![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] ibrahim tatlıses Layık Degilsin
hangi taş büyükse get vur başını ben bitirdim sana olan aşkımı senin için akan göz yaşlarımın damlasına bile layık değilsin değilsin değilsin ay layık değilsin senin benim aşkıma layık değilsin senin benim sevdama layık değilsin değilsin değilsin ay layık değilsin değilsin değilsin ay layık değilsin sen benim aşkıma layık değilsin sen benim sevdama layık değilsin ne ararım seni ne de sorarım ne ararım seni nede sorarım senin için budur en son kararım sana değil kendime dir zararım sen benim aşkıma layık değilsin sen benim sevdama layık değilsin değilsin değilsin layık değilsin değilsin değilsin layık değilsin sen benim aşkıma layık değilsin sen benim sevdama layık değilsin değilsin değilsin layık değilsin değilsin değilsin ay layık değilsin sen benim aşkıma layık değilsin sen benim sevdama layık değilsin . [/I][/B][/COLOR] |
[B] metin ışık - kader .[/B]
|
[B]Halil Koçak - Doğudan Doğanım [/B]
|
Ahmet kaya giderim..
|
[B]mustafa küçük-demeyin .[/B]
|
[B][COLOR="Plum"]Osman ÖZTUNÇ-"üSKüDaR"[/COLOR][/B]
|
[B]Gülben Ergen - giden günlerim oldu[/B]
|
Ahmet Kaya - Gecmiyor Günler
|
[B]Cüneyt Ergün - Bilinmeyen saati uygulamasin[/B]
hiçbir vücud ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini sevmekte yok artık sevmek yok artık hiçkimseyi.. sen yaz saati uygulaması ben kış saati ortak bir takvimimiz bile olmadı seni 1 saat ileri almışlar beni bir saat geri bu zamanlar yoksa bize düşmanmı ? bilemem aklın kimde kalır bilemem hatrın kimde kalır bilemem kimler sensiz kalır bilemem hangi yol düz gider hangi yol güze gider bilemem aşklar neiçin biter.. .......' aşkım, aşkın başından aşkın' |
ebru gündeş harika..
|
[B]Lara - Güvenmiyorum [/B]
cok hos bir sarki bu ya |
[B]Bülent Serttaş - Aglama anam[/B]
|
[B]Lara - Katmer Katmer [/B]
oh yandan : )) |
[B]Burhan Çacan-Beni anneme götürün[/B]
|
[COLOR="darkred"][B][B][COLOR="DarkRed"]
Gülay Gecti Dost Kervan Şu karşı yaylada göç katar katar Bir güzel sevdası serimde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni Şu benim sevdiğim başta oturur Bir güzelin derdi beni bitirir Bu ayrılık bana zulüm getirir Geçti dost kervanı eyleme beni Ben gidersem sunam bana ağlama Ciğerimi aşk oduna dağlama Benden başkasına meyil bağlama Geçti dost kervanı eyleme beni Gider isem bu il sana yurt olsun Münafıklar aramızda kurt olsun Ben ölürsem yüreğine dert olsun Geçti dost kervanı eyleme beni Pir Sultan Abdal'ım dağlar aşalım Aşalım da dost iline düşelim Çok nimetin yedim helallaşalım Geçti dost kervanı eyleme beni......... :)[/COLOR][/B][/B][/COLOR] |
[B]Gökçe Kırgız-Kalbime gömerim[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img171.imageshack.us/img171/800/21cm2g.gif[/img][/url] Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun. ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun. benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun.......... [/B][/COLOR] |
[B]Soner Arıca-adın bahardı[/B]
|
MUSA EROGLU ........
KARADIR KASLARIN ferman yazdirir bu ask beni diyar diyar gezdirir......... |
[B][COLOR="Red"]Ibrahim Erkal
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img164.imageshack.us/img164/8544/ar81z3scaqp2wkqcau9m08i.jpg[/img][/url] Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini Tatmasam tenini Buna dayanamam canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yazısı......[/COLOR][/B] |
Etkin-Sensizim .
|
[COLOR="DarkRed"][B]İbrahim Erkal
Aşkından Yanam Gönül seni unutmayı unuttu Dönmen için daha yalvarayım mı? İsmin aldım ezberine Dem tuttu Gözlerine dalıp sir olayimmi? Hasretinden yanıp kül olayım mı? [Nakarat] Aşkından yanam yanam yanam kül olayım mı? Kapında kalam kalam kalam kul olayım mı? Derdinden içem içem içem zil olayım mı? Ben senden geçem geçem geçem tel olayım mı? Bıraktığın yerde bekler dururum Hasretine yenik düştü gururum Ben senin yolunda kölen olurum Söyle söyle daha yalvarayım mı? Hasretinden yanıp kül olayım mı? [Nakarat] x 2 [/B][/COLOR] |
[B]Lale devri çocuklarıyız biz
Sibel can[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Ferdi Tayfur
Kaybolan günler Kalbimde aşkın alevdir yanıyor Sensiz perişan teselli bulmuyor Ne haldeyim bilemezsin Benden şefkat göremezsin göremezsin Bu aşk böyle hiç devam eder mi Sevenler söyle terkeder mi Aşkı ayaklar altında ezer mi Kaybolan günler gelecek mi geri Sevgilim gittin düşünmedin beni Sevmekmi zor, sevilmek mi Ölmekmi zor, yaşamakmı gel bana sor.......[/COLOR][/B] |
Mustafa Yıldızdoğan - Ölmem Ölmem
|
[COLOR="DarkRed"][B]NUR ERTÜRK
Yavuzelinde Hergün buradan kime gidersin Ardina bakma beni yakarsin Gözün islanmis neden Aglarsin yari kaybettim ona yanarim Yavuz Elinde Yavuz Elinde Bir sevdigim var yavuz elinde O yar bana niye küsüp gidiyor Icim Yaniyor Bagrim Yaniyor söyle güzelim ne oldu sana dünya malina taput gidersin sonunda sende (rezil) toprak olursun icim yaniyor bagrim yaniyor Yavuz Elinde Yavuz Elinde Bir sevdigim var yavuz elinde O yar bana niye küsüp gidiyor Icim Yaniyor Bagrim Yaniyor Bilemedim bilemedim gözyasimi silemedim seni bir gün sevemedim icim yaniyor bagrim yaniyor Yavuz Elinde Yavuz Elinde Bir sevdigim var yavuz elinde O yar bana niye küsüp gidiyor Icim Yaniyor Bagrim Yaniyor........ [/B][/COLOR] |
[B]Karışık şarkılar dinliyorum[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sibel Pamuk
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img83.imageshack.us/img83/7352/24996338.png[/img][/url] Al yazmalimmm Su gönlïme ates düstü Ne yapayim ne edeyim Sensiz hayati neyleyim Alli gelin telli gelin Daglarinda kar olsaydim Gelin sana yar olsaydim Dag cicegim yaban gülüm Dalinda bülbül olsaydim Allamislar pullamislar Seni ele yollamislar Canimdan canim almislar Alli gelin telli gelin........[/B][/COLOR] |
Giden günlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmamda yeter ki son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmemde yeter ki geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Hala bekliyorum bak |
[B][COLOR="DarkRed"]Hüseyin Turan
SÖYLEYEMEDIM Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedimmm.................... [COLOR="SeaGreen"]söylediklerimden çok Sustuklarım seçtiklerimden çok Reddedilmek için ne kadar varsam o kadar kimseyim kendime.[/COLOR] [/COLOR][/B] |
müslüm gürses..........ne senle yaşanıyor nede sensiz oluyor...............
|
[B][COLOR="DarkRed"]Sibel Can
Ölürüm GÖNLÜMÜ KAPTIRDIM SANA NE OLUR ANLASANA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM BATAN GÜNEŞ DOĞMASA DA YAĞMURLAR YAĞMASA DA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ BEN GÜNDEN SAYMIYORUM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ BEN GÜNDEN SAYMIYORUM VALLAHİ BİLLAHİ SENİ ÇOK SEVİYORUM AH... ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM VARSIN HER AN CANIMDA HEM CANDA HEM KANIDA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM .. [/COLOR][/B] |
[B][I]Hakan Taşıyan / Ağlama Dayanamam..[/I][/B]
|
[FONT="Century Gothic"][COLOR="purple"][B]
Müslüm Gürses Ben SevdaNın Kahrını Çekemez oldum Sevmek kolay değil başa gelmesin Ümitsiz bir aşka kimse düşmesin Tanrım kimseye böyle bir dert vermesin Ben aşkın kahrını çekemez oldum Bende seviyordum delicesine İnanmısım meğer kalpsiz birine Şimdi ağlıyorum kendi halime Ben aşkın kahrını çekemez oldum Ne sevgi ne dosttan yüzüm gülmedi Canım dediklerim kıymet bilmedi Ağladı gözlerim yası dinmedi Ben askın kahrını çekemez oldum ! [/B][/COLOR][/FONT] |
[B]aşk herşeye değer......................[/B]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Sami Yusuf --Allahu Allah.. [/I][/B][/COLOR]
|
hepsi beni al onu alma
|
sezen aksu..... firuze
|
[B]Grup anılar görmez olsun............[/B]
|
yurtseven kardeşler gitme turnam.............
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:39. |
|