![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;591469]Zavallı yüreğim zalim ağında,
Tükendi bak ömrüm ahir çağında, Bırak kızarayım sevda yağında, Dudağını büzme 2011.[/QUOTE] Benim yüreğimde bir sevda saklı, Kalbimi zorlayıp yok etme aklı, sivaburs üstadım her zaman haklı, Ustama sen kızma 2011. |
[QUOTE=sandalli;591470]Benim yüreğimde bir sevda saklı,
Kalbimi zorlayıp yok etme aklı, sivaburs üstadım her zaman haklı, Ustama sen kızma 2011.[/QUOTE] Saklı sevdaları aşikar etme, Göğüs kafesini kalbe dar etme, Sana kızsak bile ah-u zar etme, Defterine yazma 2011. |
[QUOTE=sivaburs;591471]Saklı sevdaları aşikar etme,
Göğüs kafesini kalbe dar etme, Sana kızsak bile ah-u zar etme, Defterine yazma 2011.[/QUOTE] Ah ile vah ile geçirtme günü, Özletme bizlere ikibinonu, Mutlulukla bitsin bu yılın sonu, Bunda yanlış sezme 2011. |
[QUOTE=sandalli;591474]Ah ile vah ile geçirtme günü,
Özletme bizlere ikibinonu, Mutlulukla bitsin bu yılın sonu, Bunda yanlış sezme 2011.[/QUOTE] Aşkla bakan gözü sen etme ama, Sökülen düşlere dikiver yama, Hayallerle dolu ümit dünyama, Kara tablo çizme 2011. |
[QUOTE=sivaburs;591477]Aşkla bakan gözü sen etme ama,
Sökülen düşlere dikiver yama, Hayallerle dolu ümit dünyama, Kara tablo çizme 2011.[/QUOTE] Günlerine sevinç neşe eklesem, Her haftana binbir ümit yüklesem, Ayın başı gelsin diye beklesem, Çok bekletip azma 2011. |
[QUOTE=sandalli;591480]Günlerine sevinç neşe eklesem,
Her haftana binbir ümit yüklesem, Ayın başı gelsin diye beklesem, Çok bekletip azma 2011.[/QUOTE] Bırak mutlu geçsin oniki ayın, Her akşam burada demlensin çayın, Kulağını çeker sivaburs dayın, :) İçip içip sızma 2011. |
[QUOTE=sivaburs;591483]Bırak mutlu geçsin oniki ayın,
Her akşam burada demlensin çayın, Kulağını çeker sivaburs dayın, :) İçip içip sızma 2011.[/QUOTE] Sandallı der hele tecrübe kazan, Var mı sana başka methiye yazan, Adına şiirler dizerken ozan, Bizden uzak gezme 2011. |
Sen hakikaten bir başkasın Üstadım, yüreğin var olsun. Seninle yazışmak mükemmel duygu. Kal sağlıcakla.
|
[B]Zevkle okudum ozanlar sizi
Hasrette koymayın artık bizi Sizlersiniz buranın tadı tuzu Gönül bağımızı çözme 2011[/B] |
[QUOTE=sivaburs;591486]Sen hakikaten bir başkasın Üstadım, yüreğin var olsun. Seninle yazışmak mükemmel duygu. Kal sağlıcakla.[/QUOTE]
Her zaman dedigim gibi usta olan sensin ve ben ustalarimla yazismayi cok seviyorum. Umarim katilim daha da artar. Yürek sesin hic susmasin, tesekkür ediyorum. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:37. |
|