![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Anlatın kim sizi derde itiyor,
Neden yüreğiniz küt küt atıyor, Kimler neşenize limon katıyor, Saklama bu sırdan giz ver ne olur. |
ben de anlamadım bu gidişatı
önümüz bayram kırmayın hatırı süsleyin hele bir sözü satırı heceyi kağıda yaz ver ne olur |
[QUOTE=sivaburs;588171]Anlatın kim sizi derde itiyor,
Neden yüreğiniz küt küt atıyor, Kimler neşenize limon katıyor, Saklama bu sırdan giz ver ne olur.[/QUOTE] Ustam yazdığımız yazılar kayıp, İtiraz edersek yaparız ayıp, Yazdığım yazıyı ricadan sayıp, Bunu yapanlara uz ver ne olur. |
[QUOTE=Siyahi;588173]Ustam yazdığımız yazılar kayıp,
İtiraz edersek yaparız ayıp, Yazdığım yazıyı ricadan sayıp, Bunu yapanlara uz ver ne olur.[/QUOTE] Üstadım yıkıldı içimde anıt, Niye silersiniz nedir ki kanıt, Yetkili, gelmeli soruya yanıt, Lafı dolaştırma düz ver ne olur. |
[QUOTE=sivaburs;588171]Anlatın kim sizi derde itiyor,
Neden yüreğiniz küt küt atıyor, Kimler neşenize limon katıyor, Saklama bu sırdan giz ver ne olur.[/QUOTE] bir iştir gider kıran kırana atarlar tokatı sival sorana çevrildi bura kışa borana yıl başı gelıyor kaz ver ne olur |
[QUOTE=sivaburs;588174]Üstadım yıkıldı içimde anıt,
Niye silersiniz nedir ki kanıt, Yetkili, gelmeli soruya yanıt, Lafı dolaştırma düz ver ne olur.[/QUOTE] Sivasspor bugün yine yenildi, Yiğido kümeye düşer denildi, Rıza hoca derman olur sanıldı, Sen bu ruhsuzlara öz ver ne olur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;588175]bir iştir gider kıran kırana
atarlar tokatı sival sorana çevrildi bura kışa borana yıl başı gelıyor kaz ver ne olur[/QUOTE] Hatayı düzeltin biz edelim af, Ozanlar melektir dizilir saf saf, Ben olam alıcı siz olun esnaf, Şurdan üç beş kilo muz ver ne olur. |
[QUOTE=sivaburs;588177]Hatayı düzeltin biz edelim af,
Ozanlar melektir dizilir saf saf, Ben olam alıcı siz olun esnaf, Şurdan üç beş kilo muz ver ne olur.[/QUOTE] Konular nedense birleştirildi, Gerçeği görenler körleştirildi, Tek hesap soranlar eleştirildi, Bu böyle yürümez boz ver ne olur. |
Bak gençler seslenir bize oradan,
Onları da çıkar bir bir aradan, Senden diliyoruz Yüce Yaradan, Erkek bekarlara kız ver ne olur. :) |
[QUOTE=sivaburs;588177]Hatayı düzeltin biz edelim af,
Ozanlar melektir dizilir saf saf, Ben olam alıcı siz olun esnaf, Şurdan üç beş kilo muz ver ne olur.[/QUOTE] hata kimlerde be nasıl bilem günahı boynuma varise hilem elinde tuttuğun o güzel kalem bir resmini çekem poz ver ne olur |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:33. |
|