![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR=green]Mustafa Yıldızdogan Paşam[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Davul zurna halayım Zevk sefaya dalayım Bu yaşa dek dert çile Bundan sonra balayım. Üstte hava karışmış Ateş suyla barışmış Kalbur üstü tilkiler Bakın kimle yarışmış Çalan dönsün köşeyi İçip kırsın şişeyi Bana sormayın dostlar Ben bilmem hiçbir şeyi Artık kafaya takmam Ortalığı yıksınlar Umurumda mı dünya Kibrit çakıp yaksınlar [/COLOR][/B] |
[FONT="Century Gothic"][COLOR="SlateGray"][B] Gülden Karaböcek Sevmez olaydımm.. [/B][/COLOR][/FONT]
|
[B]Tan-Yıldızlarda Kayar ...[/B]
|
[B][COLOR=green]Mustafa Yıldızdogan Paşaaammmm[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]SÖYLEYIN YARIME ARTIK YORULMUS DEYIN[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]BENI DERTTEN DERDE SALDI GAYRI GELMESIN[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]O YAKTIGI ATES HALA SÖNMEMIS DEYIN[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]BIR RÜZGARLIK ÖMRÜM KALDI GELMESIN[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]GELIPTE BU BERBAT HALIM GÖRMESIN.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]SANMASIN DARGINIM ONDAN BÖYLE FERYADIM[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]MENZILE YAKLASTI YORGUN CAN ADIM ADIM[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]AHIRETE KALDI AHDIM BÜTÜN MURADIM[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]ARTIK SUÇU GURURU BULDU GELMESIN[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]GELIPTE BU BERBAT HALIM GÖRMESIN[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Ebru Gündeş -- Çokmu Gördünüz. [/I][/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Uğur Arslan
Burası Türkiye Gökyüzünde kara kara bulutlar hayım hayım bir gün gelir hesabını sorarız Buralarda durmayın gökyüzünden kara kara bulutlar Bizler konuk severiz amma düşanları sevmeyiz Gökyüzünde kara kara bulutlar harmanlar çürüdü yüzümüzde Sizinle görücek işimiz yok gidin üstümüzden Biz fakir bir milletiz gözlerimizde sogun ışıklar yanar Nasıl olsa birkere amma uzun sürmez o kadar Deli Gönül yücesine çıkar bir üveyir olur uçar gider Ardahandan edirneye Edirneden Ardahana kadar... [/COLOR][/B] |
[COLOR="DimGray"][B][I] İbrahim tatLıses ----- NedeN. [/I][/B][/COLOR]
|
[B][COLOR=green]Mustafa Yıldızdogan paaşşaaaammm[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir seher vakti, güneş gibiydik Korkusuz yürek, başlarsa dimdik Ne dağ dayandı, ne çöl ne deniz Hakkı yeşertti [/COLOR][/B][B][COLOR=green]varan gölgemiz Mazluma dosttur, zalime öç tür İmandan gelen ölçülmez güçtür Tarihi yazdık ödendi diyet Uyuma irkil ey yüce milllet Maziden ders al ibrettir sana İnanmak yeter kudrettir sana Böyle bir cennet vatan kimde var Göremiyorsun gözünde perde var Mazluma dosttur, zalime öçtür İmandan gelen ölçülmez güçtür Tarihi yazdık ödendi diyet Uyuma irkil ey yüce millet Artık ileri kalmadan geri Genç beyinlerle işle cevheri Haydi birlikten bu güç doğacak Bu asır türkün asrı olacak Mazluma dosttur, zalime öçtür İmandan gelen ölçülmez güçtür Tarihi yazdık ödendi diyet Uyuma irkil ey yüce milllet[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] GüLLü---- Unut Diyordun Unuttum işte..
Yok artık başımda aşkın belası, Bir izin kalmadı kurdugum düşte, Kapandı gönlümde sevda yarası, Unut diyordun ya unuttum işte. Sensizde düşermiş takvimden günler, Zorlasanda anmaz adını diller, Gideni sanma ki bu gönül özler, Unut diyordun ya unuttum işte. Uzaklaştı gönlüm her hatırandan, Kalmadı senden iz geçen zamanda, Çoktan küle döndü alevli yanan, Unut diyordun ya unuttum işte. Sensizde düşermiş takvimden günler, Zorlasanda anmaz adını diller, Gideni sanma ki bu gönül özler, Unut diyordun ya unuttum işte. [/I][/B][/COLOR] |
[B]Mustafa Yıldızdogan-Biz bu hallere düşecek adammıydık[/B]
|
[COLOR="Purple"][B][I] Dj-Ferit + ilayda Seni Cok Sevmiştim. [/I][/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Sibel Can
Lale Devri Çok geç kalmışız canım, vakit bu vakit değil. Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk. Öyle sanmışız canım, artık ölümsüz değil. Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. Çok geç kalmışız canım, vakit bu vakit değil. Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk. Öyle sanmışız canım, artık ölümsüz değil. Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş. Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın. Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın. [/COLOR][/B] |
grup hepsi hep bana........
|
[COLOR="darkred"][B][B][COLOR="DarkRed"]
Ekrem celebi Yalan dünya Hep sen mi ağladın, hep sen mi yandın Bende gülemedim fani dünyada Sen beni gönlünce mutlu mu sandın İrengi gözümde solan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada 2x Sen ağladın canım ben ise yandım Dünyayı gönlünce olacak sandın Beyhude inanıp boşuna kandın Ben gedip ellere kalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada 2x[/COLOR][/B][/B][/COLOR] |
grup hepsi TAVLA...............
|
[B][COLOR="DarkRed"]Sibel Can
Ölürüm GÖNLÜMÜ KAPTIRDIM SANA NE OLUR ANLASANA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM BATAN GÜNEŞ DOĞMASA DA YAĞMURLAR YAĞMASA DA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ BEN GÜNDEN SAYMIYORUM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ BEN GÜNDEN SAYMIYORUM VALLAHİ BİLLAHİ SENİ ÇOK SEVİYORUM AH... ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM VARSIN HER AN CANIMDA HEM CANDA HEM KANIDA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM .. [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Magenta"]grup hepsi mum..........................[/COLOR][/B]
|
[B]Ozan Arif-Ak mı Kara mı[/B]
|
[COLOR="black"][B]
Ferdi tayfur Bende UNUTURUM Bir Gün unutursa doğmayı güneş Unutursa zamanında batmayı Yokluğunun acısına Yanıp yanıp kavrulan yüreğim Unutursa zaman geçmeyi Unutursa mevsimler değişmeyi Bende unuturum... Yıldız yıldız parlayan saçlarını ben de unuturum... Senin gibi yalnızlığın acısını Ben de unuturum... ışıl ışıl parlayan gözlerini Ben de unuturum... Alev alev geceleri Bir gün unutursa esmeyi rüzgar Unutursa zamanında dinmeyi Sensizliğin rüzgarında Esip esip savrulan yüreğim Unutursa gündüz geceyi Unutursa mevsimler değişmeyi İster yağmur yağsın ister fırtınalar kopsun Yüreğimin her köşesi paramparça olsun isterse Ben de unuturum... Ben de unuturum seni ben de.... [/B][/COLOR] |
hepsi
kaç yıl geçti aradan |
[B]Yurtseven Kardeşlerim-Yalanmış[/B]
|
hepsi yaz yaz yaz...............
|
[B]ferdi tayfur-huzurum kalmadı (harbiden kalmadı :) )[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Sezen Aksu
Belalm Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım........ [/COLOR][/B] |
rafet el roman kumral bomba
|
[B]Ugur Işılak-Feda ettim[/B]
|
lemen sam kıyamam sana....
|
[B][COLOR="DarkRed"]Yurtseven Kardesler
Amanim Karagözlüm ah sana kurban olayim Güzelim cok güzelsin sana hastayim sen bana varmazsan bil ben yanarim kafama taktim yar seni delalim öl dedin de ölmedimmi havalim belalim [nakarat] Ah amanim amanim amanim sen ne dersen yaparim ah amanim amanim amanim öl de ömrüm adarim ah amanim amanim amanim hey ah senin icin yanarim ah amanim amanim amanim herseyimsin cananim Karagözlüm ah sana kurban olayim Güzelim cok güzelsin sana hastayim sen bana varmazsan bil ben yanarim kafama taktim yar seni delalim öl dedin de ölmedimmi havalim belalim [nakarat] Ah amanim amanim amanim sen ne dersen yaparim ah amanim amanim amanim öl de ömrüm adarim ah amanim amanim amanim hey ah senin icin yanarim ah amanim amanim amanim herseyimsin cananim.... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=green]Hakkı Bulu şiir[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Ben hiç kimse için oturup ağlamadım Akşamdan sabahlara kadar Ben hiçkimse için hıçkırmadım Çöküpte kaldırımlardan soğuk buzlu taşlara Ve ben hiçkimse içinde Düşmedim nezarethanelere Vede girmedim karakollara Ama senin için ama senin için Ahhhh ahhhhh ahhhhhhh[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir inada dua gibi inanmışsın tovbe haşah Ruhunun kapılarını kapatmışsın Aşka sevgiye ve gönülden haykırışa Ben dertlerimi anlatabildimde Cümle aleme canlıya vede cansıza Ama sana ama sana anlatmayı beceremedim Ahhhhhh ahhhhhh ahhhhhh[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Bir başını kaldırda sema bak Arş-ı ala ne yüce Sen yaratmadın,yaradan ise Senden çok çok yüce Ocağım batsın korkuyorum Başucumda güleceksin Bir gün ben ölünce Ruhumun ızdırabını ruhumun ızdırabını sana anlatamadım Ahhhhh ahhhhh ahhhhhhhh[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nesin be kimsin be nedir bu inadı şartın Onlarca senemi yedi On dakikalın inadın Bu ne cürret be Beni sen mi yarattın Hayatımla oynuyorsun Ahhhhhh ahhhhhhh ahhhhhh[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Zehir verdin agrı verdin Şerbet diye tattım Seni ruhumun en kutsal köşesinde yüceltim Ne yaptım deme lan allahsız Sana taptım taptım taptım be yaaa Bir pul niyetine harcadın beni Ahhhh ahhhhh ahhhhhhh[/COLOR][/B] |
rafet el roman yana yakıla ağladım sana
|
[B]Harika Avcı-Alışırım[/B]
|
grup hepsi yalnızlığım.............
|
[B][COLOR="DarkRed"]Oğuzhan Koç
Gülki Sevgilim Bu sabah yerini kimler almış diye düşündüm kalktığımda Hiç biri seni hiç biri beni hiç biri bizi anlamamış Bu sabaaaah telefonu hiç açmadım çaldı durdu aldırmadım Hiç birşey seni seni düşünmemi engelemez ben anladım bu sabah Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiceğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim Bu sabah adını boş kağıtlara yazdım asdım duvarlara Ben bir tek seni eski günleri istededim canım anlasana Bu sabah yatağım boş kısmını resimlerinle süsledim Gördün halimi anla derdimi ne olur dön çok özledim bu sabaahhhh Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim hadi gel Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim Gülki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim hadi gel Gül ki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim hadi gelllll[/COLOR][/B] |
grup hepsi hanimiş........................
|
[B]Bukalemum insan Orhan Ölmez-Su misali[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Özcan Deniz
SevdanIn Rengi Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur Atessiz yaktın beni derdindeyim Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur Atessiz yaktın beni derdindeyim Beni azad et vurayım kendimi dervis misali daglara Askından ozan oldum bülbül misali susmuyor dilim......[/B][/COLOR] |
rafet peşindeyimmmm........
|
[B][COLOR="DarkRed"]YAKUP EKIN
Bir Nefes gibi Bir nefes kadar kisaymis Ask dedigin bir sakaymis Alacaklarina saymis kader bu Bir nefes kadar kisaymis Ask dedigin bir sakaymis Alacaklarina saymis kader bu Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Bir günahmis bir hataymis Belki birazcik yasanmis Alacaklarina saymis Kader bu !!!! 4X[/COLOR][/B] |
[B]muazzez ersoy-unutursun diye[/B]
|
orhan gencebay mevsim bahar olunca...........
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:19. |
|