![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Siyahi;587838]Vatanın sevdası yürekte atar,
Varlığınız bize neşeler katar, Arif Coşkun ağam çiçekler satar, Sevindirir dosttan gelen gül beni.[/QUOTE] vatan deyince kanımız kurur birde sıla hasreti ardında sürür çekerim özlem sinede yaglar erir gurbette parça parça eyledi sel beni |
Kırk yıl bekledik hep bu anı
Nerede hani takım kaptanı Kaybedecez bunca hayranı Küme düşmek üzecek beni |
Antep´in dağında ceylan geziyor,
Herkes Besiktaş´ı kolay eziyor, Kartal´ın bu hali beni uzuyor, Sanki diyor yerden yere çal beni. |
[QUOTE=Siyahi;587842]Antep´in dağında ceylan geziyor,
Herkes Besiktaş´ı kolay eziyor, Kartal´ın bu hali beni uzuyor, Sanki diyor yerden yere çal beni.[/QUOTE] antepbi bırak svasta yıldız dağı fenerin yanında çürütmüş ağı diyarinin gönlünde bahçe bağı sivas sporun maçına sal beni |
[QUOTE=Siyahi;587838]
Vatanın sevdası yürekte atar, Varlığınız bize neşeler katar, Arif Coşkun ağam çiçekler satar, Sevindirir dosttan gelen gül beni.[/QUOTE] Önce vatan dedi atalarımız Kefensiz yerde yatar atalarımız Vatana bitmez asla sevdamız Albayrağı öpüyorum gör beni |
[QUOTE=OSMAN ECE;587843]antepbi bırak svasta yıldız dağı
fenerin yanında çürütmüş ağı diyarinin gönlünde bahçe bağı sivas sporun maçına sal beni[/QUOTE] Sivas´ın sevgisi kalbime sığmaz, Siyahi el için yanmaya değmez, Yiğido kimseye hiç boyun eğmez, Sevindir sıla beni, il beni. |
İyi geceler ozanlar benden bu kadar
Dilerim mevlamdan gelmesin zarar Bu son mesajım artık ben kaçar Sizlerin mutluluğu sevindirir beni Ozan dostlara teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık, kaleminiz daim olsun, görüşmek ümidiyle herkese iyi geceler diliyorum. |
Haber saldım ozanların hasına,
Ortağım ben neşesine, yasına, İlan verdim radyolara, basına, Birazdan ozanlar çıkıp gelecek. |
[QUOTE=Siyahi;587889]Haber saldım ozanların hasına,
Ortağım ben neşesine, yasına, İlan verdim radyolara, basına, Birazdan ozanlar çıkıp gelecek.[/QUOTE] kar yağar kışın açılır yolak ayaklar üşür sararlar dolak siyahinin sesine verilsin kulak herkes birbirine bakıp gelecek |
[QUOTE=Arif Coşkun;587829]Siyahi, Osman Abi, Sefil, Cley
Üzüldük bu sene of çekiyor brey Sivas düşmezse eğer çekeriz oley Bu durum çok düşündürüyor beni Zalım felek sana güc yetmez Yaralı kalbe merhem kar etmez Ozanım bu sevda burada bitmez Hasretlik mum gibi eritiyor beni[/QUOTE] bayram yakın tatil başladı sefil yine gurbetelde kışladı ozanlar sitesi beni dışladı diyariyi koluna takıp gelecek |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:52. |
|