![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=bilal kose;586269]Ozandan ozana selam olur.
Garib bilal sizleri burda bulur. Sizden uzak kalmam dostluklar sogur. Burada dostluklar baska degilmi.[/QUOTE] diyariden herkese hayırlı geceler nerde ustalar hani nerde hocalar havalar soğudu tüter bacalar kaleriferler yansa keşke değil mi |
sivaburs okumuş dersini almış,
Hastaymış bu akşam biraz geç kalmış, Bensiz de ozanlar sazını çalmış, Dillerden dökülen gazel değil mi? |
[QUOTE=sivaburs;586276]sivaburs okumuş dersini almış,
Hastaymış bu akşam biraz geç kalmış, Bensiz de ozanlar sazını çalmış, Dillerden dökülen gazel değil mi?[/QUOTE] sivaburs diye bir ayak verdim geç kalınca çok merak sardım sizlerle dost olmak benim derdim benim bu fikrim güzel değil mi |
Hastaymış bu akşam biraz geç kalmış, Bensiz de ozanlar sazını çalmış, Dillerden dökülen gazel değil mi?[/QUOTE] Geçmiş olsun dostum bulasın şifa, Sizlerden görmüşüm dostluğa vefa, Dilerim Mevla´mdan cekmezsin cefa, Bizlerde bulunmaz hızal değil mi? |
Sivasliyim ama kaldim gurbette.
Kusur olmaz bizde asla hürmette. Birgün dönecegim sana elbette. Sivas beni bagirina basar degilmi. |
Hastaymış bu akşam biraz geç kalmış, Bensiz de ozanlar sazını çalmış, Dillerden dökülen gazel değil mi?[/QUOTE] usdat geşmiş olsun allah şifalar versin sandallı dostta hastaydı anca iyileşti havalar aldatır bu sıra çok dikkat edin hepinize hayırlı geceler iyiki varsınız akşamı iple çekiyorum |
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim dostlarım. Gece bitmiş, zorlamaya gerek yok. Allah hepinize rahatlık versin. Yarına inşallah.
|
Herkese hayirli geceler emeginize yureginize saglik.Sivaburs ustam gecmis olsun allah acil sifalar versin Allaha emanetsiniz iyi geceler.
|
[B]Geçmiş olsun sivaburs ozan
Şifa versin sana yaradan Pay verelim sana da duadan Hastalık defolur gider değil mi ?[/B] |
[QUOTE=Cley;586271][B]Olursan okulda başkan[/B]
[B]Sağlam olur önün arkan[/B] [B]Saygı durur alem erkan[/B] [B]Resmiyet bizi bozar değil mi ?[/B] [/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]bu taşlama bana galiba sen nasıl konuşursun benim gibi başkana küsme ama açarsam sana dava IHM 'e gitsem yeridir değil mi [/COLOR][/B] ? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:03. |
|