![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
omuzda caketi var başında çeçik
bizde kusur varsa söğleyin açık gelip huzur bozmasın bir iki kaçık bunlar diyariye sorun üstadım |
[QUOTE=sivaburs;588214]Çıkarmayın sakın burda arbede,
Başlar eğik gezer yolda caddede, Diyelim hoş gördü nine ve dede, Affetmez bunları torun üstadım. Bozarlar huzuru tırnakla elle, İnsanız kalbimiz çalışmaz pille, Yetkili taşlarız goncayla gülle, Bu konu haylice derin Üstadım.[/QUOTE] Hayat bu kimi yapar kimi bozar, Kimisi de diğerinin kuyusun kazar, Yine de ozanlar bildiğin yazar, Havalar değişmiş serin üstadıö |
kıskandım bugün bütün hacıları
unutmuşlar hep cümle acıları inleşip durur dertli niceleri kutlu Kabemize varın üstadım |
[QUOTE=goramaz;588228]kıskandım bugün bütün hacıları
unutmuşlar hep cümle acıları inleşip durur dertli niceleri kutlu Kabemize varın üstadım[/QUOTE] dönüşe geşti bütün hacılar onları karşılar ana bacılar muhammed sevdası döşte acılar karşılamaya gideriz yarin üstadım |
[QUOTE=OSMAN ECE;588231]dönüşe geşti bütün hacılar
onları karşılar ana bacılar muhammed sevdası döşte acılar karşılamaya gideriz yarin üstadım[/QUOTE] Hiraya gidermiş o aziz Nebi Rasullahsın dedi göğü yeri Tevhidi anlatmaktı zor görevi yürekte özlemi derin üstadım |
Mekkeye ihram giyer giderler,
Kabenin etrafında tavaf ederler, Sefa merve arasında gelip giderler, Arafatta vakfeye durun hacılar. |
[QUOTE=goramaz;588232]Hiraya gidermiş o aziz Nebi
Rasullahsın dedi göğü yeri Tevhidi anlatmaktı zor görevi yürekte özlemi derin üstadım[/QUOTE] kimse kimseyi görmesin hakir onlar ALLAH için çekerler zikir bütün müslümanda bir olur fikir yüksektir mevkiin yerin üstadım |
Minaya uğrayıp yerde yatarlar
Şeytanı üç kez taşa tutarlar, Allah için bir de kurban keserler. Medine'de Nebiy'ye selam verin hacılar |
İbrahim ve İsmail peygamberin
Hele de bir nebiler serveririn Ayak bastıkları yer ne de şirin O yerlere bir yüz sürün hacılar |
mansur siva siyahi goramaz cley ve uzaktan bakan üyelerimiz
hepinize hayırlı geceler allaha emanet olun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:17. |
|