![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Arif Coşkun;587717]Gün olur elbet biter sevdalar
Boş ver ozanım açılmasın aralar Yanan aşık oturur karalar bağlar Sahtemi, gerçekmi anlayamadım[/QUOTE] Bir sarı varı idi yüzleri çilli, Şeker gibi sözlü, çok tatlı dilli, Aramaz yıllardır, unuttu belli, Ben peşine koştum anlayamadım. |
[QUOTE=Siyahi;587718]
Bir sarı varı idi yüzleri çilli, Şeker gibi sözlü, çok tatlı dilli, Aramaz yıllardır, unuttu belli, Ben peşine koştum anlayamadım.[/QUOTE] Karaydı kaşları gözleri ela Açtı başıma bin türlü bela Girsede araya dayı, hala Olmadı bir türlü anlayamadım |
[QUOTE=Arif Coşkun;587719]Karaydı kaşları gözleri ela
Açtı başıma bin türlü bela Girsede araya dayı hala Olmadı bir türlü anlayamadım[/QUOTE] Ben de bir elaya kurban olmuştum, Hayatın anlamın O´nda bulmuştum, Gözünden, nur gibi ışık almıştım, O`nu neden seçtim anlayamadım. |
O ela gözler değilmi bizimlerin derdi
bu yüzden terk ettik vatanı yurdu gelen vurdu giden vurdu yar vurdu Ben nasıl düştüm anlayamadım |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;587721]O ela gözler değilmi bizimlerin derdi
bu yüzden terk ettik vatanı yurdu gelen vurdu giden vurdu yar vurdu Ben nasıl düştüm anlayamadım[/QUOTE] Aşık Aydın gelir yazmadan durur, Sessizlik gecede kafama vurur, Bir aşkın elinde yok oldu gurur, Yüreğimi deştim anlayamadım. Aşık Aydın ayağı değiştir, uzun soluklu bir ayak ver de seninle atışmanın tadına varayım abim. |
Ey benim sevdiğim güzel canlarım
Hakkın divanına DURDUM bıkmadım Ben aşığım ehli dilden anlarım Bir hayli hayaller KURDUM bıkmadım |
Aşkın ateşine derman aradım,
Kime düşman oldum, kime yaradım, Bir gümüş tarakla zülfün taradım, Gülü candan cana sardım bikmadim. |
Mümkünmü dolaşşak YILDIZ dağında
Terk ettik sılayı gençlik çağında Güzel türkülerin gönül bağında Hepisinden demet DERDİM bıkmadım |
Aşık Aydın geldi verdi bir ayak
Yürekten, candan hatırın sayak Dostlara güzel mesajlar yazak Yazdım, yazdım hiç bıkmadım |
Aşığım hızına kimse yetişmez,
Arada dağlar var alsa bitişmez, Gül olmazsa bağda bülbül ötüşmez, Hep gülsüz bağlara girdim bıkmadım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:48. |
|