![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
orhan gencebay.......... beni böyle sev seveceksen............
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Asli Güngör ASK HERSEYE DEGER Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse sürer İçimde rüzgarın Aşk herşeye değer Seni Seviyorum... Sevmek suçsa eğer Kabul ediyorum Öyle bir yalnızlık ki Eşlik ediyor hayalin Gözlerim kapalı Yanımdasın hala sevgilim Gözlerim kapalı Yanımda gibisin sevgilim Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimde rüzgarın Aşk her şeye değer Seni Seviyorum Sevmek suçsa eğer Kabul ediyorum...[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=green]Ozan Arif-bir it vardı(1980 darbecisi Kenan Evrene yazılan destan)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Bir it vardı tutmuşlar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Marmarise atmışlar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Oh ne iyi yapmışlar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Ne köpekti vay vay[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Köyün içinde tekti[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Çok dikdatör köpekti[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Ne köpekti be vay vay[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Unutmam kolay kolay[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Ebru Gündeş ( evet )
[/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]
Fatih Kisaparmak ÜZÜM KARASI GÖZLERIN Hiç kimse senin kadar sevilmedi Aklımı firara vemişim zaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ogüzelerin saklımda Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah ogüzelerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Ogüzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benim aldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım afedemedim Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Büzları üsüten boskura yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Öldürür beni[/COLOR][/B] |
ibrahim tatlıses..........mutlu ol yeter.............
|
[B]selda bagcan-sivasın yolları[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Mahsun kirmizigül Göcmen Kizi Ben bir göcmen kizi gördüm tuna boyunda Elinde bir deste gül var hasret koynunda 2 Söyle söyle göcmen kizi annen varmidir Ne annem var ne babam var kalmisim öksüz 2 Sen bir öksüz ben bir garip alayim seni Alayimda gurbet elde sarayim seni 2 Telgrafin tellerinden haber varmıdır Ne haber var ne mektup var kalmisim öksüz 2 Dogru söyle göcmen kizi haber yokmudur Ne gelen var ne giden var kalmisim öksüz 2[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Mahsun KırmızıGüL -- DiNle
Dinle, bu şarkım sana dinle Söyle, nasıl sevdiğini söyle Müptela oldum aşka seninle Kayboldum gözlerinde Uçurumsun sen bu bedende Herşeyi bırakıp bir köşeye Yanmaya hazırım ben Seninle ateşlerde Yanmışım sönmüşüm ellerinde Bitmişim tükenmişim gözlerinde Müptela oldum aşka seninle Kayboldum gözlerinde Uçurumsun sen bu bedende Herşeyi bırakıp bir köşeye Yanmaya hazırım ben Seninle ateşlerde Tutsak, bu gönül sana tutsak Yasak, başkası sana yasak Müptela oldum aşka seninle Kayboldum gözlerinde Uçurumsun sen bu bedende Herşeyi bırakıp bir köşeye Yanmaya hazırım ben Seninle ateşlerde Yanmışım sönmüşüm ellerinde Bitmişim tükenmişim gözlerinde Müptela oldum aşka seninle Kayboldum gözlerinde Uçurumsun sen bu bedende Herşeyi bırakıp bir köşeye Yanmaya hazırım ben Seninle ateşlerde [/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR=green]ozan arif-bu vatan bizim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Bırakın yılanı en ufak böcek[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Bu toprakta yaşıyorsa bilecek[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Türkiye türklerin yurdu diyecek[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Bu vatan bizim bu memleket bizim[/COLOR][/B] |
[B]Aslı Güngör -Son Öpücük ...[/B]
|
ceza......... fark var..........
|
[COLOR=green][B]Sefai[/B][/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green][B]Verselerde dünya mali istemem Seni ister deli gönül hep seni Köskü saray neki çali istemem Seni ister deli gönül hep seni Lokma lokma yutkundugum asimda Gündüz hayalimde gece düsümde Bir garip sevdadir döner basimda Seni ister deli gönül hep seni Senin için daglar asar türküler Senin için yara deser türküler Senin için tutsak düser türküler Seni ister deli gönül hep seni Yunus'un denizde yüzdügü gibi Koyun kuzusuna gezdigi gibi Asigin askina yazdigi gibi Seni ister deli gönül hep seni Yagmur bulutlari döktügü anda Daglarin dumani çöktügü anda Sabahin günesi söktügü anda Seni ister deli gönül hep seni Daglara yürürken yörük kervani Varligin yoklugun sensin devrani Ne istersin diye gelse fermani Seni ister deli gönül hep seni Rüzgar vursa sari aliç sallansa Elmalarin yanaklari allansa Ala çördük tadin alip ballansa Seni ister deli gönül hep seni Kiyametmi kopar murada ersem Bagban olup goncalarini dersem Nerde el örmesi bir kilim görsem Seni ister deli gönül hep seni Garip SEFAI'yem gam kapisinda Muhabbetim haktir dem kapisinda Elif dergahinda mim kapisinda Seni ister deli gönül hep seni[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Mustafa Yildizdogan
Ne Mutlu Türküm Diyene Toprak bedenimi sarsa Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirne’den Kars’a Adım adım yürüyene Yesevi'den başlayan yol Hacı Bektaş Yunus kol kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çağlar açtım,çağlar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kıtada ayak izim Üç kıtada dilim sözüm Türk’üm Türk’üm diye sazım Avaz avaz söyleyene[/COLOR][/B] |
ibrahim tatlıses......... hasret kaldım...............
|
[COLOR="black"][I] Anlayamadın Seni Öyle Çok Sevdim - Ferda Anıl Yarkın
[/I][/COLOR] |
bülent serttaş......... anlayacaksın en sonunda beni anlayacaksın.....
|
[B][COLOR="DarkRed"]Devran Caglar
Asi İsyanlarıma sözüm geçmiyor Erişemedim hayal yaptım seni Başkasını inan gözüm görmüyor Nasılda terk ettin beni İnanmakmı sanamı benmi Söyle bana ne sandın sen kendini Vurgunum asiyim çılgınım diye Nasılda terk ettin beni asiydim Asiyim yinede olacağım elbet gerçek sevgiyi böylede bulacağım gözlerimdeki yaşı görmek için vefasız her gece bir kapı bir kapı çalacağım huy değişmez bunu sende bilirsin terk edince sevdiğin çok ararsın tutunacak bir tek dal bulamasın nasılda terk ettin beni...[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Sibel Can -- AnLa Halimden . [/I][/B][/COLOR]
|
[COLOR=#008000][B][COLOR=green]Ozan Arif-Esat Kabaklı[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#008000][B][COLOR=green][/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=#008000][B][COLOR=green]Yeter gönül yeter senden çektiğim. Avuca sığmadın ele sığmadın Ömür boyu gözlerimden döktüğüm Yağmura sığmadın sele sığmadın. Gönül seninle gitmek zor işmiş Seni adım adım gütmek zor işmiş Seninle yolculuk etmek zor işmiş Dağlara taşlara yola sığmadın. Sen yoldaş değil de esir aradın Esirinde oldum kusur aradın Emellerin için asır aradın Mevsime sığmadın yıla sığmadın. Sen bitmedin ama ben artık bittim Sazımla beraber peşinden gittim Onu da emrine amade ettim Perdeye sığmadın tele sığmadın. Hizmet ettim sana hizmet her şeyle Sonunda gocattın ARiF i böyle Destan mı yazmadım şiir mi söyle Kelama sığmadın dile sığmadın.[/COLOR][/B] [/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Uğur Işılak
Gemileri Yakıyorum Yüreğimin gergefine Artık isyan dokuyorum Özgürlüğün gölgesine Bedenimi çakıyorum Bitsin artık bu kargaşa İbret ile bakıyorum Kapılmayın hiç telaşa Tabuları yıkıyorum Mert çorbamın namert tuzu Meleyemem kuzu kuzu Ya saplayın okunuzu Ya da yaydan çıkıyorum Sesim çıkmaz kanım aksa Kanım akar sesim çıksa Bunun adı yaşamaksa Gemileri yakıyorum…[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=green]Burçin-sivas elleri[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Sivas ellerinde sazım çalınır Çamlıbeller bölük bölük bölünür Yardan ayrılmışam bağrım delinir Katip arzuhalım yaz yare böyle Pir Sultan Abdal'ım ey Hızır Paşa Yazılan gelirmiş her daim başa Beni hasret koydun kavim kardaşa Katip arzuhalim yaz yare böyle[/COLOR][/B] |
uğur arslan........ kara gümrük yanıyor...............
|
[COLOR="Purple"][B][I] Cengiz Kurtoglu // Benim OLsaydın //
BİTERDİ GÖNLÜMDE MAZİMLE SAVAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN ELBETTE DİNERDİ GÖZLERİMDE YAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLMAZDI ELLERE GİTMEYİP BENİM OLSAYDIN SANMA Kİ TALİHE BÖYLE KÜSERDİM SANMA Kİ BOYNUMU BÖYLE BÜKERDİM SANA HAYATIMI FEDA EDERDİM SEN ELİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLMAZDI ELLERE GİTMEYİP BENİM OLSAYDIN [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Plan Yapmayın Plan
İsmail Türüt Plan yapmayın plan Gitmez karadeniz'de Kahpelik yalan dolan Tutmaz karadeniz'de Bırakın çan çalmayı Ermenici olmayı Millet böyle dolmayı Yutmaz karadeniz'de O gün öyle desinler Bugün böyle desinler Fatihalar, yasinler Bitmez karadeniz'de Şerefini şanını Ortaya kor canını Hiç kimse vatanını Satmaz karadeniz'de Anladık var öcünüz Belli kuyruk acınız Kargaşaya gücünüz Yetmez karadeniz'de Vatan satsa bir kişi Anında biter işi Türk ve islam güneşi Batmaz karadeniz'de.........[/B][/COLOR] |
gökhan özen......hadi bana eyvallah........
.......derse gidiyorum... |
[B][COLOR=green]Yurtseven kardeşlerim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]aylar oldu yıllar oldu neredesin dön sevdiğim bastığın yerleri öptüm ben sana deli köleyim cinmisin perimisin ararım neredesin gözyaşlarım akıyor gelipte silermisin seni görmeyen gözümü kör olsun artık istemem seni sarmayan elimi kırılsın artık istemem cinmisin perimisin ararım neredesin gözyaşlarım akıyor gelipte silermisin [/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Osman Öztunc
Mehmedim Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim......[/B][/COLOR] |
[COLOR="Purple"][B][I] Muhsin Yazıcıoğlu - Üşüyorum ::( ( offf ) [/I][/B][/COLOR]
|
mustafa yıldızdoğan.......... başbuğlar ölmez...........
|
[B][COLOR=green]Zeki müren-İşte benim zeki müren[/COLOR][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Uğur Işılak
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN Her bir akı karadan Seçtik memleket için En zorlu güzergahtan Geçtik memleket için Hak olan doğrumuzu Duyun bu çağrımızı Herkese bağrımızı Açtık memleket için Rütbemiz, şanımızdan Damarda kanımızdan Kendi öz canımızdan Geçtik memleket için Baba bildik devleti Aziz bildik milleti Biz şahadet şerbeti İçtik memleket için Kınamadık elleri Hoş tuttuk gönülleri Taş atana gülleri Saçtık memleket için Her şey bu millet için Her şey Türkiye için.......[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Günel - Adı Yok
.................. [/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR=green]Gülnaz-esmer meleğim[/COLOR][/B]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Hakan Taşıyan Mutluluk Yagmuru
[/I][/B][/COLOR] |
[B][I]Bedirhan Gökçek / Başım gözüm üsütne...[/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Asik sefai
Bu hesap sorulacak Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir türk'e semboldür kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten...............[/COLOR][/B] |
[COLOR="black"][B][I] Yıldız tilbe --
Çabuk olalım aşkım Her şeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir, canım Nereye istersen sür, köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim sana Deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum İnan ki sensiz mutlu olamıyorum / yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer, sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce allah sonra sen benim için O, bilir nasıl sevdiğimi Seni seven kalbim sana Deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum İnan ki sensiz mutlu yaşayamıyorum / olamıyorum Seni seven kalbim sana Deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum İnan ki sensiz mutlu yaşayamıyorum [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Müşerref Akay
Türkiyem kahraman ırkıma sızmış ihanet bütün yüreklerde acı ve nefret düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türk`e Türk`den başka yoktur dost nimet ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım türkiyem türkiyem cennetim benim eşsiz milletim Türklüğün gençliğin önderi Ata`m senin eserindir bu yüce vatan izindeyiz milletçe aşk ile coşan yaşa var ol cumhuriyet ey aziz vatan Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem Türkiyem cennetim benim eşsiz milletim...... [/B][/COLOR] |
[url=http://urlal.com/fmq][img]http://i0904.hizliresim.com/2009/4/14/1400.jpg[/img][/url]
[COLOR="Purple"][B][I] Gülden Karaböcek -- Sonum OLursun.. [/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:39. |
|