![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Ozanlar bugün de erken gelmezse,
Kadirimi, kıymetimi bilmezse, Espiriyi görüp, görüp gülmezse, Aklı yoktur diye söz çıkaralım. |
[QUOTE=sandalli;586352]Ozanlar bugün de erken gelmezse,
Kadirimi, kıymetimi bilmezse, Espiriyi görüp, görüp gülmezse, Aklı yoktur diye söz çıkaralım.[/QUOTE] ben yeniyim varmı yanınızda yer burayı bulmak için döktüm ter haydi sandallı kardeş bir ayak ver ozanlar sitesinde toz çıkaralım |
[QUOTE=oguz7358;586354]ben yeniyim varmı yanınızda yer
burayı bulmak için döktüm ter haydi sandallı kardeş bir ayak ver ozanlar sitesinde toz çıkaralım[/QUOTE] Hoş geldin Oğuz bey, buyur geç otur, Bu suskun halimi ne olur bitir, Mangal hazır işte kömürü getir, Ateşi yakalım, köz çıkaralım. |
Kimi gün hüzünle boynu bükülen
Kimi gün dilinden dertler dökülen Kimi gün inatla naza çekilen Ozanlardan başka kimimiz var bizim |
[QUOTE=sandalli;586355]Hoş geldin Oğuz bey, buyur geç otur,
Bu suskun halimi ne olur bitir, Mangal hazır işte kömürü getir, Ateşi yakalım, köz çıkaralım.[/QUOTE] hoş bulduk siyahi oturdum size sivastan haber getirdim manisa sivası ikibir bıtirdim elbirliği ile kupaya biz çıkaralım |
[QUOTE=oguz7358;586358]hoş bulduk siyahi oturdum
size sivastan haber getirdim manisa sivası ikibir bıtirdim elbirliği ile kupaya biz çıkaralım[/QUOTE] Alalım seninle ortak araba, Sen ağam ol benim, ben de maraba, Bir tavşan koyalım demir dolaba, Sihirbazlar gibi kız çıkaralım. |
Hoşgeldin aramıza Ozan Oğuz
Gah varız burda gah yokuz Kalplerimiz birdir biz buyuz Söz ile saz ile tadını çıkaralım |
[QUOTE=Arif Coşkun;586361]Hoşgeldin aramıza Ozan Oğuz
Gah varız burda gah yokuz Kalplerimiz birdir biz buyuz Söz ile saz ile tadını çıkaralım[/QUOTE] Ozan Oğuz geldi duymayan duysun, Sofra seren kardeş bir tabak koysun, Kimse aç kalmasın herkesler doysun, Pilavın üstünde kaz çıkaralım. |
[QUOTE=sandalli;586360]Alalım seninle ortak araba,
Sen ağam ol benim, ben de maraba, Bir tavşan koyalım demir dolaba, Sihirbazlar gibi kız çıkaralım.[/QUOTE] ben aradım diyari diye birini aylardır bulamadım ozanların yrini ben bahar özünden ferydinin torunu haydi toplanın ozanlar hız çıkaralım |
[QUOTE=oguz7358;586363]ben aradım diyari diye birini
aylardır bulamadım ozanların yrini ben bahar özünden ferydinin torunu haydi toplanın ozanlar hız çıkaralım[/QUOTE] Feryadi babanın güzel torunu, Sellere vereyim derdin, çorunu, Diyari görmüştür senin sorunu, Diyari´ye giden iz çıkaralım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:39. |
|