![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
dostlar bugün kısa yarıştı
ne çabuk çarşı pazar karıştı moral bozuldu yüzler kırıştı görün burada azanı gardaş |
hoş bir vakit geçireyim derken
ozanlar dağıldı bugünde erken baktımki on olmuşuz birken görürüm sitede gezeni gardaş |
Ozanlar dizilmiş hep sıra sıra,
Aydınlanmış site dağılmış kara, Misafir gelince vermiştim ara, Şimdi yolcu ettim kuzeni gardaş. |
başbakanımız recep tayıp oldu
birini buldum birisi kayıp oldu gelen misafire biraz ayıp oldu alıp getirin burdan tozanı gardaş |
[QUOTE=OSMAN ECE;588091]başbakanımız recep tayıp oldu
birini buldum birisi kayıp oldu gelen misafire biraz ayıp oldu alıp getirin burdan tozanı gardaş[/QUOTE] Yüreklerden bugün nağmeler düşmüş, Sayımız biriken onları aşmış, Biraz ayrı kaldım felegim şaşmış, Şiirler bitirir hazanı gardaş. |
boşa gitmez burda verilen emekler
yazılan güzelliğe durur dimekler kurulsun kazan pişsin yemekler toplanın kuralım kazanı gardaş |
[QUOTE=ece4858;588093]boşa gitmez burda verilen emekler
yazılan güzelliğe durur dimekler kurulsun kazan pişsin yemekler toplanın kuralım kazanı gardaş[/QUOTE] yaz hele oğul içim açılsın gamlı gönlüme neşe saçılsın can dostlara kıymet biçilsin ayıklan içimize sızanı gardaş |
Aksilik ya işte biraz geç kaldım,
Misafirle derin sohbete daldım, Sizi unutunca kafama çaldım, Bagışlayın burdan tezeni gardaş. |
[QUOTE=OSMAN ECE;588094]yaz hele oğul içim açılsın
gamlı gönlüme neşe saçılsın can dostlara kıymet biçilsin ayıklan içimize sızanı gardaş[/QUOTE] babam sözlerinde manalar derin anam sefilden bir haber verin soğuklar başladı burası serin hiç görmedim burayı çözeni gardaş |
Gözümde tütüyor güzelim sılam,
Gitmiyor başımdan binlerce belam, Sevdiğim, cananım, gözleri elam, Giyinmiş özeni bezeni gardaş. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:10. |
|