![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;591359]Yokken okuduğum masaldaki dev,
Dedi ki Ustanı ölesiye sev, Sevmek ne kelime bak alev alev, Hasretin oduna ben daldım Üstad.[/QUOTE] Bu güzel sayfada şiirler yazdık, Kötünün kafasın sözlerle ezdik, Yalnızlıktan inan biz çoktan bezdik, Sayfada günlerce tek kaldım Üstad. |
[QUOTE=sandalli;591360]Bu güzel sayfada şiirler yazdık,
Kötünün kafasın sözlerle ezdik, Yalnızlıktan inan biz çoktan bezdik, Sayfada günlerce tek kaldım Üstad.[/QUOTE] Ruhum gidişinle suratı asar, Gidişin gönlümde bıraktı hasar, Herkes seni sarar, yüreğe basar, Bak seni onlardan ben çaldım Üstad. |
[QUOTE=sivaburs;591361]Ruhum gidişinle suratı asar,
Gidişin gönlümde bıraktı hasar, Herkes seni sarar, yüreğe basar, Bak seni onlardan ben çaldım Üstad.[/QUOTE] Bir de Diyari var bulunmaz eşi, Şiir ve sanatla yanıyor döşü, Seni andı durdu, dinmedi yaşı, Gözünün yaşını ben sildim Üstad. |
[QUOTE=sandalli;591362]Bir de Diyari var bulunmaz eşi,
Şiir ve sanatla yanıyor döşü, Seni andı durdu, dinmedi yaşı, Gözünün yaşını ben sildim Üstad.[/QUOTE] Diyari babamdır, var mı ötesi, Asil soydan gelir O’nun atası, Dövsün bu ozanı varsa hatası, O atlas kumaşken ben çuldum Üstad. |
[QUOTE=sivaburs;591363]Diyari babamdır, var mı ötesi,
Asil soydan gelir O’nun atası, Dövsün bu ozanı varsa hatası, O atlas kumaşken ben çuldum Üstad.[/QUOTE] Nere el attıysam ora kurudu, Sen yokken siteyi duman bürüdü, Ozanlarim teker teker yürüdü, Peşlerinden giden ben oldum Üstad. |
[QUOTE=sandalli;591364]Nere el attıysam ora kurudu,
Sen yokken siteyi duman bürüdü, Ozanlarim teker teker yürüdü, Peşlerinden giden ben oldum Üstad.[/QUOTE] Sen yoksan kimse yok şaşma bu işe, Doğru söz yazılmaz değecek dişe, Sen yokken beni de sardı endişe, Herkes yeşerirken ben soldum Üstad. |
[QUOTE=sivaburs;591365]Sen yoksan kimse yok şaşma bu işe,
Doğru söz yazılmaz değecek dişe, Sen yokken beni de sardı endişe, Herkes yeşerirken ben soldum Üstad.[/QUOTE] Geçte olsa artık ben de anladım, Geceleri dostlar diye inledim, Cley gelin dedi onu dinledim, Herkes eğlenirken ben doldum Üstad. |
[QUOTE=sandalli;591366]Geçte olsa artık ben de anladım,
Geceleri dostlar diye inledim, Cley gelin dedi onu dinledim, Herkes eğlenirken ben doldum Üstad.[/QUOTE] Cley hiç olmadı düzene uyan, Zaten bir O kaldı bizleri duyan, Bizim yüreğimiz Allah'a ayan, Dost yaşasın diye ben öldüm Üstad. |
[B]Ustaları geriden izledim durdum
Sizleri görünce kendimi buldum Kimse gelmedi diye bende sordum Davete icabet ben geldim üstad[/B] |
[QUOTE=sivaburs;591370]Cley hiç olmadı düzene uyan,
Zaten bir O kaldı bizleri duyan, Bizim yüreğimiz Allah'a ayan, Dost yaşasın diye ben öldüm Üstad.[/QUOTE] Sandallı diyor ki burda bitmesin, Bu güzel dergahta baykuş ötmesin, Ozanlarım hiçbir yere gitmesin, Gönlümü neşeli sen kıldın Üstad. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:51. |
|