![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Ozanlaramı küsmüş Osman Ece
Sitede dolanır bir laf dilden dile İnanmadım ben, aha geldi bile :) Boynu bükük koymazsın dimi usta [/B] |
Ozanın küsü olmaz sözle barışır
Sahada, meydanda sazla yarışır Gün olur elbet koyun kuzu karışır Hayat bize ders verir be usta |
Sadik dostun kiymetini biliniz.
Dostun cagrisina cevap veriniz. Insanlari hatasiyla seviniz. Hatayi anlayan dost gelsin usta. |
[B][COLOR="DarkOrange"]Seninle olsam bile hasret kalırım sana
Anlamadım deme sıla olmuşsun bana Sıla da sen, gurbette sen, hasrette sen Bahçem güle ererdi, sevgili sen bana gelsen [/COLOR][/B] [QUOTE=bilal kose;584957]Sadik dostun kiymetini biliniz. Dostun cagrisina cevap veriniz. Insanlari hatasiyla seviniz. Hatayi anlayan dost gelsin usta.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]ustalar gelince susarmış çıraklar bizde tersi oldu nerde bu ustalar, sandalli usta yazda susmasın mısralar, boynu bükük kaldı sensiz ozanlar [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;585270][B][COLOR="DarkOrange"]Seninle olsam bile hasret kalırım sana
Anlamadım deme sıla olmuşsun bana Sıla da sen, gurbette sen, hasrette sen Bahçem güle ererdi, sevgili sen bana gelsen [/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkOrange"]ustalar gelince susarmış çıraklar bizde tersi oldu nerde bu ustalar, sandalli usta yazda susmasın mısralar, boynu bükük kaldı sensiz ozanlar [/COLOR][/B][/QUOTE] Dilimde bir hece, gönlümde sizi, Ben de çok özledim dostlarım sızı, Gelirse bahara çevirir güzü, Kronik´sız burda cansız ozanlar. Dilimde bir hece, gönlümde sızı, Ben de çok özledim dostlarım sizi, Gelirse bahara çevirir güzü, Kronik´sız burda cansız ozanlar. |
[B][COLOR=darkorange]hasan abim gelmiş nergisler ,güller açmış [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]güzel mısraları etrafa koku saçmış,[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yokluğunda buralar pek de[/COLOR][/B][B][COLOR=#ff8c00] havasız kalmış mis kokulu mısraları ciğerlere çekin ozanlar [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;585274][B][COLOR=darkorange]hasan abim gelmiş nergisler ,güller açmış [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]güzel mısraları etrafa koku saçmış,[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yokluğunda buralar pek de[/COLOR][/B][B][COLOR=#ff8c00] havasız kalmış mis kokulu mısraları ciğerlere çekin ozanlar [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE] Senin sesin gel diyorsa gelirim, Yiğitlik, mertliktir özün bilirim, Sohbet senle ise elbet kalırım, Yollarına çiçek dökün ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;585275]Senin sesin gel diyorsa gelirim,
Yiğitlik, mertliktir özün bilirim, Sohbet senle ise elbet kalırım, Yollarına çiçek dökün ozanlar.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"] ben gibi çıraklar olmasa anlaşılmaz ustalar ustam sandallı güzel sözü gönllere postalar bilirim zordur seninle aşık atmalar ona karşı boynum kıldan incedir ozanlar [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;585276][B][COLOR="DarkOrange"] ben gibi çıraklar olmasa anlaşılmaz ustalar
ustam sandallı güzel sözü gönllere postalar bilirim zordur seninle aşık atmalar ona karşı boynum kıldan incedir ozanlar [/COLOR][/B][/QUOTE] Şiire anlamı yüreğin verir, Bu abin seninle duyuyor gurur, Sendeki ışığı kör bile görür, Haydi siz de gelin görün ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;585277]Şiire anlamı yüreğin verir,
Bu abin seninle duyuyor gurur, Sendeki ışığı kör bile görür, Haydi siz de gelin görün ozanlar.[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]uzun yoldan geldin sana selam olsun tüm ozanlar toplansın sana kelam sunulsun ozanlar meclisi hemen kurulsun sesime ses verin duyun ozanlar [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:57. |
|