![]() |
Cevap: sensizlik fakültesi
[B]saçıma yılların akı yer etti
görürüm kendimi her göz yaşımda hasret yaktı beni derbeder etti susuzluktan yandım PINARBAŞINDA ah ettim derdimi anlatamadım inledim dağları inletemedim ümidim uzakta ben yetemedim hasretinla yandım PINARBAŞINDA çınarlar üstüme gölgeler sermez mor bulut suyundan bir damla vermez kollarım uzanır yarime ermez susuzluktan yandım PINARBAŞINDA TURAN PINARBAŞI[/B] |
[B][COLOR=darkorange]Sen gittiğinde bi çok şeyde senle gitti;MutluluğumGülüşlerimSevişlerimSana olan aitliğim ve hayatımı hayat yapan bi çok şey...!Kimin olursan olKimle olursan ol yüreğimi bikere teslim ettim sanaSen benimle olsanda olmasanda...!O yaşanıcak güsel günleri birlikte görmek varken...Ayrı yüreğin benden ayrı mutlulukların tadına bakmış.!Günlük afiyetlerin geçici kalıcılığına kurban ettin bizi...Bense elimde senin için görmezlikten geldiğim bi hayatve o hayatın bana getirilerini sensiz kabul etmediğimboşa harcadığımharcandığım yanlızlığımla yol aldım ;'Yeni bi Bana'.! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Seveceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Döneceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yoluna milyonlarca gül sererdim.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüreğini yeniden yüreğime katıcağını bilseydim;Yine Deli'n olurdum!Senin olurdum...Sonsuz olurduk...Ama sen yakıştıramadın seven kalbimi kalbineTersledin hiç düşünmeden!Onca zaman geçti;Eğer aklın başına gelseydi;Kimseyi dinlemezHer acıya göğüs gerer yine elini tutabilirdim!Hatta senin için meydan okuyabilirdim eşe dostaSilebilirdim herşeyi..Herkesi..!Ama onca zaman gelmedin..!Nerdeydi yüreğin ?! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bende tam ağlıyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Elimde bavulum [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Burdan çekip gidiyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yanımda bana aldığın; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ufak oyuncağım... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sorma...!'Neden diye ?' [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sen Anlamazsın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Son aşkım olacaksın..! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorken g iderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksiklerimi kapatıyorken...Zamanın ve iyileşen yaraların ardından çıka geldin..!İyileşen sensizlik değildi Hayattı belkide...Şimdi ne bu gelişin nedeni ?Alışkanlık ?Yine farklı bi tat heyecanı ?Pişmanlık ?Hangisi...Hangi yalan mazaret!!!Sen hergün bi başka tende yanarkenBen sensizlikte kavruldum...Onun için sormaya hakkın yok sorma sorma ' Neden ? ' diye...Sadece izle gidişimi hatırlarsın belki birgün bende öylece kalakalmıştım ardında..!O oyuncak yeter bana özlemime...Kirletmicem onu senin gibi!Koyuldum yola bavulumla dedim ya ;Bana yeni bi ben bulmaya...! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Canımdan kopuyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Geceler uzadıkça gündüzü yokettim. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sana anlatamasamda ; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Gururumu hapsettim.... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama..Senin orda gözü yaşlarla yıllar önce aynı benim durumumda olduğunu bilmek Hepsinin sorumlusu sen olduğun halde üzüldüğünü bilmek...Ah sevgilim canımdan sen kopuyor biz kopuyor sanki!Sana söyleyemediklerimle sustuklarımla boşa konuştuklarımlaAşkımla tanıdık olmadığım bi yola koyuldum...Bu yolun çıkmazlarına da razıyım bensana çıkmadıktan sonra...!Tek bildiğim tek aradığım yeni bi ben...Sensiz bi ben...!Eskisi gibi..Senden öncesi gibi...!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum....![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]__________________[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]ADIM ADIM AŞK
Bir gizemdi bakışların soru işaretleri yüklenmiş kırılmış köprünün ayağı yol kapanmış belki iyot kokusu takıldı soru işareti çengeline düştü suya bir rüzgar öpüşü bir dalga teninde kanatlandı sözcüklerim deniz feneri ışığı ayaklandı kıpırdadı süt limanlığı dinginliğimin,ağırdan elin eridi elimde uyuştum soluk alışlarında gözlerinde şiirsellik mutlu gemiler yanaştı limana anlamlı imgeler aktı dudaklarının kıvrımından bana kahve gözlerin kısıldı bir köz düştü bahtiyarlığıma pembelere büründü ağaçlar köpük köpüktü bir hırka,bir çatal çaldı beni art arda vuruldum çoğaldın tümcelerimde sarmalandım an be an hırsızlar çaldı uykularımı ben yıldızları sayarken en parlağı sendin kayboldum sende yok oldum tükendim şafakla yavaş ya va ş .[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]Sevgiyi ifade edebilmek... / Mutluluğun ta kendidir [/COLOR]
Bitmez acıymış, hüzünmüş,kedermiş hepsi yok olur bir anda... Sevmek duygularını ifade edebilmektir.Bakışlarda huzurdur,gönüllerde yüze vuran o masum gülüştür.Sevgiyi ifade edebilmek... Sevgi geceleri mehtabı seyredebilmektir bazen,mutluluğa dair sözlerle yücelen yakomozun, yıldızların ve gecenin sessizliğinde büyülenir,sevmek herşeye bedeldir... Severken kötülük düşünülemez iyiye güzele dair ne varsa yaşanır. Elele omuz omuza yaşanır ah o sevgiyi ifade edebilmek.... Sevmek bazen doğada güneşte saklıdır.Mesela bir göl kenarında bir çam ağaçına yaslanırken;sevmek o güzel nefeste doğayı solumaktır. Ansızın gülebilmektir,sevgi her cümlede okadar güzel ifade edilirki;satır satır an an dökülür mısralara,dillere ve yüreklere o güzel sevgiyi ifade edebilmek.... Sevmek bir yüreği avuçlayıpta hissedebilmektir.Onu tutabilmek sıcaklığını hissetmek ve anlayabilmek,kırmadan incitmeden sevgiyle okşayabilmektir... Dur durak bilmemeli insan sevince saadeti, huzuru, mutluluğu heran yaşamalıdır... Ölürken bile ne kadar güzel yaşadığını düşleyip gülmelidir.Ölürken sevgiyi ifade edebilmek... Sevmek bazen kış gibidir.Isınmak istersiniz sıcak bir bedende yoktur sevgi kadar ısıtan bir ateş... Ayrı bir mutluluktur üşürken sevgiye,sevgiliye sarılıp ısınmak soğuk kış gecelerinde.... Ve güne onun yüreğiyle onun teniyle güzel bir sabaha başlamak ah o sevgiyi ifade edebilmek... Sevgi bir yağmurun altında ıslanırken aynı şemsiye altında buluşmaktır. Islak ıslak bakabilmektir gözlere ve yürümektir öylece sarılarak öylece bakınarak... Yaşamaktır sevgi heranı dolu yaşamak her günün değerini bilmektir.Hergüne yeni bir tatlı sözle günaydın demektir sevgiyi ifade edebilmek... Sevgi umutla başlar bakışlarla etkiler yürekle hisseder bir gülüşte saklanır. Masumca dokunmaktır hissetmektir başkalaşmaz asla sadece sevmek için mutlu olabilmek bir ömür gecirebilmek için sevilir sayılır sevgiyi ifade edebilmek... Sevmek sıkıca bağlanmak sarılmaktır dokunulduğu an yürek çarpmalıdır bunun adı aşktır, mutluluktur, umuttur,huzurdur... Sevgiyi ifade edebilmek... Mutluluğun ta kendidir... __________________ CÜNKÜ NASIL ÖZGÜRLÜK AŞKIN ZEMİNİYSE AŞKTA ÖZGÜRLÜGÜN FİNALİDİR!!!!!! [URL=http://img5.imageshack.us/my.php?image=handtohand4ydit4.gif][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4310/handtohand4ydit4.gif[/IMG][/URL] [/B][/COLOR] |
[QUOTE=kronick;381416][B][COLOR=darkorange]Sen gittiğinde bi çok şeyde senle gitti;MutluluğumGülüşlerimSevişlerimSana olan aitliğim ve hayatımı hayat yapan bi çok şey...!Kimin olursan olKimle olursan ol yüreğimi bikere teslim ettim sanaSen benimle olsanda olmasanda...!O yaşanıcak güsel günleri birlikte görmek varken...Ayrı yüreğin benden ayrı mutlulukların tadına bakmış.!Günlük afiyetlerin geçici kalıcılığına kurban ettin bizi...Bense elimde senin için görmezlikten geldiğim bi hayatve o hayatın bana getirilerini sensiz kabul etmediğimboşa harcadığımharcandığım yanlızlığımla yol aldım ;'Yeni bi Bana'.! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Seveceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Döneceğini bilseydim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yoluna milyonlarca gül sererdim.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüreğini yeniden yüreğime katıcağını bilseydim;Yine Deli'n olurdum!Senin olurdum...Sonsuz olurduk...Ama sen yakıştıramadın seven kalbimi kalbineTersledin hiç düşünmeden!Onca zaman geçti;Eğer aklın başına gelseydi;Kimseyi dinlemezHer acıya göğüs gerer yine elini tutabilirdim!Hatta senin için meydan okuyabilirdim eşe dostaSilebilirdim herşeyi..Herkesi..!Ama onca zaman gelmedin..!Nerdeydi yüreğin ?! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bende tam ağlıyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Elimde bavulum [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Burdan çekip gidiyordum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yanımda bana aldığın; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ufak oyuncağım... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sorma...!'Neden diye ?' [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sen Anlamazsın [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Son aşkım olacaksın..! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorken g iderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksiklerimi kapatıyorken...Zamanın ve iyileşen yaraların ardından çıka geldin..!İyileşen sensizlik değildi Hayattı belkide...Şimdi ne bu gelişin nedeni ?Alışkanlık ?Yine farklı bi tat heyecanı ?Pişmanlık ?Hangisi...Hangi yalan mazaret!!!Sen hergün bi başka tende yanarkenBen sensizlikte kavruldum...Onun için sormaya hakkın yok sorma sorma ' Neden ? ' diye...Sadece izle gidişimi hatırlarsın belki birgün bende öylece kalakalmıştım ardında..!O oyuncak yeter bana özlemime...Kirletmicem onu senin gibi!Koyuldum yola bavulumla dedim ya ;Bana yeni bi ben bulmaya...! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Canımdan kopuyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Geceler uzadıkça gündüzü yokettim. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Sana anlatamasamda ; [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Gururumu hapsettim.... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama..Senin orda gözü yaşlarla yıllar önce aynı benim durumumda olduğunu bilmek Hepsinin sorumlusu sen olduğun halde üzüldüğünü bilmek...Ah sevgilim canımdan sen kopuyor biz kopuyor sanki!Sana söyleyemediklerimle sustuklarımla boşa konuştuklarımlaAşkımla tanıdık olmadığım bi yola koyuldum...Bu yolun çıkmazlarına da razıyım bensana çıkmadıktan sonra...!Tek bildiğim tek aradığım yeni bi ben...Sensiz bi ben...!Eskisi gibi..Senden öncesi gibi...!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum....! siir okumayı sevmeyen bırı olarak bunu defalarca okudum TEŞEKKURLER KRONICK GERCEKTEN COK GUZEL BIR PAYLASIMDI |
ADINI SEN KOY
Bu defa sen bilirsin !.. Artık aramıycam, sormıycam seni Sende ilgilenme benimle artık O zaman her şey daha kolay olur, belki Ikimiz için !... Bunu demiyede mi hakkım yok. Peki buna da peki !. Bu defada sen bilirsin !.. Belki başta kızdın bana, Belki hakkımda kötü bile düşündün !.. Düşünmekte serbestsin !. Bu defada sen bilirsin !.. Hani sığınacak bi liman ararsın da bulamazsın ya !.. İşte o zamanlarda çıktın karşıma Liman olarak seçtim belki seni !.. bilmiyorum. Dostluğuna güvenerek düşündüm bütün bunları Belki senin beni her şeyden koruyacağını düşündüm !.. Kimbilir !.. Yanıldım mı acaba bilemiyorum !.. Hep ben bilirim dedim. Ama aslında sen biliyodun Beni benden belki daha iyi biliyodun Bunu bildiğini bana kanıtladın Bu defada sen bilirsin Olmayan dostluğunu günlerce hayal ettim Yoksa bunada mı hakkım yok Beklide sen haklısın Peki bunada peki Bu defada sen bilirsin Hiç düşündünmü bende seni senden daha iyi düşünüyor olamaz mıydım!. Dostluğunu, Arkadaşlığını deymiyecek ne yaptım Hata aradım hep kendimde günlerce Dostluğunu hak etmiyecek ne yaptım diye Bunu bilmeye, bunu düşünmeyede mi hakkım yok Peki bunada peki Bu defada sen bilirsin.... SİBEL GÜÇLÜ |
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=1561860a351kan5.jpg][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/460/1561860a351kan5.jpg[/IMG][/URL]
|
[B]ÖZLEDİĞİM ŞARKISIN
Özlediğim şarkısın kulaklarımda Adın binbir nağmedir dudaklarımda Belki de özleyip birgün gelirsin diye Bekliyorum bıkmadan sokaklarında Dön artık, benimle kal, bir daha gitme Ömrümün şarkısısın, ne olur gitme Dileğimsin sen benim dualarımda Yaşıyorsun daima rüyalarımda Pişman olur da birgün dönersin diye Bekliyorum bıkmadan sokaklarında Dön artık, benimle kal, bir daha gitme Ömrümün şarkısısın, ne olur gitme [/B] |
[B]SANA GELMEK İÇİN YOL YOK MU SANKİ
Sana gelmek için yol yok mu sanki Niyazla gelirim, nazla gelirim Sen bana bir kere gel de yeter ki Sevinçle, neşeyle, hazla gelirim Bu ayrılık uzun yıllar sürse de Aşkın beni defter defter dürse de Aramıza karlı dağlar girse de Baharla gelirim, yazla gelirim Bana ettiklerin geçse de bini Dünyayı verseler değişmem seni Gönülden çağırsan, istersen beni Şarkıyla, şiirle, sazla gelirim [/B] alıntı |
[B]SEN NİSANSIN DAHA BEN SARI EYLÜL
Sen nisansın daha, ben sarı eylül Sen gocasın açan, ben kuruyan gül Sen alev alevsin, ben savrulan kül Saçıma ak düştü, yüzüme yıllar Bahar sende kalsın, bende acılar Gidenler dönmezler beni bekleme Kalmasın hatıram, resimleri isteme Elveda diyorsun, sakın gel deme Saçıma ak düştü, yüzüme yıllar Bahar sende kalsın, bende acılar [/B] alıntıdır |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:50. |