|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? yavuz bingöl          gitme | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? isde gidiyorum cesmesi yakin onumuze daglar siralansadasermeyem derdimdir servetim ahimm karrdikca bahtim karlansada YUKSEL OZKASAP | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? bulut fm bizim şarkımız | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B][B]Ahmet Şafak Aşk ve Vatan[/B] Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi severdik nazar bozardık Gönül kalemiyle biz destan yazardık Yarim yarim yarim küsme sen bana Ben bir sana aşığım birde vatana İki bakış bir gülüş hani aşk nerde Zamana yenik düştü sırtı hep yerde Galiba gözlerimiz gönülden uzak Gönülden uzak olan gönüle tuzak Hep laylaylom şıkıdım sahte keder gam Aşkı böyle anlamam böyle anlatmam Aşkta vicdan olmalı gurur olmalı sarki.mavinefes.net Sönecekse külünden efsane doğmalı Yarim yarim yarim küsme sen bana Ben bir sana aşığım birde vatana birde vatana Hep laylaylom şıkıdım sahte keder gam Aşkı böyle anlamam ben böyle anlatmam Aşkta vicdan olmalı gurur olmalı Sönecekse külünden efsane doğmalı Yarim yarim yarim küsme sen bana Ben bir sana aşığım birde vatana birde vatana..[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? böyle ayrılık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Ferhat Göçer kalp kırılsada sever diyor | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? cengiz kurtoğlu bizim şarkımız | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? canisii canisi omrumun  yarisi ben senden ayrilmam omrumun yazisi IBRAHIM ERKAL | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? seviyorum filiz yeşili | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? sivaselerinde sasizim calinir yardan ayrlmisam bagrim delinir katip arzu yaz yara boyle  guzelim eyy tabibim eyy | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:54. |  |