![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
hastahanede yatan ağır hastalar
doğrulmuş yataktan türkü besteler işte nihayet geldiler büyük ustalar zaman oğluna müsade versin ozanlar |
[sandalli;590621]Gel diyorsun ama korktum gelemem,
İki çocuğum var, gencim ölemem, Kiralık katiller nerde bilemem, Beni de bir yiğit vursun ozanlar. :) [B][I][COLOR="Red"]Rabbim uzun ömür versin kardeslerin hasina Kim ne ister nedir senle zoru davasi Biz hep yanindayiz herkese malum olasi Haydi barisa uzatin elleri artik ozanlar..[/COLOR][/I][/B] |
Birileri gelir bozar düzeni,
Kendi beceremez üzer yazanı, Küstürür, kızdırır garip ozanı, Artık gerçekleri görsün ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;590621]Gel diyorsun ama korktum gelemem,
İki çocuğum var, gencim ölemem, Kiralık katiller nerde bilemem, Beni de bir yiğit vursun ozanlar. :)[/QUOTE] sıcak yuvana dost safa geldin sitemize sevinç neşeler saldın dağlarda çiçek arıda baldın seninle zirveye ersin ozanlar |
[B][I][COLOR="Red"]Kislalari bahara ceviren
Cöllerde gül actiran Dostluga güven veren Cagladikca cossun ozanlar..[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;590625]Birileri gelir bozar düzeni,
Kendi beceremez üzer yazanı, Küstürür, kızdırır garip ozanı, Artık gerçekleri görsün ozanlar.[/QUOTE] bizde onlardan hesap sorarız yıllardır burda kafa yorarız bozulmuş düzeni yine kurarız burada huzura ersin ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;590627]sıcak yuvana dost safa geldin
sitemize sevinç neşeler saldın dağlarda çiçek arıda baldın seninle zirveye ersin ozanlar[/QUOTE] Hoş bulurum senin olduğun yerde, Ararım günlerce Diyari nerde, Hele kurban olam bir ayak ver de, Siyahi peşinden sürsün ozanlar. |
[B]Barınamaz burda huzur bozan
Hoşgeldin sen de sandalli ozan Yorganı yakarsa pireye kızan Kışı zor geçirir ozanlar[/B] |
[QUOTE=sandalli;590625]
Birileri gelir bozar düzeni, Kendi beceremez üzer yazanı, Küstürür, kızdırır garip ozanı, Artık gerçekleri görsün ozanlar.[/QUOTE] Biri bozar biri yapar arayı Yerse insan dosttan fırçayı Özlemişim dostum sana yazmayı Yaz sözünü de görsün ozanlar |
[QUOTE=Cley;590632][B]Barınamaz burda huzur bozan
Hoşgeldin sen de sandalli ozan Yorganı yakarsa pireye kızan Kışı zor geçirir ozanlar[/B][/QUOTE] Pire için yorgan yaktık ne çıktı? Gönlüm sürgünlerden usandı, bıktı, Bir hoş bakışlı kız kalbimi yaktı, Şu mahpus talihi kırsın ozanlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:19. |
|