![]() |
Cevap: evlenmek isteyenler buraya
[QUOTE=kangallim58;363492]evlendirmek isteyen çok ama.....bu kız site erkeklerini birbirine düşürdü kavga çıkıcak ya bunu atsınlar yada biriyle evlensin :)[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"][B] Nese Sende İstemion o zaman bulutumun başına kaldı hem bu kızı bizim başımıza o getirdi en iyisi onun olsun hehe :D [/B][/COLOR] |
normal şartlarda alırdım bu kızı bi kere piyasa çıktık ama o beni istemiyo galiba gelmedi 2 buçuk saat bekledim artık bulut düşünsün elinde patladı kaç gündür alan yok :)
|
[QUOTE=kangallim58;363497]normal şartlarda alırdım bu kızı bi kere piyasa çıktık ama o beni istemiyo galiba gelmedi 2 buçuk saat bekledim artık bulut düşünsün elinde patladı kaç gündür alan yok :)[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"][B] istiyorsan hallederiz bide durup dururken ask acısı çekme kardeş madem istioz o işi bize bırak :D bulutta sansına küssün [/B][/COLOR |
ilk başta aklımda evlilik falan yoktu.ama bu dünya güzelimni görünce birden çarpıldım.kara sevda,ilk görüşte aşk her ne derseniz deyin ondan oldu işte.. :) ama kız baktıki talibi çook iyice havalara girdi.naz yapıyor.bilmiyorki fazla naz aşık usandırır :)
|
[QUOTE=kangallim58;363502]ilk başta aklımda evlilik falan yoktu.ama bu dünya güzelimni görünce birden çarpıldım.kara sevda,ilk görüşte aşk her ne derseniz deyin ondan oldu işte.. :) ama kız baktıki talibi çook iyice havalara girdi.naz yapıyor.bilmiyorki fazla naz aşık usandırır :)[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Plum"][B] o kadar içten yazmışsınki diyecek bişi bulamadım kardeş valla şaka yaptıgını bilmesem bu kızla ciddi diyecem :D :) [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=Peri-58;363507][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Plum"][B] o kadar içten yazmışsınki diyecek bişi bulamadım kardeş valla şaka yaptıgını bilmesem bu kızla ciddi diyecem :D :) [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ALLAH muhafaza şaka....sen ilk önceki yazdıklarıma baksan bulut bunları ilk koydugunda....aşk sonradan başladı :) |
[QUOTE=kangallim58;363509]ALLAH muhafaza şaka....sen ilk önceki yazdıklarıma baksan bulut bunları ilk koydugunda....aşk sonradan başladı :)[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"][B] anladım ilk basta gördügümd ben korkmuştum zaten ... [/B][/COLOR] |
evet bende ilk gördüğümde korktum sanmıstım megerse yanlış sanısım o korku değil aşkmış ya :)
|
[QUOTE=kangallim58;363519]evet bende ilk gördüğümde korktum sanmıstım megerse yanlış sanısım o korku değil aşkmış ya :)[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrchid"][B][U] o zaman mutluluklar dilerim sözz dügününüzü ben yapacam :D:D [/U][/B][/COLOR] |
kangallim bu kizla evlenme sen ya :D
bulutum alsin onu...bulutum istiyorr... :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:50. |