLOR] [COLOR="Blue"]EyüphanAydın gardasin.58 HaKaaN HİLALL kronick musa18 MysteriE onder_akman osman şerbet Peri-58 RüStü ElmaS Sandalli58[/COLOR] [COLOR="Red"]sivaBURs sivaslı_gız SivasLı_MeleK tekila58 veysel yağmur58 yerliturkuaz İSRA[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]Vay benim emeklerim..Yorum yapmıyorum.hıh[/B]:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:33. |
|