![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
sayir oldum sayende
|
bergen........bulamazsın
|
gece gelen davulcumuzu galiba kasap halayı çalıyo
|
HATMİ ŞERİF...
|
Sanki terk edilmiş bir viraneyim
Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus bende bir sandal Devrilip batmışım boğulmuşum ben Tutunacak hiçbir dalım kalmadı Bir ağaç misali kurumuşum ben Sanki bir köleyim sanki bir esir Yerlerden yerlere atılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın Çile rüzgarında savrulmuşum ben Dertler derya olmuş bende bir sandal Devrilip batmışım boğulmuşum ben |
bir başkadır benim memleketim
toygar ışıklı-çok geçççççççççççç |
[B]Ahmet Kaya....Yakarım Geceleri...[/B]
[CENTER]Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerimi tutmadın yar Yatamam geceleri Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Kahrı bende kalacak Sende ihanet gülüm Bende matem kalacak Bu aşkın efkarı şarkılarda Hüzün bende solacak Bizi zaman yenecek Ve anılar kalacak Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerini tutamazsam gülüm Yakarım geceleri[/CENTER] |
Songül Karlı.................... neler ettin, neler ettin
|
MüSLüM GüRSeS-aH NeYLeYiM GöNüL
|
[QUOTE=HasreT;572052][B]Ahmet Kaya....Yakarım Geceleri...[/B]
[CENTER]Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerimi tutmadın yar Yatamam geceleri Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Kahrı bende kalacak Sende ihanet gülüm Bende matem kalacak Bu aşkın efkarı şarkılarda Hüzün bende solacak Bizi zaman yenecek Ve anılar kalacak Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerini tutamazsam gülüm Yakarım geceleri[/CENTER][/QUOTE] Çok güzel şarkı olsada bende dinlesem.:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:05. |
|