![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Cley;587969][B]Sivaburs az gec kaldı
Geldi sazı eline aldı Ozanlar uyumaz mı sandı Bizimde uykumuz var gardaş [/B][/QUOTE] Geç kaldım bilirim site kralı, Kaşları yay gibi gözü karalı, Bilerek çiğnedim sanma kuralı, Yolların uzunu eni var gardaş. |
[QUOTE=Kardelencicegi;587973][B][COLOR="DarkRed"]Ozanlarin hepsi beni unutmus,
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B][/QUOTE] Eksilmesin burda bu güzel seda, Gelin sazla sözle edelim eda, Siyahi sizlere derken elveda, Aklında sizlerden anı var gardaş. |
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B][/QUOTE] günlerdir sefil seni aradı gördüm ismini aldım muradı sefilim bu siteden ıradı ben senin hatirini sorayım gardaş aşık sefil bacın |
[Siyahi;587977]Eksilmesin burda bu güzel seda,
Gelin sazla sözle edelim eda, Siyahi sizlere derken elveda, Aklında sizlerden anı var gardaş. [B][I][COLOR="Red"] Bizde yapalim sira geceleri, Söyleyip atisalim güzel heceleri, Üstadlarin hos sedalari, Makam, makam yükseliyor gardas.[/COLOR][/I][/B] |
[B]Koştum hakikat ardına
Yandım ayrılık narına Baktım yarin yurduna Gidilecek yolum var gardaş[/B] |
Herkesi anip, ben yad etmemis, Gariban kardelen soyutlanmis, Söyleyinde hatami bileyim gardas.[/COLOR][/B][/QUOTE] Sen de dostumuzsun insanın hası, Sensizken boş kalır dostluğun tası, Sitem etme bize getirme yası, Sözlerin arkası önü var gardaş. |
[CENTER][OSMAN ECE;587978]günlerdir sefil seni aradı
gördüm ismini aldım muradı sefilim bu siteden ıradı ben senin hatirini sorayım gardaş aşık sefil bacın [B][COLOR="Red"]Asik Sefilim kalma bizden Irak, Sitede sensin gönlüme ilac, Diyari baba ile sensin basima tac, Buna herkes layik degil gardas.[/COLOR][/B][/CENTER] |
bugünde ettik saati on iki
dolaştım yoruldum rampayı diki gözler seçmiyor karayı akı diyarinin renge tonu var gardaş |
[CENTER][sivaburs;587981]Sen de dostumuzsun insanın hası,
Sensizken boş kalır dostluğun tası, Sitem etme bize getirme yası, Sözlerin arkası önü var gardaş. [B][COLOR="DarkRed"]Insanin hasi sizlersiniz, Hepiniz can kardesimsiniz, Yigidin harman oldugu yerdensiniz, Mertliginize saygilar sunuyorum gardas. [/COLOR][/B] [/CENTER] |
Geceler biterken şafak atarmış,
sivaburs bedava şeker satarmış, Ozanlar uykuya alıp katarmış, Bu gece eskidi yeni var gardaş. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:33. |
|