![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Gönülden gönüle uzanan yollar
Hasretin dem vurur perişan hallar Bana müsade ben kaçar canlar Gidip tekrar geri gelenler gelsin Değerli ozan dostlar hepinize teşekkürler dilinize, yüreğinize sağlık , mahsur ozan tanıştığımıza memnun oldum, her zaman aramızda görmek isteriz. Selam ve saygılar... hoşçakalın |
[B][I][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]Arifim kahveni güzel yapmışsın,
şekeri yok ama sevgi katmışsın, kini, nefreti denize atmışsın, Sevgi deryasına dalanlar gelsin.[/COLOR][/SIZE][/I][/B] |
Tarlasina varmis tohum ekiyor.
Torbasi yirtilmis bugday döküyor. Ozanim gurbette ömür gidiyor. Ozani ozden sevenler gelsin.. |
[QUOTE]Değerli ozan dostlar hepinize teşekkürler dilinize, yüreğinize sağlık , mahsur ozan tanıştığımıza memnun oldum, her zaman aramızda görmek isteriz.
Selam ve saygılar... hoşçakalın[/QUOTE] Eyvallah Arif ozan gardaş bil mukabele ben de sizler gibi gönül deryasından süzülüp kaleminden dostluk kardeşlik nağmeleri dökülen değerli ozanların arsında bulunmaktan mutlu ve bahtiyarım. İşte ozanlık yada ozan olmak bu olsa gerek. Aranıza henüz yeni katılanlara dahi hiç yabancılık çektirmeden kucağınızı açmanız dahada ötesi yüreğinizi açmanız bu meslek erbabının en güzel özelliklerindendir. Hepinize saygı, sevgi, selam ve gönül sunuyorum. [B][I][SIZE="3"][COLOR="Indigo"][FONT="Comic Sans MS"]Sevgi peteğinden sızan bal gibi, Bahara açılan taze gül gibi, Dostluk perdesinden çalan tel gibi, Sevgiyle inleyen gönüller gelsin.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] |
Herkese hayirli aksamlar.Ozan Mansur abi tanistigimiza memun oldum bu guzel dileklerin icinde ayrica tskler.Hepinizin emegine yuregine saglik Allaha emanet olun hayirli aksamlar
|
diyari babadan herkese hayırlı geceler
dilerim mevladan gelsin daha niceler soğuklar düştü artık tüter bacalar zara kösedağda üretilen ballar gelsin |
[QUOTE=bilal kose;585757]Herkese hayirli aksamlar.Ozan Mansur abi tanistigimiza memun oldum bu guzel dileklerin icinde ayrica tskler.Hepinizin emegine yuregine saglik Allaha emanet olun hayirli aksamlar[/QUOTE]
Allah razı olsun Ozanım ben de sizlerle tanıştığıma memnun oldum. İnşeallah sizlerle birlikte olduğum sürece yine sizlerden ilham alarak eksik kalan taraflarımı tamamlamaya çalışacağım. Bu konuya yüreklerinden yazan bütün ozan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bence sanal alemde konunun meraklıları için çok değerli hizmetler verebilecek nitelikte atışmalar yapılmış. Baştan sona olmasa bile bir çok atışmalarınızı hayranlıkla okuduktan sonra aranıza katılmaya karar verdim. Bu iş herkesin yapacağı bir şey deildir. Emeğinize, yüreğinize, bilgi ve becerilerinize sağlık. Kalın sağlıcakla [SIZE="3"][COLOR="Indigo"][B][I]Gel seninle şöyle bagdaş kuralım, gelmişten geçmişten kelam edelim, demli çaylar ile devam edelim, kardeşlik türkümüz susmasın bizim [/I][/B][/COLOR][/SIZE] |
Ozanlar sustular cikmaz sesleri.
Hayatta olmadik bizler serseri. Hele soyle gelin artik beri. Dertli sazimiz calsin bizim. |
[B][I][COLOR="Navy"]Dostum kelamımı dizdim gönderdim,
şekeri şerbete ezmdim göndermim, zarfın arasına büzdüm göndermim, baki dostlugumuz bitmesin bizim [/COLOR][/I][/B] |
Sana bir cay veremde demlen.
Söyle oturupta iyice dinlen. Sonrada Sivasa dogru seslen. Yuregimiz dostlugu aciktir bizim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:59. |
|