![]() |
Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?
Duruma bakılırsa sibel can sivası değil sivas sibel can'ı sallamış :)
|
bugüne kadar açılmış gelmiş geçmiş en güzel başlık olmuş espriler süper,
tebriklerrrrrrr devamını diliyorum arkadaşlar çok keyifli |
[B]Arif abicim :) En yakın zamanda iyi bir konular açalım :D[/B]
|
Tamam Eyüphan'cığım sürprizler yakında, hemde büyük bir bomba:D
|
[B]Tamam arif abi sana güvenim sonsuz :)[/B]
|
[img]http://habercininyeri.files.wordpress.com/2008/06/abdullatifsener.jpg[/img]
[B]Abdüllatif Şener ;[/B] Parti kurma yolunda büyük adımlar ile ilerliyorum.Siyaset artık benim işim olarak görmüyorum:) Bir sitede [B]'Görevli' [/B]olarak başlamak istiyorum.Hem Sivaslıyım,Sivaslılar.Net benim için uygun olduğunu düşündüm. |
helal olsun harikasın emeğine sağlık;)
|
[B]Eyüphancığım son dakika gelişmesi olarak bilgi vereyim. Sayın valimizinde artık Sivas'ta kalması kesinleşti. Az önce açıklanan kararnamede Sivas'ta kaldığı netleşti. Bir resimden konuşturma da sayın valimizin kalmasının anısına yaparsın artık. [/B]
|
[IMG]http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/Images/MU9399076JG517_250.jpg[/IMG]
[B]Çılgın Sedat ;[/B] Müzik yaşantıma son verdim,Futbol ile ilgileniyorum.Zeytinburnu Spor Kulübü ile 1 yıllık sözleşmem var. Sözleşmem bittikten sonra Sitede olmaktan gurur duyarım :) Elbette herkez gibi Modlukta en büyük adayım. |
[QUOTE=rallim58;350762][B]Eyüphancığım son dakika gelişmesi olarak bilgi vereyim. Sayın valimizinde artık Sivas'ta kalması kesinleşti. Az önce açıklanan kararnamede Sivas'ta kaldığı netleşti. Bir resimden konuşturma da sayın valimizin kalmasının anısına yaparsın artık. [/B][/QUOTE]
[B] Sayın ; Veysel Dalmaz ( 1 )[/B] [img]http://www.kenthaber.com/Resimler/2008/02/02/00322295.jpg[/img] [B]Veysel Dalmaz ; [/B]Atandığım günden beri çok şey geçti,Neler yaşadık neler gördük.Artık emekli olma zamanı geldi. Devir teslim zamanı geldi,malum yaşlandık:rolleyes: Birazda Vali olduğum zamanda yapmış olduğum işleri Sanal alemden takip ediceğim. Bunun en güzel takip ediceğim yer ise elbette ; [B]Sivaslılar.Net[/B] [B]Sayın Rüştü Elmas Sivas Valiliği[/B] yapmış bulunmaktayım artık bana bir kıyak geçerek Site yönetimine alırsın?:confused: Neyse dur hemen konulara güzel mesaj yazayım,Birazda konu açarsam kesin ama kesin site yönetiminde olurum. Aldım elime sazımı,Bundan sonra hem [B]Sivaslılar.Net'e[/B] mesaj yazacağım hemde canım sıkılınca Saz çalacağım. [B] Hemen size bir atışma sunayım ;[/B] [B]Veysel [/B]alır eline sazını Yetineceksin bu dünyada azını Bu devirde çekemem ben kadın nazını [B] Sivaslılar.Net[/B] Mod olmak dileğiyle! Bende her marifet bulunmakta MAAŞALLAH! Nazar değmesin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:09. |