![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Arif abi birsey söyle asiga,
Ne catala bakar nede kasiga, Iki kafa gelirse bir yastiga, Askta biter meskte biter bilesin. |
Bende gider oldum artik buradan,
Sohbetimiz hic olmadi siradan, Sizede merhamet etsin Yaradan, Dualarim sizle olsun dostlarim. |
[QUOTE=sandalli;338380]Bende gider oldum artik buradan,
Sohbetimiz hic olmadi siradan, Sizede merhamet etsin Yaradan, Dualarim sizle olsun dostlarim.[/QUOTE] Görmez misin kanım kalbimden sızan Nereye gidersin ey dertli ozan Gece daha yeni başlamıyor mu Olmak mı istersin bir oyun bozan |
Arif derki hayat sen ne acısın
İyiyie değilde kötüye baş tacısın Bu hasta gönlüm ilacını kimden alsın İstemem namert ilacını bırak kalsın |
[COLOR=black]Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir
Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Eyüp'ün sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim [/COLOR] |
Ozanin yazdigina uyduruk deme,
Kullarin hakkini sen asla yeme, Bilmezsen sohbeti meclise gelme, Erenler icin de cahil ne gezer. |
[COLOR=black]Dostun bahçesine güller ekmeyi
Vuslat eylemeyip özlem çekmeyi Canımı yandırıp cana bakmayı Anlamayan dosta sitem eylerim [/COLOR] |
[B]Ozanların arasına girdim,
Atışmaları sevdim. Bir söz bende yedim. Selamun Aleykum Ya ozanlar :)[/B] |
[quote=EyüphanAydın;338788][B]Ozanların arasına girdim,[/B]
[B]Atışmaları sevdim.[/B] [B]Bir söz bende yedim.[/B] [B]Selamun Aleykum Ya ozanlar :)[/B][/quote] Ozanların arasında kaldın sen İlham alır senden seni gören Söz yenmez ekmek yemeden Aleyküm selam yürekten |
Arif hocam döktürürsün dillerle,
Koklanmamis taze gonca güllerle, Öpülesi gerek o mübarek ellerle, Vur sazin teline nesemiz gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:49. |
|