![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Cley;586239][B]Hoşgeldin ozan Goramaz
Durma sende bişeyler yaz Yaklaşıyor kar buz ayaz Yakında soba yanar değil mi ? [/B][/QUOTE] benimkisi söz değil uydurmaca ozanların peşinden koşturmaca karışmasın benim gibi cahil söze ayak kendini baş sanar değil mi |
[QUOTE=sandalli;586236]Padişahtan değil gönlümden ferman,
Bu güzel sözlerden alırım derman, Yok olmasın artık yemyeşil orman, Ağacı deviren hızar değil mi?[/QUOTE] diyari yoruldu ben geldim sandallı kardeş kalemi aldım güzel şiirlerine efkara daldım gözümden yaşlar sızar deyil mi |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;586244]diyari yoruldu ben geldim
sandallı kardeş kalemi aldım güzel şiirlerine efkara daldım gözümden yaşlar sızar deyil mi[/QUOTE] Zamanımız geçti yaş kemal oldu, Simsiyah saçlara beyazlar doldu, Gül benizler işte sarardı soldu, Görenler hayattan bezer değil mi? |
[QUOTE=goramaz;586241]benimkisi söz değil uydurmaca
ozanların peşinden koşturmaca karışmasın benim gibi cahil söze ayak kendini baş sanar değil mi[/QUOTE] öyle yazıp köylünü üzme bende toyum geri gezme bahane edip hemen tezme deymesin sana nazar değil mi |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;586247]öyle yazıp köylünü üzme
bende toyum geri gezme bahane edip hemen tezme deymesin sana nazar değil mi[/QUOTE] Aşık Sefil geldi yollar açıldı, Etrafa bir neşe, huzur saçıldı, Ozanın iyisi işte seçildi, Şimdi şiirleri dizer değil mi? |
[QUOTE=sandalli;586246]Zamanımız geçti yaş kemal oldu,
Simsiyah saçlara beyazlar doldu, Gül benizler işte sarardı soldu, Görenler hayattan bezer değil mi?[/QUOTE] aşık sefilim bu kadar benden yoruldum kardeş ne gelir elden yaşlandık üşürüz rüzgardan yelden bundan sonra bizi bekleyen mezer değil mi |
[B]Birşeyler yazayım bende buraya
Kırgınlık girmesin asla araya Oturmak istemem bende saraya Sonumuz kabristan toprak değilmi.?[/B] |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;586249]aşık sefilim bu kadar benden
yoruldum kardeş ne gelir elden yaşlandık üşürüz rüzgardan yelden bundan sonra bizi bekleyen mezer değil mi[/QUOTE] Mevlam ağzınızın tadın bozmasın, Diyari babayı kimse üzmesin, Söyle Sandalli´ya artık kızmasın, Söyledikçe yaram azar değil mi? |
ozan mansur öyle durma yabanda
bolluk bereket yine eski kara sabanda koşmaya derman kalmadı sefil tabanda eski köy yollarımız tozar değil mi |
[QUOTE=OSMAN ECE;586253]ozan mansur öyle durma yabanda
bolluk bereket yine eski kara sabanda koşmaya derman kalmadı sefil tabanda eski köy yollarımız tozar değil mi[/QUOTE] Diyari seslenir ey ozan Mansur, Hadi kalemi al sen de cümle kur, Yazalım dostlarla biz bir iki tur, Yazmayan buradan tezer değil mi? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |
|