![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;588180]Bak gençler seslenir bize oradan,
Onları da çıkar bir bir aradan, Senden diliyoruz Yüce Yaradan, Erkek bekarlara kız ver ne olur. :)[/QUOTE] Dilimin yüzünden yırttım yakamı, Cley geldi yine bozdu cakamı, Açmıyor üstadım kürdi makamı, Değiştir şu sesi tiz ver ne olur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;588182]hata kimlerde be nasıl bilem
günahı boynuma varise hilem elinde tuttuğun o güzel kalem bir resmini çekem poz ver ne olur[/QUOTE] Temsilcimiz sensin öylece durma, De ki yetkiliye planlar kurma, Üstadım getirdin sertçe bir hurma, Dişim yok yiyemem ez ver ne olur. |
ozan dostların unutulmaz hazı
aha kış geldi bitirdik yazı kalmadı ağzımda bir tane azı leblebileri ez ver ne olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;588182]hata kimlerde be nasıl bilem
günahı boynuma varise hilem elinde tuttuğun o güzel kalem bir resmini çekem poz ver ne olur[/QUOTE] Ozanlar unuttu buraya gelmez, Onlar gelmiyorsa yüzümüz gülmez, Ayakkabım yırtık iğneler delmez, Bir delik açayım biz ver ne olur. |
kalmadı ayak sermaye bitti
selam bile vermeden herkes gitti sizler diyariyi bahtiyar etti yeni bir ayak verin üstadım |
Sözler un gibidir ozanlar elek,
Kötü söz söylemez ozanlar melek Yalnız Hak’tan diler ozanlar dilek, Görmeyen körlere göz ver ne olur. |
[QUOTE=sivaburs;588185]Temsilcimiz sensin öylece durma,
De ki yetkiliye planlar kurma, Üstadım getirdin sertçe bir hurma, Dişim yok yiyemem ez ver ne olur.[/QUOTE] Siyahi kimseye surat asmıyor, Yüreğim duruldu deli esmiyor, Berduşu sigara, içki kesmiyor, Küçük bir torbada toz ver ne olur. |
[QUOTE=sivaburs;588189]Sözler un gibidir ozanlar elek,
Kötü söz söylemez ozanlar melek Yalnız Hak’tan diler ozanlar dilek, Görmeyen körlere göz ver ne olur.[/QUOTE] burada verdiğimiz emekler boşa bizlerin varlığı gitmiyor hoşa arada baltayı vururuz taşa kimlerde hata var görün üstadım |
Kuluna bazen bir tepeden baksan,
sivaburs ne eyler yanında yoksan, Verdiğin sürüden bir koyun noksan, Doksandokuz olmaz yüz ver ne olur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;588191]burada verdiğimiz emekler boşa
bizlerin varlığı gitmiyor hoşa arada baltayı vururuz taşa kimlerde hata var görün üstadım[/QUOTE] Üyelerin fikri neden sorulmaz? Bu düzende sular asla durulmaz, Bizde hiçbir işe kafa yorulmaz, Nedenini O´na sorun üstadım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:49. |
|