![]() |
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
[I][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif][SIZE=+2][COLOR=#330099]Ohne Dich[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#330099]So düster wie die Wolken sind, fühle ich mich ohne Dich. So sehr wie die Liebe, vermisse ich Dich. So sehr wie die Luft, brauche ich Dich. So sehr wie die Wärme, will ich Dich. Ich kann nicht leben, Ohne Dich![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black]öMER YALCIN[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] |
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[B][I][COLOR="DarkRed"] Yasamadim ki
Gönlümce hayata doyup Acidan baska birsey yasamayip Aradigim mutlulugu bulamayip Dünyada hic yasamadim ki Dertler bende bir parca Birgün gencligim gecip giderse Sorsaniz nasil gecti yillarin Cevabim ben hic yasamadim ki Acilar olmus benim anam Hasret yarim, ayrilik babam Hayatta kalamdi artik hicbir cabam Neseyle dolu tam bir yil ben yasamadim ki Bir varmis diye baslar masallar Bir masal kadar yasayamadim Hangi yolu gitsem kaldi yarim Hic basa cikamadim ki, dogrusu ben yasamadim ki Gurbet almis gencligimi benim Ümitlerimi caldi hep sevdiklerim Böyle imis benimde bahtsiz kaderim Kaderle bir dost gibi yasamadim ki Ümitsiz, karamsarmiyim ben Nesesiz gülermi yarali insan Sen ZALIM sende benden beter olsan Seninle isterdim ama yic yasayamadim ki. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img137.imageshack.us/img137/3310/83944062ga3k.gif[/img][/url] Yazan kardelencicegi. [/COLOR][/I][/B] |
ALLAH KAHRETSİN
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurun da mı senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin! .. Dün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? Allah kahretsin! AHMET SELÇUK İLKAN |
Dinle beni bu sefer,
Sen, ülkücü güzel kız, Şimdi sana bu sözler, Bil, ülkücü güzel kız. İbadette en başta, Başarıda yarışta, Ahlakta ve namusta, Sen, ülkücü güzel kız. Seni gören durmalı, Ülkücülüğün bilmeli, Hem yüzünden görmeli, Bil, ülkücü güzel kız. Kıyafetin düzenli, Saçın başın özenli, |
En güzel yerinde bitti aşkımız
Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terketti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delicesine Ayırdılar bizi ölürcesine Ölmeden toprağa gömercesine Bir gönül sayfası daha kapandı Ayrılıkmış meğer aşkın bedeli Kalbim paramparça gönlüm bir deli Nasıl diner sensiz gözümün seli Bir gönül sayfası daha kapandı. |
BEKLESENE
Her şarkı bir sevdadan dökülür mısra mısra Her şarkı yaşanmış bir masalı resmeder Selene Düşün çamlar arasını, mehtaplı geceleri, masmavi denizleri Düşün şimdi yollara serpilen ümitleri Hadi bir şarkı da sen Söylesene! .. Bak büütün güzelliklerin tümü sende Bak sende gülümsüyor en amansız özlemler Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir Selene Hadi sil gözlerini Gülsene! .. Bitimsiz bir sevdadır yaşamak Sevmekse en güzeli mutlulukların Sense içimde en tanrısal gerçeksin Selene İşte yüreğim bildiğince çarpıyor sen, sen diye Sende gözlerim, sende ellerim, sende sen olan varlığım Düşünsene! .. Bakma sen yağmurların sağnak döküldüğüne Bakma sen gecelerin karanlığına Selene Bu pembe umut sütten de beyaz Bu senli hayal gülden de kırmızı İşte renk renk çiçekleri aşkımızın Görsene! .. Ve bir gün dur diyeceğim geçip giden zamana Son kurşunu sıkacağım sensizliğe Selene Öbek öbek mutluluklar taşıyacağım dağ eteklerinden Sana gökten yıldızları koparacağım bir bir Sana bitmez tükenmez sevdalar getireceğim Beklesene!.. AHMET SELÇUK İLKAN |
Unuttun mu diye sorma
Unutamam ceren gözlüm Sitem edip gönül kırma Dayanamam ceren gözlüm Sen ufkuma doğan güneş Sen gönlüme düşen ateş Burcum bile burcuna eş Ayrılamam ceren gözlüm Bahtımdaki uğurumsun Gönlümdeki gururumsun Yarınımsın umudumsun Unutamam ceren gözlüm Seni yazdım hayatıma Gönlümün her sayfasına İnan senden başkasına Sarılamam ceren gözlüm Sen gözümde tüten duman Sen vardığım en son liman Sen Tanrı'mdan bir armağan Unutamam ceren gözlüm Islanırsa eğer gözün Yüreğime çöker hüzün Ne olursun gülsün yüzün Dayanamam ceren gözlüm |
SENİ ARIYORUM..
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzgar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... AHMET SELÇUK İLKAN |
Ellerim titredi veda ederken
Yalvarıp "dur gitme" diyesim geldi Sen gittin karardı gözümde dünya O anda orada ölesim geldi! Ansızın kayboldun köşe başında Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi! |
Yorgun bir hasretle dönersen bir gün
Beni burda değil kalbinde ara! .. Ne kadar yıkılmış olsan da o gün Beni bende değil kendinde ara! .. Saçında beyazlar taradığın gün Maziyi yeniden aradığın gün Hıçkıra hıçkıra ağladığın gün Beni gözyaşında, gözünde ara. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:31. |
|