![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Arif Coşkun;588061]Dost yoluna hep güller serdin
Bize hep gelip ilhamlar verdin Yemedin kendin dosta yedirdin Ozanım yetişilmez hızına senin[/QUOTE] Arif’in sözünü al da ar eyle, Ona sor işinde daim kar eyle, Uzaksın yüreğim ahu zar eyle, Kurbanım göz üstü kaşına senin. |
[QUOTE=sivaburs;588063]
Arif’in sözünü al da ar eyle, Ona sor işinde daim kar eyle, Uzaksın yüreğim ahu zar eyle, Kurbanım göz üstü kaşına senin.[/QUOTE] Bir derdim var kimlere diyem Vurdukça sızlar hep sinem Başım alıp ben nere gidem Dertlere çareliğin varrmı senin |
[QUOTE=Arif Coşkun;588061]Dost yoluna hep güller serdin
Bize hep gelip ilhamlar verdin Yemedin kendin dosta yedirdin Ozanım yetişilmez hızına senin[/QUOTE] görür kişiliğini verirsin değer yolunuz düşerde gelirseniz eğer sizinle atışmak güzelmiş meğer ozanlar tutulmasın kışına senin |
Ben mi seni üzdüm bana mı küstün,
Can gardaşım neden suratı astın, Siyahi sırlara kadem mi bastın, Kıyamam gözünün yaşına senin. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588065]
görür kişiliğini verirsin değer yolunuz düşerde gelirseniz eğer sizinle atışmak güzelmiş meğer ozanlar tutulmasın kışına senin[/QUOTE] Sen sitenin onurusun Sefil Eskiden yataklar olurdu mitil Paran çoksa ol dediler kefil Nasihatından yol alınır senin |
Büyüğe saygıdır bizlerde adet,
İyi söyleyeni her daim yadet, Sefil Ozan gelmiş bu ne saadet, Sakın taş değmesin dişine senin. |
siyahi dost neden ara verdi
açıklamadı kendin sıra verdi meydanı ben acemi tora verdi nere gitsen gelirim peşine senin |
Nere gitti bizim ozan Siyahi
Yoksa dedimi bugünlük kafi O yoksa ilham olur hep safi Elektriklermi gitti yoksa senin |
[QUOTE=OSMAN ECE;588069]siyahi dost neden ara verdi
açıklamadı kendin sıra verdi meydanı ben acemi tora verdi nere gitsen gelirim peşine senin[/QUOTE] Adını duyunca yüreğim erir, Melekler insana mutluluk verir, sivaburs yüzünü hep nurlu görür, İçin mi yansımış dışına senin. |
[QUOTE=sivaburs;588068]Büyüğe saygıdır bizlerde adet,
İyi söyleyeni her daim yadet, Sefil Ozan gelmiş bu ne saadet, Sakın taş değmesin dişine senin.[/QUOTE] burasını aile ortamı bildim kardeş bilip sizi aranıza geldim saygı sevgiyi sizlerde buldum bozmayalım burda düzeni gardaş ayak bulamadım değiştirdim affedin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:45. |
|