![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]kerim yunu emre - paçavralar yakılsın........ (milliyetçi rap) [/B]
|
[B]Leman Sam - Gül güzeli...[/B]
Elini son defa yanagima koy Istemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar aksaminda söz Ismini unutur silerim silerim Tuttugun kalem olsa yüreginin elleri Bir defa daha yazsa bebegim bebegim bebegim Eger bir masal perisi girerse rüyalarina Öldü dersin gül güzeli tilsimini kaybetti Ugruna döktügüm gözyaslarim için Yagmurdan özür dilerim dilerim Kuruttugum kizil gülleri alip Senin için senden geçerim geçerim |
[B]Fikret Kizilok - Bu kalp seni unuturmu [/B](asigim bu sarkiya)...
Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu |
Yücel Arzen - Yarim...
Neyleyim baharımı hazanımı sevda çiçeğim solmuş Bir yanan kalp vardı senin için gittiğin gün o durmuş Ah bu çalan şarkımız yarım yarım, Eski bir anı şimdi |
[B]Deniz Seki - Aptal...[/B]
Anlasaydın şaşırırdım aşkın dilinden Senin için sakladığım kalbe ne yaptın? Şiir olsam dize dize senin adına İntizar ekleyip denize attın Anlayamadım ben dayanamadım ben Şu üç günlük ömrüne beni sığdıramadın... Anlayamadın sen dayanamadın ben Şu üç günlük ömrüne beni sığdıramadın |
[B]Ege - Hurma gözlüm...[/B]
Hurma gözlüm beni üzdün sevdanin denizinde kederle yüzdüm beklemeden cektin gittin seninle bir saati bana cok gördün |
[B][U][COLOR="Sienna"]Bende Billmiyom ne dinlledimi işte bu sitede bunu
Dinliyom:D[/COLOR][/U][/B] [url]http://www.animaturk.com/films/kucuk_kurbaga3.htm[/url] |
Rafet El Roman - Sevdim ama sonu yoktu :-(
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ahmet Şafak - Yüreğinle Gel..........
|
[B]suan radyoda calan
Ich + Ich / Vom selben Stern [/B] |
[B]Şu an sanat müziği dinliyorum
menekşe gözler hülyalı bakışların çok manalı [/B] |
[B]Lil Wayne - Lollipop[/B]
|
[B]Hüseyin Yıldırım : ''Gel Sivasa Gidelim''[/B]
[B]Hemen ardından dinlediğim türkü de,[/B] [B]Yine Hüseyin Yıldırımdan :[/B] [B]''Hasret Kaldım K[/B][B]öyüm Sana''[/B] [B]Sivas' a gidip de merkezde otelde kalıp;[/B] [B]ve köyüne uğramadan dönenler iyi dinlesin...![/B] |
[B]Funda Arar - Kimseye Etmem Şikayet....[/B]
|
valla ben kafamı dinliyom hazır patronda yok.....:)
|
[B]Ferhat tunç----->KIZILIRMAK BOYLARINDA BİR ŞEHİR[/B]
|
Ozan Arif>>>>>>>>SÜRGÜN
---O toprakta Sen zindanda ben sürgün--- |
Rafet el roman Aşk-ı virane........
|
[B]ÖZCAN TÜRE------z>derde bakın..............
[/B]........... |
RaFeT El RoMaN------- SÜRGÜN.......................
|
[B]Bengü - Unut Beni[/B]
|
RaFeT eL RoMaN----- SEVDİM AMA SONU YOKTU...................
|
kıraç-yıldızlar da kayar................................
|
Sezen Aksu Sarı odalar......................................................
|
[B]Zaradan Boş kalan cerceve........................[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Yusuf Hayaloglu - Özcan Deniz
Neylersinnnnn[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
sivasspor marşını dınlıyorum su an LayLaYlAy
|
[B]ben ancak radyoda calani yazabliyorum :)
Madonna / Hard Candy [/B] |
Babazula - Bir sana bir de bana
bulutların üstünden bıraktım ben kendimi, sonunu düşünmeden duygular sarınca beni gizlice tuttum elini, yüzüne baktım usulca gözlerin fısıldadı mutluluğu yavaşça çiçeklerin kokusu, dalgaların şarkısı rüzgarın fısıltısı, bir sana bir de bana... bahçede hanımeli, gökyüzünde yıldızlar yağmurun narin sesi, şimdi bir anlamı var aşk nasıl da kırılgan, sus dedim ama olmadı, kalbimden ismin geçti, kimseler duymadı... çiçeklerin kokusu, dalgaların şarkısı, rüzgarın fısıltısı, bir sana bir de bana... |
[B]Gülay - Takvimlerden haberin yok mu[/B]
Takvimlerden haberin yok mu Geçiyor yıllar Bana küsmüş yüzüme gülmez Zalim aynalar Kimimiz yorgun,kimimiz vurgun, Kimi isyankar Acı gerçek bu ömrümüz bir su Geçiyor yillar.. Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş Yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost Geceler düşman Hani nerde beklenenler Medet umdum senelerce Anılar hep dolu dizgin Bana hayır yok gecelerden |
[B]Zara - Tez gel yarim [/B]
Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur. Kurudu gözyaşlarım içime akar durur. Kurudu gözyaşlarım, İçime akar durur. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu. |
[B]Zara - Son fasil...[/B]
Yüregimde bir hüzün haykiriyorsa Ellerim ellerine hasret kaldiysa Yüregimde bir hüzün haykiriyorsa Ellerim ellerine kavusuyorsa Yaz günü temmuzda kar yagarmi..? Sevdigim birtanem gel sar beni.. Gün dogar Gül acar bülbül aglar. Su yarali gönlümü sar sevdigim.. Yillar sensizmi gececek..? Yürek dayanirmi sensiz acilara Agla ey sarki son misrama Fasil bu son fasilda sevdigim gelecek.. Yaz günü temmuzda kar yagarmi..? Sevdigim birtanem gel sar beni.. Gün dogar Gül acar bülbül aglar. Su yarali gönlümü sar sevdigim.. |
[B]Ayna - Bari sen unutma beni...[/B]
Son deminde akşam, merhaba dostum hüzün, Yalnızım yine yalnız, nerdesin iki gözüm, Böyle mi yaşanır ayrılık acısı, Gözlerimden anla yeter, Gel de al canımı, al da kurtulayım, Ayrılık ölümden beter, Sende unuttum hayalleri, Sende unuttum sevilmeyi, Bari "sen unutma beni"... Sende unuttum ümitleri, Sende unuttum ben her şeyi, Bari "sen unutma beni"... Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga, Susmalıydım, tutamadım kendimi, Bir canım var, feda etsem sevdamı bilemezsin, Bir acım var, anlatsam önünü göremezsin, Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi, Bari, bari "sen unutma beni"... |
B:S:B all i have to give............................
|
rafet el roman AŞK-I VİRANE ...........................:)
|
Dursun Ali Erzincanlı--Kırk yaşındasın
|
Dilek Pinar - Randevum var ....
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Gecenin Sessizligini :)
öyle güzel oluyormuski haaa birde klavyemin sesini :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=garibo58;299551]Dursun Ali Erzincanlı--Kırk yaşındasın[/QUOTE]
aynen bende suan onu dinliyorum. ama Seher Cinar'in söyledigini [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5pgkuhk5tX4"]Tikla ve dinle[/URL] |
[B]Ali Kızıltuğ'[/B] u seriye taktım,
sırayla dinliyom, ne dinlemesiiii... memleketimin havasını yudum yudum içime çekiyom valaaa... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:38. |