![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK SEFİL;584199]diyrim sandallı bize ferman okuyor
bizi kapıştırmak için pusudan bakıyor atışmak için bize yeşil ışık yakıyor sazını koltuğuna çalsın da gelsin[/QUOTE] Aşık Sefil bana kendisi çatar, Bitmeyen derdime yenisin katar, Vatanın hasreti sineme batar, Yâr çirkin yüzüme gülsün de gelsin. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;584199]diyrim sandallı bize ferman okuyor
bizi kapıştırmak için pusudan bakıyor atışmak için bize yeşil ışık yakıyor sazını koltuğuna çalsın da gelsin[/QUOTE] ben ozanım atışmadan kaçmam altından kalkmadığım konuyu açmam daha kızarmadan göğ ekini biçmem daneler başağa dolsun da gelsin |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Dikkat edin atışmanın dozuna.
Agzında kelamına ve sözüne. Bilirim sadiksiniz sozunuze özünuze. Ozanlar eline gulleri alsinda gelsin. |
[QUOTE=sandalli;584200]Aşık Sefil bana kendisi çatar,
Bitmeyen derdime yenisin katar, Vatanın hasreti sineme batar, Yâr çirkin yüzüme gülsün de gelsin.[/QUOTE] çıkamassın iki aşıkla başa nefes tüketme sen boşa paltayı vurmayasın taşa pirler dergahına dalsın da gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;584201]ben ozanım atışmadan kaçmam
altından kalkmadığım konuyu açmam daha kızarmadan göğ ekini biçmem daneler başağa dolsun da gelsin[/QUOTE] inceldiği yerden kopsun diyorsun, Sefil yemekleri yapsın diyorsun, Konular özünden sapsın diyorsun, Diyari ham daha olsun da gelsin. :) |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yolumuz düstümüs ozan yurduna,
Hayranim ben koyununa kurduna, Ben gelirim sizlerin ardina, Sevgiyi saygiyi arayan sizlere gelsin. |
[QUOTE=sandalli;584204]inceldiği yerden kopsun diyorsun,
Sefil yemekleri yapsın diyorsun, Konular özünden sapsın diyorsun, Diyari ham daha olsun da gelsin. :)[/QUOTE] ham meyveyi koparmazlar dalından sözlerin daha tatlı zara balından kim vefa görmüşkü dünya malından diyarim saçlarını yolsun da gelsin |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;584203]çıkamassın iki aşıkla başa
nefes tüketme sen boşa paltayı vurmayasın taşa pirler dergahına dalsın da gelsin[/QUOTE] Ben gezginim diyar diyar gezerim, Canımı sıkanı sözle ezerim, Üstüme gelmeyin sizi üzerim, Siyahi sinesin delsin de gelsin. |
[QUOTE=sandalli;584207]Ben gezginim diyar diyar gezerim,
Canımı sıkanı sözle ezerim, Üstüme gelmeyin sizi üzerim, Siyahi sinesin delsin de gelsin.[/QUOTE] aşık sefilim vakıt geçti işim çok yardım cınız olsun sizin hak diyariyi fazla üzmeyesin bak muhabbetiniz devamlı kalsın da gelsin |
[B][COLOR=darkorange]burda olduğunuzu bildim de geldim
renkden renge büründümde geldim size şükran minnet sevgi getirdim yüreğimi önünüze serdim de geldim [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:35. |
|