![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
sizi destekliyorum gurbetsokakları.. devlet de devlet olsaydı da o çocukların eline askeri polisi taşlatacak taşı verdirtmeseydi..eğitim verseydi sağlık verseydi kültür verseydi devlet... öğretmen gidiyor kalabileceği lojman yok...
|
goramaz ve gurbetsokaklarına aynen katılıyorum.....
|
[B]Sen bendini yıkan asi su,
Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH; ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul... Senin adın TÜRK..![/B] |
[B]Gurbetsokaklari , Goramaz ve 65serdal58 e katılıyorum. Devlet bunca zamandır kürtlere ne verdiki ne istiyor.Hep öteki Türkiye olarak görüldü oralar.[/B]
|
[B]Arkadaş, kürtler devlete ne verdi ne yaptı devlete hainlikten başka ? !
Yada kürtler Türklerin sahip olduğu hangi haklara sahip değiller ?[/B] |
[QUOTE=metin 0758;453449][B]Arkadaş, kürtler devlete ne verdi ne yaptı devlete hainlikten başka ? ![/B][/QUOTE]
[B]Ergenekon davasından içerde yatanların hangisi kürt. Hainliğin ve terörün ırkı dini milleti olmaz.[/B] |
[QUOTE=Cley;453450][B]Ergenekon davasından içerde yatanların hangisi kürt. Hainliğin ve terörün ırkı dini milleti olmaz.[/B][/QUOTE]
[B]Arkadaş bizim ordumuz alışmış işte napalım 20 yılda bir darbe yapmadan duramıyor, alışkanlık yapmış :D[/B] |
[B]Metin kardeşim sana bir soru. Diyelimki sen memur oldun ( doktor öğretmen polis vs.) Sana iki şehirden birini seçme hakkı verdiler. Birisi Diyarbakır birisi İzmir. Hangisini seçerdin ? [/B]
|
[QUOTE=Cley;453455][B]Metin kardeşim sana bir soru. Diyelimki sen memur oldun ( doktor öğretmen polis vs.) Sana iki şehirden birini seçme hakkı verdiler. Birisi Diyarbakır birisi İzmir. Hangisini seçerdin ? [/B][/QUOTE]
[B]Evet Cley güzel bir soru sana samimi olarak söylüyorum doktor. öğretmen değil de polis veya asker olarak Diyarbakır'ı seçerdim hem maddi açıdan hem de doğu her ne kadar tehlikeli ise bir o kadarda batıdaki birlikler,karakollara,vs göre daha esnek ...[/B] |
[B]Öğretmen ve doktor olarak neden tercihin değil oralar. Orası vatan toprağı değil mi. Orda Türk Bayrağı dalgalanmıyor mu ?[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:06. |