![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Lara - Güvenmiyorum[/B]
yüzündeki izler bana sorarsan eğer futursuz olmalı ,bedeli olmalı yaşlı gözlerin, titreyen ellerin günahkar olmalı,direti olmalı kimine dar kimine yar bu sevda çektik bunuda daha başında kimene yar bana nar bu sevda bunuda söyledim sana başında yeminler etsen allah biliyor desen içini görüyorum sana güvenmiyorum yağmuru duyar deler geceler varsa giden sebebim aynı sana güvenmiyorum [B]Hande Yener - Hayrola[/B] Aklım inanmaz o yalanlara İnce hesaplara mutlak sonlara Zaman kalmaz oyalanmaya Nice telaşlara korkak yaşlara Hey sen büyük oyna iyi düşün Yapayalnızsın başla alışmaya Hey sen çocuk olma herşey niçin Yapayalnızsın başla alışmaya Kötü haber çok, iyi haber yok Kadere sitem çok hep yarın ola Heryerde aşk var ama gören yok Herkesin derdi çok hayrola Aşk nerdeysen çık dışarı Yeller esiyor yerinde eller geziyor tenimde Kimler duruyor yerinde güller kuruyor elimde |
[COLOR="Black"][B][I] yıldız tilbe ---Gül zamanı [/I][/B][/COLOR]
embed src="http://www.metacafe.com/fplayer/2178283/.swf" width="400" height="345" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><br/><font size="1"> |
Tuna Tabu _ Gel Ömrümün Sebebi ...
|
SACLARIN RUZGARINDAN SAVURURKEN GONLUMU SURGUN OLUR GOCERIM BU DIYARLARDAN
KIME DOKUNUR ELLERIM KIME DOKUNUR GOZLERIM OLUM CIKAR KARSIMA YINE SEN DERIM SEVDAN BIR ATES OLDU BENDE GONLUM BIR DELI COSTU SENDE |
[B]Giden Günlerim Oldu Şarkı Sözleri Gülben Ergen 2009
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Mükemmel ötesi bir şarkı olmuş gülbenden beklenmeyek türden dinlemek isteyenler için [url]http://fizy.com/s/10tbvs[/url][/B] |
[COLOR="Gray"][B][I] çelik -- dilberimm
Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim, herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim Sevdalar aşka doymak için Vuslatlar, sana kanmak için Denedim yetmiyor, dertlerim bitmiyor Bu sizi dinmiyor Ne doyarım, ne kanarım, ben sana dilberim Vur beni O gözler, O kaşlar, ne işe yarar Yor beni Feryatlar, figanlar, beni oyalar Sevgilim, her şeyim Gönlüme taht kuran dilberim [/I][/B][/COLOR] |
[I][B]ercan demirel-elveda deme bana[/B][/I]
|
[COLOR=green][B]ferdi tayfur - hatıralar[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Ferdi Tayfur Zalim Sevgilim Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Sana benim kadar yanan oldumu Yaralı bir kuş gibi çırpınıyorken Alıp seni bağrına basan oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman...........[/COLOR][/B] |
[CENTER][B][COLOR=green]Mustafa Yıldızdogan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Basimla gönlümü edemedim es Biri yüz yasinda biri yirmi bes En sonunda sardi saçagi ates Varligim arada kaynadi gitti Basim dedi dinlen gönlüm dedi kos Basim dedi durul gönlüm dedi ços Basim yüreksizdi gönlüm basi bos Varligim arada oynayip gitti [/CENTER] [/COLOR][/B] |
söylemiyecegim iste ... :D
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ibrahim Erkal
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img123.imageshack.us/img123/5772/86qrl3ozz4.gif[/img][/url] Sen canimdanda candin Hic bitmeyecek sandim Kapildim birkere seyrine sevdanin Nefes bile almadim Sen canimdanda candin Hic bitmeyecek sandim Kapildim birkere seyrine sevdanin Nefes bile almadim Bir sana yandim ben Bir sana kitapsiz Bir sana aldandim Bir sana insafsiz Bu sevda böyle gitmez Yarin dune kar etmez Inceden inceye kahrolur savrulur Benim sahillerimde Sen canimdanda candin Hic bitmeyecek sandim Kapildim birkere seyrine sevdanin Nefes bile almadim Bir sana yandim ben Bir sana kitapsiz Bir sana aldandim Bir sana insafsiz Bir sana yandim ben Bir sana kitapsiz Bir sana aldandim Bir sana insafsiz............. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img151.imageshack.us/img151/2681/2yknqf6.png[/img][/url] [/COLOR][/I][/B] |
[B]Halil Koçak - Doğudan Doğanım [/B]
korkularını bilirim sırrın var bende eğdirmem boynunu kendime, kimselere bitmesin umudun kesme sen selamı devam ederim ben böyle arkadaş hesabı ben bu durumdan ölmem yolumdan da dönmem meraklanma sevdamıda üstüne yük etmem yaşamadan görmem kararımdan dönmem sen düşünme benim sancımı ağlarken görünmem ben yanıyorum doğudan doğanım sen yansan da yanmasan da misafirim ol gel hiç önemi yok kalsan da kalmasan da.. ben yanıyorum doğudan doğanım sen yansan da yanmasan da kokunu bırak odalarıma önemi yok kalsan da kalmasan da.. öyle bi içten sarılırımki selama durur tüm geçmişin olabilirliğine şaşarsın böyle sevilmenin |
[COLOR="DarkRed"][B]BEYAZ GÜLÜM
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img116.imageshack.us/img116/6670/beyasgt5.jpg[/img][/url] Ah gülüm beyaz gülüm beyaz gülüm Ayrılığı yok etme ölürüm kirpiğine rüzgar deyse baktığın yere kan damlar gülüm Baksan hazırım tutsam ucarım öpsen ölürüm ölürüm Yokluğundan gayrı bana nedsin ölüm Yokluğundan gayrı bana nedsin ölüm Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm..! Baksan hazırım tutsan ucarım öpsen ölürüm ölürüm Yokluğundan gayrı bana nedsin ölüm Yokluğundan gayrı bana nedsin ölüm Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm..![/B][/COLOR] |
[B]Koray Candemir & Özer Atik - olmadi[/B]
hiç olmadık yere çok üzdüm seni anlamadım anlayamadım hislerini olmadı yapamadım sevdim mi sevmedim mi hiç anlatamadım hersey biterken bile hiç umursamadım olmadı yapamadım olmadı yapamadım sevmekse sevdim işte isyan ettim olmadı herşeyi ben söyledim hep bekledim olmadı |
[COLOR="DarkRed"][B][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img262.imageshack.us/img262/6731/zzwo3.jpg[/img][/url]
Sezen Aksu HER ŞEYİ YAK Beni yak kendini yak her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığında yetmiyor Allahım Allahım Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile Aşk ile büyüyorum........[/B][/COLOR] |
[B]Baba Zula - Bir Sana Bir de Bana[/B]
|
Osman Öztunc _ Bekliyorum . . .
|
şuan kafamı dinliyorum, bana çok mantıklı şeyler söylüyor..
|
[B]Gülben Ergen & Oguzhan Koc - Giden günlerim oldu[/B]
sahane bir sarki... |
[B][COLOR="DarkRed"]Ferdi Tayfur
Hatıran Yeter Senden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gun gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mumkun mu boyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri getirir zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter...[/COLOR][/B] |
[B]Giden Günlerim Oldu- Gülben Ergen 2009
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata[/B] |
[COLOR="Black"][B][I] Ferda AnıL YarkıN. YaraLıyım.. [/I][/B][/COLOR]
[COLOR="Silver"][B][I] Bir zalime yenik dustum Tutsak oldum acilara Yasa girdi sevinclerim Yaraliyim asktan yana Resimlerin kursun olmus Anilari yetmez bana Hepsi ev secmis yuregimi Yaraliyim yarali Yaraliyim yaraliyim Ben bir bahti karaliyim Hasretinde vurmus beni Can evimden yaraliyim [/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Serdem Coşkun
Hey Sana Diyorum Değişik bir bahane o buda öldürmez beni sevmiyorum deyi ver kurtul desende göndermem seni Böyle kolay çıkamazsın hayatımdan vuracağım ayrılığı şakağından umudumu emeğimi şu canımın hepsini harcadım senin uğruna Hey sana diyorum deliler gibi seni seviyorum hey kime diyorum başka biri olamaz bunu haketmiyorum hey sana diyorum yıkılır buralar seni göndermiyorum hey sana diyorum ecelim bile olsan hiç korkmuyorum...[/COLOR][/B] |
[COLOR="Silver"][B][I] ebru gündeş
Dertler Benim Hayat Senin Olsun Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun dertler benim,çile benim hayat benım senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum Dilerim her arzun gercek olsun Hayat bu, şansın hep açık olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun İstermim ömrümüz Geçseydi beraber İstermiydim ayrılıgı gülseeydi şu kader Ben çile dert dolu Sen ümtler yolu Şimdi sensiz bak seninle Geçiyor mevsimler Bir zamanlar benım sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldum Mutluluk senın olsun Dertler benım hasret benım Ömrüm senin senin olsu [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Yeşil Başlı Gövel Ördek
Kubat Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel alışkın sazlarım var Yâre gizli sözlerim var Diyemiyom ele karşı Hani Karac'oğlan hani Veren alır tatlı canı Yakışmazsa öldür beni Yeşil bağla ala karşı......[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkOrchid"][B] [I] dj Arif coskun -- Gülperi [/I][/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkRed"]BURCIN
Allı Turnam Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Eğer bizi sual eden olursa Boynu bükük benzi soluk yar söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar ey Ah gülüm gülüm yar gülüm Kız gülüm gülüm turnalar ey Allı turnam ne gezersin havada Arabam kırıldı kaldım burada Ne onmamış kulu muşum dünyanın Akşam olsun allı turnam dön geri..... [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img254.imageshack.us/img254/5346/ghghgh.jpg[/img][/url] [/COLOR][/B] |
[COLOR="Gray"][B][I] AyşeGüL.
İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Göğsüm nasır ama taş değil Bir deli rüzgar eser bir yerlerden Savurur mu götürür mü onu bilmem O eski aşklar geride kaldı kaldı artık Getirir mi geriye onu bilmem Hiç zaman olmaz mı geri gelmez mi Savunmasız duygular Ah o günlerim bir daha gelmez Acımasız şu yıllar [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Burcin
Gönül Dağı Gönül dağı yağmur yağmur varan olunca Akar can üstüne sel gizli gizli Bir tenhada can cananı bulunca Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dost elinden gel olmazsa varılmaz Rızasız bahçenin gülü verilmez Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Seher vakti garip garip bülbül öterken Kirpiklerin o kok yar yar cana batarken Cümle alem uykusunda yatarken Kimseler görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Horozlar ötmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli......[/B][/COLOR] |
[COLOR="Magenta"][B][I] dj Arif_coskun --
hosgör Mahallesinin dip dibedir damlari 2x cig köftenin adina baklavanin tadina ye derler muradina 2x hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim 2x su kilisin hallari gelorum der dilleri mutlak halebe düser kacakcinin yollari 2x mercidabik ovasi kara yilan yuvasi calar barrak havasi 2x hele hele hele kilislim gel yanima dili datlim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim 2x torroslarin koludur bizim gavur daglari aci mirra icerler agalari beyleri 2x pamuklar tarlasinda tekirin yaylasinda agalar havasinda 2x hele hele hele adanalim gel yanima gadanalim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim :D [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"][B][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img139.imageshack.us/img139/6241/post17611179970370xaos0.gif[/img][/url]
Faruk Demir Sarı Saçlım Mavi Gözlüm. Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bu Gemi Bu Karadeniz Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Ararım İzini Dolmabahçeden Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Kurban Olam Yürüdüğün Yollara Kara Peçe Yakışmıyor Kullara Uyan Bak Bizim Hallara Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan Bir Daha Gel, Gel Samsundan Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost......[/B][/COLOR] |
[COLOR="Gray"][B][I] Yonca Lodi - Gel Gör Beni (Yolumu Bulurum TMC)
Aynada karanlık yaşlı gözlerim Sen de gittin sonunda ziyan günlerim Bırakmıyor peşimi hain sözlerin Gel gör beni, halim perişan Oysa ben sensiz yapamadım ki Kendi başıma kalamadım ki uyudum, uyandım istemedim ki Başka birini sevemedim ki Ne senin gülüşün Ne de beni üzüşün Çıkmadı ki aklımdan Eli güldürüşün Ne senin bakışın Ne de beni yakışın Sonunda sen de anlarsın Biter aldanışın (Çabuk olur dönüşün) Aklına gelecek güzel günlerin Arar beni gözlerin, bundan eminim Sormadan kapını çalar dertlerin Duyarım dostlardan halin perişan [/I][/B][/COLOR] |
[B][I]Ahmet Özhan / Neyleyim Köşkü Neyleyim Sarayı[/I][/B]
|
[COLOR="Gray"][B][I] dj arif _coskun :)
DOSTA SELAM OLSUN Dost dost diye diye ayrıldık işte, Ayrılık yelleri esince dostum. Sadece anılar kalır hayalde, Albümü açıpta bakınca dostum. Ayrılığın zoru şimdi bilinir, Uzak olan dosta selam salınır, Yemekle sohbette adı anılır, Kahvede çayları içince dostum. Arada bir mektup yazılır dosta, Kırk yıllık espiri olur en başta, Onun adı vardır akan her yaşta, Acılarla dertler basınca dostum. Günler geçer hayal gibi görünür, Maziye vurulan damga bölünür, Kim bilir belkide kalbe gömülür, Sevip sevip sevilmeyince dostum. Hayali güzeldir gerçeği ölüm, Dostsuz geçen günler sanki bir zulüm, İsmini anmazsan gülerken yüzün, Ağlarsın hüzünler basınca dostum. Dostları unutan gönüller paslı, Mektup yok, selam yok gözleri yaşlı, Bir gün görüşülür genç veya yaşlı, Köşeyi dönüpte çarpınca dostum. Selam olsun dostlar selam sizlere, Gönlümüz birlikte yine biz bize, HALİDİ söyler mi sözü boş yere, Gönülden coşupta yazınca dostum. [/I][/B][/COLOR] |
şuan sadece kafa dinliyorum :D
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] dj arif_coskun
Murat Boz - Para Yok - Şarkı Sözü Bu ara kendime gelemiyorum İşe güce aklımı veremiyorum İpin ucu kaçtı bulamıyorum An geliyor çıldırıyorum… Aşk hayatım çok karışık Ama kalbim buna önceden alışık Benim İçin hala bir ışık Varmı acaba bilemiyorum.. Adam olamadı bir tutunamadı Yolu bulamadı da kayboldu Zaman çabuk geçti yakalayamdı Eş dost hepsi yalan oldu… Şans yok cepte para yok Ev araba yok, yok Allah yok Boşver akışına bırak herşeyi İnceldiği yerden kopsun… [/B][/COLOR] |
[B]Tuğba özerk _ sende Kaldı [/B]
|
[COLOR="black"][B] Grup çıg -- Arif coskun
Durdurun giden zamani Götürüyor her animi Bahara benzer ömrümün Döndürüyor kisa beni Çeviriyor kisa beni Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy Ötme garip bülbül ötme Beni gam kedere atma Bir vefasizi sevmisem Bir hayirsizi sevmisem Beni dertten derde koyma Beni gam kedere atma Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy [/B][/COLOR] |
[B]KoLeRa--------VitRindeKi ManKen!!!!!! ;)[/B]
[B]KoLeRa---------SekerPare[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:17. |
|