Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

adislibekir 03.04.2008 00:01

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=serrrkan;250244]bekir abi kurtlapalıların foruma transfer olmuşun duyduğuma göre:)[/QUOTE]

Serkancım şunuda merak ediyorum Sivaslılar Net de onca insanla sohbet ediyorsun neden hiç biri senin Köyünün Forumunu ziyaret etmiyor.?Neden bizim forumları ziyaret etmiyorlar...(Altuntaş Abimiz hariç.) Sivasa bağlı Belde belediyeleri Anketine neden iştirak edilmiyor beldelerimizi tanımak sorunlarını tartışmaktan yararlı ne olabilir.Sizler yoksa bizi köylü falan diye mi dışlıyorsunuz.Sizin yaptığınız birbirinizi ban ban Banlamak Yılın artisini seçmek Yılın dizisin seçmek ben bunları çok yararsız şeyler olarak görüyorum.Bizim yazılarımıza bizim sorunlarımıza kayıtsız kalınıyor.Hangi köyün Hangi Beldenin bir sorunu tartışıldı neden Belde belediyelerin Forum sayfasına girilmiyor bu belde belediyelerin iyisi ve kötüsü tartışılmıyor.Bırakın artık bu banlama işinide birazda sessiz çoğunluğun sesine kulak verin.

abdussvs 03.04.2008 22:30

[QUOTE=serrrkan;250244]bekir abi kurtlapalıların foruma transfer olmuşun duyduğuma göre:)[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Hayır transfer değil arkadaşım Adıslıbekir aynı yörede yetiştiğimiz örfü adeti tamamen bir olan aynı zamanda akrabalık bağları olan iki köyün insanları arasında bağ kurmaya, bizler arasında muhabbetin dostluğun ilerlemesi için çaba gösteren bir büyüğümüz. Bilmem hatırlarmısın eskiden köylerde odalar olurdu, o odalarda ahali toplanıp sohbet eder, akşamlarını doyumsuz geceler geçirmek için otururlar, bir misafir köy dışından gelince o odalarda toplanıp misafir ağırlanırdı. Ve bu odaların bir özelliğide şu idi;
Herkesin odasına gidilmez Herkesin suyu içilmezdi. Ama Belli başlı özü sözü bir olan (yaşayanlara ömür, yaşamayanlara Allah Rahmet eylesin) tabi çoğu rahmetli köy büyüklerinin ise pek misafiri eksik olmazdı. İşte Adıslı Bekir'de bizim özü sözü bir, sohbeti çekilir, öğüdü dinlenir büyüğümüz durumunda. hani derlerya Her Ağacın Dibine Karınca Birikmez diye. herşeyi benim söylemek istediklerimi bu söz benim zannımca anlatmaya kafi gelir. Herkesten bizim hakkımızda iyi düşünenlerden Allah'ım binlerce defa razı olsun. herkese iyi akşamlar diliyorum...[/COLOR][/I][/B]

Abdurrahman 58 03.04.2008 22:39

-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=adislibekir;250252]Serkancım şunuda merak ediyorum Sivaslılar Net de onca insanla sohbet ediyorsun neden hiç biri senin Köyünün Forumunu ziyaret etmiyor.?Neden bizim forumları ziyaret etmiyorlar...(Altuntaş Abimiz hariç.) Sivasa bağlı Belde belediyeleri Anketine neden iştirak edilmiyor beldelerimizi tanımak sorunlarını tartışmaktan yararlı ne olabilir.Sizler yoksa bizi köylü falan diye mi dışlıyorsunuz.Sizin yaptığınız birbirinizi ban ban Banlamak Yılın artisini seçmek Yılın dizisin seçmek ben bunları çok yararsız şeyler olarak görüyorum.Bizim yazılarımıza bizim sorunlarımıza kayıtsız kalınıyor.Hangi köyün Hangi Beldenin bir sorunu tartışıldı neden Belde belediyelerin Forum sayfasına girilmiyor bu belde belediyelerin iyisi ve kötüsü tartışılmıyor.Bırakın artık bu banlama işinide birazda sessiz çoğunluğun sesine kulak verin.[/QUOTE]

abi ben daha napm konu anasayfadan kayboluyor buluyorum anasayfaya geri getiriorm yarım saat int.dolaşıyorum.derse dönüyorum yani o onların ayıbı haklısın artık bu banlama meselesi sıktı bence.üyelerin daha eğitici forumlara yönelmesi lazım.

bilalfındık 05.04.2008 21:21

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

YA KARDEŞİM BU FORUMLARDA SERKANLA BENDEN BAŞKA BEYPINARLI YOKMU NEDEN KAYITSIZ KALIYORSUNUZ

bilalfındık 05.04.2008 21:24

TABİ BİZ YAZIYORUZ AMA SERKAN BİZLERE TENEZÜL EDİP DİYALOK KURMUYOR BUNUN SEBEBİNİ ANLAMIŞ DEYİLİM

Abdurrahman 58 05.04.2008 21:39

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

abi kalbimi kırıyon vallaha ne demek tenezzül etmiyoruz ayıp ettin valla.interneti kapatırken bazen çıkış yapmıyorum sitede.bazende birilerine anca cevap veriyorum sessiz kalsam tırttı diyecekler abi.
ANLAYACAĞIN
NİZAM-İNTERNET YAPIYORUZ BAZEN.

bilalfındık 05.04.2008 21:45

[QUOTE=serrrkan;251079]abi kalbimi kırıyon vallaha ne demek tenezzül etmiyoruz ayıp ettin valla.interneti kapatırken bazen çıkış yapmıyorum sitede.bazende birilerine anca cevap veriyorum sessiz kalsam tırttı diyecekler abi.
ANLAYACAĞIN
NİZAM-İNTERNET YAPIYORUZ BAZEN.[/QUOTE]

CANIM SENİN KALBİNİ KIRARMIYIM AMA ZORUMA ĞİDİYOR KOCAMAN KÖY AMA KATILAN YOK SAĞOLSUN ADISLI BEKİR ABDUŞ KARDEŞİMDE OLMASA KİMSE YOK HAKSIZMIYIM BAMLAMAYLA OLMAZ KOÇUM ETKİNLİK GEREK HER KÖYÜN RESİMLERİ VAR BİZİM YOK KOYSANA

Abdurrahman 58 05.04.2008 22:49

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

ABİ VALLA KÖYÜN BİTANE BİLE FOTOĞRAFINI BULAMADIM.

bilalfındık 06.04.2008 09:35

herkese hayırlı sabahlar hemşerilerim

abdussvs 06.04.2008 11:54

[B][I][COLOR="Red"]Bilal Abi Ne yalnızı bizde burdayız boşver sitem etmeyi biz bize yeteriz. Bak bende Kurtlapa sayfasında tekim ama sen adıslıbekir olmaza bende yalnızım...[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:35.