![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
çalınır kavallar ne güzel seda
kıldım namazımı eyledim edaa babam yoluna canımız feda ayrılmayıp yanında durasım gelir |
KİMSE DOLDURAMAZ SENİN YERİNİ
ÖPÜP KOKLASAM ÇIKAN TERİNİ BENİM İÇİN ÖP KÜÇÜK TORUNU KÜÇÜK BEBEĞİMİ GÖRESİM GELİR hayırlı geceler oğlum öpüyorum aşık mansur sizede ve bütün emeği geçen dostlara hayırlı geceler |
sivaburs kayıp sandallı gel beriye
mansur kardeş daha erken nereye osman babam sefil anam kaldı geriye benim sabaha dek oturasım gelir. |
Görürüm üç misafir okur konuyu
Çok düşündüm çözemedim soruyu Sohbete dalınmış konular koyu Dostların bir çayını içesim gelir |
Bir ozanlar var idi huzur buldugum.
Aksamlari sohbetlere doydugum. Gelmeseler yollarina kostugum. Ozanin Yoluna gul olasim gelir. |
bilal kardeş ozanlar dünden unuttu
diyari baba yorgunum diye uyudu ozanlar sğuktan üşüyüp buyudu güzel namelere kül olasım gelir [QUOTE=Arif Coşkun;586878]Görürüm üç misafir okur konuyu Çok düşündüm çözemedim soruyu Sohbete dalınmış konular koyu Dostların bir çayını içesim gelir[/QUOTE] arif kardeş çay başımız üstüne ozanlar gelmez oldu kastı ne başka yerde dalmışlar mestine dostların kapısından geçesim gelir |
Abla varidir ozanin sözü.
Aksamlar olunca calinir sazi. Cekilmez güzelin cilvesi nazi. Ozanlar aksama nameyle gelir. |
[QUOTE=bilal kose;586886]Abla varidir ozanin sözü.
Aksamlar olunca calinir sazi. Cekilmez güzelin cilvesi nazi. Ozanlar aksama nameyle gelir.[/QUOTE] dur kardeş diyari uyandı uykudan gözleri kamaşmış günden şavkıdan şimardı bak yazdığın ona övgüden kalmadı akşama şimdi kemaneyle gelir |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;586888]dur kardeş diyari uyandı uykudan
gözleri kamaşmış günden şavkıdan şimardı bak yazdığın ona övgüden kalmadı akşama şimdi kemaneyle gelir[/QUOTE] kokuyor türkiyem hep buram buram huzru mahşerde divana duram açta emeseni anam yüzünü görem mubarek kokuların yel ile gelir |
[QUOTE=ece4858;586891]kokuyor türkiyem hep buram buram
huzru mahşerde divana duram açta emeseni anam yüzünü görem mubarek kokuların yel ile gelir[/QUOTE] açıyorum emseni oğul ne demek aşık sefil kalksın yapsın yemek boşa deyil şiire verilen emek sohbetin iyisi dil ile gelir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:52. |
|