![]() |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;209318][B][I][COLOR="arial"][FONT="Verdana"][FONT="Verdana"]kendim yaparim etli ekmek
tercihim yapamadiklarimi yemek Güzellik uykumu caldiniz centilmenliginize laf atan olmadi, niye alindiniz Iyi okursan, lafim sana degildi Barisirmisin, yapsam sana etli pideyi[/FONT][/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]herkes yapabilir mi sandın etliyi bakalım beğenirsem barışırım belki bırak şimdi sen uykuyu güzelliği itiraf et kurtul hazin yenilgiyi[/FONT][/I][/COLOR][/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209433][COLOR="arial"][I][FONT="arial"][B]herkes yapabilir mi sandın etliyi
bakalım beğenirsem barışırım belki bırak şimdi sen uykuyu güzelliği itiraf et kurtul hazin yenilgiyi[/B][/FONT][/I][/COLOR][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Begenen begenir etlimi Ben sana yaptigim centil(wo)menligimi Sen bilirsin güzel kardesim Bende tek basima yerim Yenilgi dersin ama bakmazsin Kim bu kadar alkis alir duymazsin Düsünmeden bunu bidaha söyleme bana Hic darilma, satasirim sana[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bana derler GURBET KUSU
Iyi bilesiniz bunu Ben ne ozanim, ne sair, ne asik Kafama göre yazarim, zaten cok karisik Benle yarismayin bulun denginizi Dikkat edin, attiririm renginizi Ben kuralsiz dikkat etmeden yazarim Hepinizi saygiyla sevgiyle selamlarim [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209415][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Seni dogramadigima dua et
kendide oldugundan emimisin? Yemin et Gözlerimden bu atisma icin yas akitamam Senin gibileri cok gördüm, sayisini hatirlayamam Deryadaki baliklar öldü Sendeki laflar döküldü Yazikdir sana, kiyma kendine Bana laf yetistiremezsin, de get artik isine[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] sen kasap bile olamamazsın zaten onada yetmez kapasiten umarım ağlamazsın bir ömür boyu ne çabuk unuttun o deryada balık oldunu sen bana bakma moralini bozma bende gün güneş görmemiş laflar var bunu sakın unutma lafları ağzına tıkacak laflar gelir birbiri ardına |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209425][B]İki kelam laf et at ortaya,
Yap atışmanı dök mısralara, Görelim Aşıklığının boyutunu nedir, Memleket görmedi Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i gibi bir şair. :D :D [/B][/QUOTE] serdari kardeşbeni unuttun sanırım galiba aşıklıkta seni sollarım yiğidi öldürüp hakkını yemeyenlerdenim beni terletebilecekmisin görelim |
[QUOTE=Sweetgirl;209439][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bana derler GURBET KUSU
Iyi bilesiniz bunu Ben ne ozanim, ne sair, ne asik Kafama göre yazarim, zaten cok karisik Benle yarismayin bulun denginizi Dikkat edin, attiririm renginizi Ben kuralsiz dikkat etmeden yazarim Hepinizi saygiyla sevgiyle selamlarim [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] bakıyorum heryerde sen varsın sen hiç akıllanmazmısın benimle yarışmak senin ne haddine girdiğim her yarışta sonuncu bile olamassın galiba biraz var damarlarında aşık varmı soyunda sakın haaa saygı kuralını aşma kanatsız kuşa dönderirler sonra |
--->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209433][COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]herkes yapabilir mi sandın etliyi
bakalım beğenirsem barışırım belki bırak şimdi sen uykuyu güzelliği itiraf et kurtul hazin yenilgiyi[/FONT][/I][/COLOR][/QUOTE] aşık kardeşim jakobieenşöyle gel bakalım karşıma tatlı tatlı başlayalım atışmaya bakalım ne kadar aşıksın karşında sweetgirl yok unutmayasın |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=akrep52;209444]aşık kardeşim jakobieenşöyle gel bakalım karşıma
tatlı tatlı başlayalım atışmaya bakalım ne kadar aşıksın karşında sweetgirl yok unutmayasın[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]benimle atışmak ister yürek sonra sallamayasın boşa kürek :) senin önce şu gurbet kuşu ile biraz alıştırma yapman gerek[/I][/FONT][/COLOR][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;209438][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Begenen begenir etlimi
Ben sana yaptigim centil(wo)menligimi Sen bilirsin güzel kardesim Bende tek basima yerim Yenilgi dersin ama bakmazsin Kim bu kadar alkis alir duymazsin Düsünmeden bunu bidaha söyleme bana Hic darilma, satasirim sana[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]ne oldu niye tek başına yiyorsun kötü yapacağını sende biliyorsun sözde çok güzel dize yazıyorsun hani hiç belli olmuyor bence sen atıyorsun :)[/FONT][/I][/COLOR][/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209446][B]
[COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]ne oldu niye tek başına yiyorsun kötü yapacağını sende biliyorsun sözde çok güzel dize yazıyorsun hani hiç belli olmuyor bence sen atıyorsun :)[/FONT][/I][/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Etli pidede takilimi kalmissin ne etmissin Gel cay yapim icelim, eccük dinlenesin De naz etme gel, yorulma Baksana cikmis gercek asiklar ortaya.[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:37. |