![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
haberler iyimi kötümü haberler haberler
|
trt haberleri dinliyorum
|
Vatan Sağ Olsun...
Uğur Işılak.. |
arzu şahin sılanın hasreti
|
yıkılsın dünya
ölümse ölüm olsun senin yolunda |
[B]Ahmet Şafak - Yüreğinle Gel
Ey bu gönlümün bitmez buyusu Ey buyuk askim Turkiyem benim Bu sarkım sana beni anlasana Yureginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi açtim ben sana orda gelin Baskasından birşey beklemem asla Turkiye'm her işe kendinden başla O güzel başını, göğsüme yasla Bu şarkım sana beni anlasana Yureginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi verdim ben sana orda gelin Bu sarkim sanadir, umudum sensin O buyuk yuregin, gece'yi yensin Anla artik ben senim, sende bensin Bu sarkim sana beni anlasana Yureginle gel bu meydana, meydan senin Kalbimi verdim ben sana orda gelin Buyuk aile'yiz, buyuk MILLET'iz ! Vatan sevgisiyile, carpar kalbimiz, kederde ta sada, kivancta biriz, bu sarkim sana beni anlasana !! Birlikte olursak, asimiz olur, ekmegimiz olur, isimiz olur, lakin VATAN ELDEN GİTSE, GÖZYAŞIMIZ OLUR, bu şarkım sana beni anlasana ! Kahraman atalar bize bakiyor, MEHMEDIM VURULMUS KANI AKIYOR, BU ACILAR ELBET SEN I YAKIYOR , bu sarkim sana beni anlasana ! Bayrak, vatan, millet ortak paydamiz, horon zeybek, halay cayda ciramiz, birlikte olmak bizim caremiz, BU SARKIM SANA BENI ANLASANAA !!![/B] |
[B][COLOR=darkorange]Oğuz Aksaç[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]Kirpiğin kaşına değdiği zaman [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]cebren ve hile ile bütün radyoların kapıları zaptedilmiş,bütün şifreleri silinmiş ,bütün hepsi dağıtılmış ve radyolar bilfiil işgal edilmiş midir nedir ?anlamadım gitti ! nöbetçi radyoooooooooooooooooooooooooo [/COLOR][/B] |
cengiz kurtoğlu ağlamam ondan bulut fm farkıylaaaaaaaa
|
Serife Hatun, Kadir Mevlam senden bir dilegim var. Bizbize58 FM
|
cengiz kurtoğlu bizim şarkımız tabiğki bulut fm
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:28. |
|