![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Mersinde acacak bir butik
Günlerdir yok sanki yitik Gelirse görür bu yazımı Yeni yılını kutlarım Kronik[/B] |
[QUOTE=Cley;591021][B]Sözlerinin hepsi cok ballı
Çiçek sunarım morlu allı Yeni yılın kutlu olsun Abilerin abisi Sandallı [/B][/QUOTE] Yüce bir dağ gibi dostluğun senin, Dilerim aydınlık geçsin her günün, imanlı gönlünde yaşasın dinin, Yeni yılda mutlu olasın Cley. |
[B]Onun sevdasıdır Sivas
Yenilince tutar sanki yas Yeniyılda başarı dilerim Üsküdarlı yigido Altuntas[/B] |
[B]Bilirsin seni cok severim
Hem abimsin hem hemşerim Yeni yılın kutlu olsun Baskentli yiğido Salim[/B] |
Gülhane içinde mutluyuz sandık,
Biz aynı sevdaya beraber yandık, Başımıza düştü küçük bir fındık, Anladım hayalmiş yaşadığımız. |
[CENTER][Cley]
[B]Esirgemez kimseden emegi Paylasir her zaman yemegi Hayırlar getirsin sana yeniyıl Gurbetteki ablam Kardelencicegi[/B] [B][CENTER][COLOR="Red"]Degerlisin benim yanimda Hemseriyiz sivas topragindan Dedimiz hasret anlariz birbirmizi Mutlu yillar sana Muhammed Ali....[/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=Cley;591028][B]Bilirsin seni cok severim
Hem abimsin hem hemşerim Yeni yılın kutlu olsun Baskentli yiğido Salim[/B][/QUOTE] [B][I]Saygıda kusur etmezsin, Bensiz Sivasa gitmezsin, Sen arkadaşını satmazsın, Mutlu yıllar Muhammed Ali.[/I][/B] |
[QUOTE=Cley;591023]
[B]Forum yine mi durgun[/B] [B]Üyeler cok mu yorgun[/B] [B]Senin de yılın kutlu olsun[/B] [B]Yardımsever Arif Coşkun[/B][/QUOTE] Yılbaşı herkes oluyor meşgul Herşeyin çoğu zarar azı makbul O seni aramazsa sen ara ara bul Yeni yılın kutlu olsun Muhammed |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;591001]
arif beyi unutmadım sözüme riya katmadım hayatta insan satmadım dost satanı seven varmı bende çok memnun oldum yapalı köyüden olduğunu biliyorum[/QUOTE] Severim insanın doğru mertini Yazar her zaman güzel metini Duruşuyla belli ediyo kendini Yeni yılın kutlu olsun Necmeddin Özbek |
[QUOTE=Cley;591020][B]Bir yıl bitiyor bu gece
Dilimde var birkac hece Sizlere mutlu yıllar olsun Aşık Sefil ve Osman Ece[/B][/QUOTE] yoksulu yine kanara itti koca yılımız bitti ömrümüzden alıpta gitti sanada iyi seneler cley |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:41. |
|