![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
NURİ ABİ NE KADAR GÜZEL Bİ RESİM BU NE KADAR ŞEFFAF İNSAN BAKINCA İÇİ AÇILIYO VALLA ÖZLEMİŞİZ BURALARI
|
ilhan gül adaş nerelerdesin sen yav senvarya kardeşim bu sita bizlere emanet buurayı boş bırakmayın yavvvv:(
|
nuri abi hoşgelmişin sefalar gelmişsin nasılsın cemil abi yokmu o nerelerde resimde süper olmuş vallahi . msn aldım akşam yoktun sen yakınsın galiba gelsene bisemaver çayıiçelimabibe bu resme bakarak çok güzel gidiyor semaver çayı.
|
NERDE BU CİRİNLİLER NEDEN KİMSELER YOK NE OLDU BİZE
|
nuri abi sitemize hoşgeldin.cirinliler sitede çoğalacak diye umutlanıyoruz inşallah.selamlar.
|
hayırlı akşamlar cirinli kardeşlerim dernekten bahsediyorsunuz dernegimiz olsa cokgüzel olur ama dernek madiyata dayanıyor madiyat olunca kimse yanaşmıyor büyükler buişi beceremediler siz gençler hafta sonları toplanıp biryerlerde tanışıp sohbet etseniz hem tanışmış olursunuz hemde köyümüz için ne yaparız diye tartışmak lazım sız gençlere güveniyoruz bir fikir birliğine varmak lağzım bizler biryere toplanamıyoruz
|
salim ben şabanın oglu sen hamdinin oğlusun ğaliba
|
nuri kardeş nasılsın çok zamandır görüşemiyoruz ben sinan
|
hani nerdesiniz ya kimse yok bi anlık hevesmiydi yoksa ibrahim abi ilhan abi diger köylü abilerimiz nerelerdesiniz abi yakimse yok kimse birşey yazmıyo fazla boş bırakmayalım abi burayı tanıyalım tanışalım birbirimizle abi dernegimiz yok bari cirin köyü sitesi olsun bunu başaralım enazından inşallah dernegimizide kurucaz allahın izniyle...
|
ilhan arslan nerdesin abi sen ya bi göründün kayboldun nerelerdesin varmı abi öyle görünüp kaybolmak arasıra gir birşeyler yaz sayın abim kendine hasret burakma özletme sivasın en kral en yakışıklı en hızlı en çalışkan en baba yigit yigido postacısı sayın abim arasıra yaz yoksa daha döktürürüm ona göre.herkeze selamlar... hakan uzdemir
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:33. |