![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
Şükür bugüne kadar hep zemin kattaki ofisin camlarını sildim , Bide Anneme cam silerken sürmeli pencereli söküp takarak yardımcı oluyorum ee ev 6. katta olunca korkuyor kadıncağız haliyle yardımcı olmak gerekiyor.
|
[QUOTE=club7house;417487]Şükür bugüne kadar hep zemin kattaki ofisin camlarını sildim , Bide Anneme cam silerken sürmeli pencereli söküp takarak yardımcı oluyorum ee ev 6. katta olunca korkuyor kadıncağız haliyle yardımcı olmak gerekiyor.[/QUOTE]
aferin devam et burdaki kızlarada tarif et nasıl sildiğini ben yokum |
:D:D Şimdi arkadaşlar cam sili sıkıyorsunuz malum cama çok sıkmayın yeteri kadar fazlası iyi olmaz sonra sıktığınız cam sili gazete kağıdıyla cama yediriyorsunuz cam silin tamamını cam üzerinden esimile edin yoksa leke bırakıyor. Bugünlük bu ders bu kadar tenefüs çıkabilirsiniz :D:D
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;417505]aferin devam et burdaki kızlarada tarif et nasıl sildiğini ben yokum[/QUOTE]
[B][I]:D:D:D yakında sende başlarsın abi ;)[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;417511][B][I]:D:D:D yakında sende başlarsın abi ;)[/I][/B][/QUOTE]
zor başlarım yapmıyomki başlayım yapmamda zaten |
BİZLER MEDENİ İNSANLARIZ ARTIK BU İŞLERİN KIZI ERKEGİ KALMADI KADIN OLSUN ERKEK OLSUN BİZİM MİLLETİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ HEMDE LAYIGIYLA.FAKAT BEN ŞUNA KARŞIYIM KADINLARIMIZ GEZMELERDE GÜNLERDE OH KEYF YAPSIN OGULLARIMIZDA CAM SİLSİN BUNA KARŞIYIM KARDEŞİM YOKSA HAYAT MÜŞTEREK TABİKİ BİRİBİRLERİNE YARDIM EDECEKLER ETSİNLERDE
|
evde bulaşık yıkamak benim işim camda silerim diyorum ama annem korkuyor kendi siliyor :D
|
[QUOTE=sivaslıbaki;417535]evde bulaşık yıkamak benim işim camda silerim diyorum ama annem korkuyor kendi siliyor :D[/QUOTE]
aferim baki öğren unutma ilerde lazım olur biz öğrenmedik lazımda olmuyor şükür |
[quote=seten65;417514]BİZLER MEDENİ İNSANLARIZ ARTIK BU İŞLERİN KIZI ERKEGİ KALMADI KADIN OLSUN ERKEK OLSUN BİZİM MİLLETİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ HEMDE LAYIGIYLA.FAKAT BEN ŞUNA KARŞIYIM KADINLARIMIZ GEZMELERDE GÜNLERDE OH KEYF YAPSIN OGULLARIMIZDA CAM SİLSİN BUNA KARŞIYIM KARDEŞİM YOKSA HAYAT MÜŞTEREK TABİKİ BİRİBİRLERİNE YARDIM EDECEKLER ETSİNLERDE[/quote]
evet kardeşim katılıyorum sana tabiki böle bişeye bende karsıyım düşğncen için tessekürler |
[QUOTE=metin 0758;417197]o zaman problem senin babam da ...
yaw arkadaşlar hanginiz babanıza t-shirtüm kirlenmiş yıka veya açıktım yemek yap diyorsunuz...?...:)[/QUOTE] Annem babama diyor yemek yap diyor :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |