![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Osman abi geldi bana can geldi
Birazcık süründü biraz yan geldi Sandımki siteye pehlivan geldi Kispeti önüne SERDİM bıkmadım |
Diyari baba bu cana can katar,
Arif çiçekçidir, beyaz gül satar, Aşık Aydın abim kötüye çatar, Sizle muhabbete erdim bikmadim. |
bana büyük şeref sizle yarışmak
sakat belimle zordur size erişmek haftada birde olsa burda görüşmek sizinle sevince erdim bıkmadım |
Can doslarım uzatmayın arayı
Siz yoksanız kim sarar bu yarayı AYDIN ım gitmekte buldu çareyi Yarına randevu VERDİM bıkmadım ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR SEVGİLER |
[QUOTE=Siyahi;587740]
Diyari baba bu cana can katar, Arif çiçekçidir, beyaz gül satar, Aşık Aydın abim kötüye çatar, Sizle muhabbete erdim bikmadim.[/QUOTE] Diyarı baba sitenin fahri ozanı Siyahinin kaynar dostluk kazanı Aydın ozanların pir sultanı Sılaya gittim, gittim bıkmadım |
Aşık Aydın bugün erken kaçıyor,
Geldikçe siteye neşe saçıyor, Siyahi´de her aşk yara açıyor, Göğsümü boşuna yardım bıkmadım. |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;587743]Can doslarım uzatmayın arayı
Siz yoksanız kim sarar bu yarayı AYDIN ım gitmekte buldu çareyi Yarına randevu VERDİM bıkmadım ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR SEVGİLER[/QUOTE] haftada aydını bulduk derken burakıp tuydu bak yine erken işte beşe çıktı sayımız birken burda çok düzen kurdum bıkmadım |
Ben de bitireyim bari ayağı,
Yazılar yazılmış olmuş bayağı, sivaburs sevmedi asla kıyağı, Göğsümü zorluğa gerdim bıkmadım. |
allah elinize dilinize yüreğinize zeval vermesin osman babacım geçmiş olsun allah şifa versin çok üzüldüm beliniz ağrıyomuş inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.hepinize çok teşekkürler kardeşlerim elinize sağlık.
|
Ozanlar sizlerden ilham alırım,
Boşa gizlenmeyin hemen bulurum, Dünya benim olsa sizle kalırım, Değiştirmez asla para, pul beni. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:03. |
|