![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
sivaburs üstadım, sözün ustası,
Şiir seven herkes O´nun hastası, Telefon etmiyor, gelmez postası, Gardaşım gelince haz başka olur. |
Cley´i yazmazsa ah çeker kalem,
Dilerim hayatta çekmesin elem, Sana olsun gardaş saygıyla selam, Her seni görmede yüz başka olur. |
[B]Kronik baskan oldu unuttu bizi
Bıraktı gönüllerde derince sızı Çalmaz artık duvara astı sazı Yemeğin yanında tuz başka olur [/B] |
Osman abi gelir dertlerim biter,
Çektiğim hasretlik beterden beter, Zemheri ayında bir bülbül öter, Bülbülün çaldığı saz başka olur. |
[QUOTE=sandalli;590795]Hele bir de gelse Diyari baba,
Arif ağam neden göstermez çaba? Ozan dergahına kurarız soba, Alevlerden çıkan cız başka olur.[/QUOTE] gelmiş ozanların beyi paşası kalmamış buranın eski neşesi karanlığa bürünmüş her bir köşesi fikir başka yerde öz başka olur |
[QUOTE=OSMAN ECE;590826]gelmiş ozanların beyi paşası
kalmamış buranın eski neşesi karanlığa bürünmüş her bir köşesi fikir başka yerde öz başka olur[/QUOTE] Selam verdin yüreğimle alırım, Sen burda kal dersen ben hep kalırım, Yigitsin, babasın iyi bilirim, Seni candan gören göz başka olur. |
[QUOTE=sandalli;590828]Selam verdin yüreğimle alırım,
Sen burda kal dersen ben hep kalırım, Yigitsin, babasın iyi bilirim, Seni candan gören göz başka olur.[/QUOTE] size seslendim uzak dağlar ardınan selam saygı gönderdim ata yurdundan ben sizleri hep bildim aile ferdinden yüreğimde bıraktığınız iz başka olur |
SİYAHİ DOST BENİM İNTERNET İYİCE DURDU YAZDIĞIM MESAJI GÖNDERMİYOR
|
[QUOTE=OSMAN ECE;590831]size seslendim uzak dağlar ardınan
selam saygı gönderdim ata yurdundan ben sizleri hep bildim aile ferdinden yüreğimde bıraktığınız iz başka olur[/QUOTE] Siyahi boş hayal kurdu diyorsa, Bu gece internet durdu diyorsan, Bu aletler beni yordu diyorsan, Diyari sen yarın yaz başka olur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;590832]SİYAHİ DOST BENİM İNTERNET İYİCE DURDU YAZDIĞIM MESAJI GÖNDERMİYOR[/QUOTE]
Canin sag olsun abi, yüregine saglik, hayirli geceler cümleten. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|