![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Siyahi;588095]Aksilik ya işte biraz geç kaldım,
Misafirle derin sohbete daldım, Sizi unutunca kafama çaldım, Bagışlayın burdan tezeni gardaş.[/QUOTE] geçte kalsanız başta yerin var orada oğluma bir hal hatir sor pek iyi yazamaz henüz tor tanısın sen gibi büyük ozanı gardaş |
[QUOTE=OSMAN ECE;588100]geçte kalsanız başta yerin var
orada oğluma bir hal hatir sor pek iyi yazamaz henüz tor tanısın sen gibi büyük ozanı gardaş[/QUOTE] Melle, Buer benim dostumun yeri, Sen iste vereyim bu dertli seri, Görmedim dünyada ben öyle eri, Olmaz Yapalı´nın sazanı gardaş. |
sivasın suları çok serin akar
kızıl ırmak coşar bendini yıkar aşık mansur uzaktan bakar getirin muammayı çözeni gardaş |
[QUOTE=OSMAN ECE;588105]sivasın suları çok serin akar
kızıl ırmak coşar bendini yıkar aşık mansur uzaktan bakar getirin muammayı çözeni gardaş[/QUOTE] Burçak biçerlerdi ellerde kalıç, Şeref Turan ile o Kadir Kılıç, Özlemiş sıladan istiyor alıç, Gösterin abime özeni gardaş. |
[B]Gurbet elde genclik soldu
Gözlerim hep yaşla doldu Ne yapalım artık olan oldu İstemem böyle düzeni gardas[/B] |
[QUOTE=Siyahi;588106]Burçak biçerlerdi ellerde kalıç,
Şeref Turan ile o Kadir Kılıç, Özlemiş sıladan istiyor alıç, Gösterin abime özeni gardaş.[/QUOTE] kavuşmaktır diyarinin dileği yiğit kadirin bükülmez bileği yaşlandık duvara astık eleği kaybettik akıl izanı gardaş |
[QUOTE=Cley;588107][B]Gurbet elde genclik soldu
Gözlerim hep yaşla doldu Ne yapalım artık olan oldu İstemem böyle düzeni gardas[/B][/QUOTE] Görürüm ki bitmiş bugün de konu, Herşeyin var imiş demek ki sonu, Siyahi kafana iyi sok bunu, Sevme ozanlara kızanı gardaş. |
[QUOTE=ece4858;588097]babam sözlerinde manalar derin
anam sefilden bir haber verin soğuklar başladı burası serin hiç görmedim burayı çözeni gardaş[/QUOTE] oğul bugün burda savdum sıramı ben çok iyi bilirim helal haramı gurbetten seslenip açma yaramı hasretle gözlerinden öperim oğlum |
Gurbetten sılama bayrama geldim,
Şarkışla ilçesinde eğlendim kaldım Eşimi dostumu çok iyi buldum, Bitmez Sivas'ın gurbet gezeni gardaş |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588110]oğul bugün burda savdum sıramı
ben çok iyi bilirim helal haramı gurbetten seslenip açma yaramı hasretle gözlerinden öperim oğlum[/QUOTE] büyüttün yedi evlat yorulmadın bizlere gücenip hiç darılmadın gurbette doya doya sarılmadın ALLAHTAN sonra size taparım anam |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:35. |
|