![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=mansur58;587472]Diyari kazı ördeği bırak orada,
bak seni bekleyenler var burada, Bizlere de vakit ayır arada, Kendini dağlara saldın da geçtin.[/QUOTE] mansur hocam av bana bir tutgu bütün damarlarıma ediyor etgi bizlere verdiğin bu güzel katgı adını dillerde anayım şimdi |
Dışarı buz gibi, yürekte har var,
Benim hep önümde inan ki zor var, Sıladaki bekleyen nazlı bir yar var, Varıp kapısına konayım şimdi. |
Maçı da kaybettik belediye coştu.
Bizim bu oyuncular boşuna koştu. Dertim kederim başımdan aştı. Sivasim ne hallere dustun simdi. |
[QUOTE=Siyahi;587480]Dışarı buz gibi, yürekte har var,
Benim hep önümde inan ki zor var, Sıladaki bekleyen nazlı bir yar var, Varıp kapısına konayım şimdi.[/QUOTE] haydi dost sana kolaylar gelsin sen gibi yiğidin kıymetin bilsin sevdaya yanmış coşkun selsin biraz derinlere ineyim şimdi |
[QUOTE=OSMAN ECE;587482]haydi dost sana kolaylar gelsin
sen gibi yiğidin kıymetin bilsin sevdaya yanmış coşkun selsin biraz derinlere ineyim şimdi[/QUOTE] Sevdalar uğruna boşa koşmuşum, Dağları düz gibi nasıl aşmışım, Yağmur ile yağıp selle coşmuşum, Gayri zamanıdır dineyim şimdi. |
[QUOTE=Siyahi;587484]Sevdalar uğruna boşa koşmuşum,
Dağları düz gibi nasıl aşmışım, Yağmur ile yağıp selle coşmuşum, Gayri zamanıdır dineyim şimdi.[/QUOTE] boş ver fazla çekme ahu zarı yağdırma başına zamansız karı girmesin kalbine densizin biri girerse onu kınayım şimdi |
[QUOTE=OSMAN ECE;587485]boş ver fazla çekme ahu zarı
yağdırma başına zamansız karı girmesin kalbine densizin biri girerse onu kınayım şimdi[/QUOTE] Aman haa Siyahi derine dalma, Malın kötüsünü ucuza alma, Diyari babadan uzakta kalma, İzin ver yanına sineyim şimdi. |
[QUOTE=OSMAN ECE;587479]mansur hocam av bana bir tutgu
bütün damarlarıma ediyor etgi bizlere verdiğin bu güzel katgı adını dillerde anayım şimdi[/QUOTE] Diyari baba bura sensiz olmuyor, Ne yapsak da yerin inan dolmuyor, Sen olmazsan bana ilham gelmiyor, Semazenler gibi döneyim şimdi. |
[QUOTE=Siyahi;587487]Aman haa Siyahi derine dalma,
Malın kötüsünü ucuza alma, Diyari babadan uzakta kalma, İzin ver yanına sineyim şimdi.[/QUOTE] yaş ilerledi diyarim gözler görmüyor şiir sevdası yürekte aman vermiyor eski dostlar unuttu halim sormuyor hayal pilavine lokmaları banayım şimdi |
[QUOTE=OSMAN ECE;587489]yaş ilerledi diyarim gözler görmüyor
şiir sevdası yürekte aman vermiyor eski dostlar unuttu halim sormuyor hayal pilavine lokmaları banayım şimdi[/QUOTE] Sana yaşlı dense bu ozan kınar, Yüreğin gencecik duyguda pınar, Nasıl unutulur sen gibi çınar, Kafana bunları takma üstadım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:21. |
|