![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;591759]Gönlünce bir defa hayal kurmadı,
Doyunca yarini cana sarmadı, Sılasında bir gün olsun durmadı, Bu dünyada kaldı yersiz derbeder.[/QUOTE] tanımaz ne büyük nede küçüğün işine gelmez hasabını yapar buçuğun ben aklına şaşarım böyle kaçığın yaş elliyi geşmiş başı kırsız derbeder |
[QUOTE=OSMAN ECE;591761]tanımaz ne büyük nede küçüğün
işine gelmez hasabını yapar buçuğun ben aklına şaşarım böyle kaçığın yaş elliyi geşmiş başı kırsız derbeder[/QUOTE] Siyahi´nin aklın baştan kaçırdı, Zehirleri şerbet gibi içirdi, Yuvasından gönül kuşun uçurdu, Kalır mı hiç kuşlar tarsız derbeder. |
[QUOTE=sandalli;591765]Siyahi´nin aklın baştan kaçırdı,
Zehirleri şerbet gibi içirdi, Yuvasından gönül kuşun uçurdu, Kalır mı hiç kuşlar tarsız derbeder.[/QUOTE] sen ustamsın diyari çırak bu derbederi ediyom merak biraz düşünüp kafayı yorak olmuştur belki yarsiz derbeder |
[QUOTE=OSMAN ECE;591767]sen ustamsın diyari çırak
bu derbederi ediyom merak biraz düşünüp kafayı yorak olmuştur belki yarsiz derbeder[/QUOTE] Derbeder bir hayal eyleme merak, Yerinden, yurdundan yıllardır ırak, Sen benim üstadım, ne demek çırak, Belki de bir aşkta hırsız derbeder. Derbeder öylesine aklima geldi abi. :) |
ellerinize sağlık canım kardeşlerim ne kadar güzel olmuş bu derbeder üstelik meraak etmeyin babacım bu benim ama saçım beyazladı siyah çok az var.
|
Hayalla, umutla yaşadı gönül
Gül dalında ne güzel öter bülbül Uçan kuşlar gibi havada süzül Yaprak gibi savrulur derbeder |
Her akşam, her gece bura coşardı,
Yüreklerden güzel sözler taşardı, Şiirleri gören hemen koşardı, Şimdi bakıyorum kullar kaybolmuş. |
[B]Kimler küstürmeyi başardı
Kalabalığı gören şaşardı Sessizliğe gözler yaşardı Şimdi bakıyorum sözler kaybolmuş[/B] |
[QUOTE=sandalli;591813]Her akşam, her gece bura coşardı,
Yüreklerden güzel sözler taşardı, Şiirleri gören hemen koşardı, Şimdi bakıyorum kullar kaybolmuş.[/QUOTE] buranın işine benim aklım ermedi haftalardır geldim kimse görmedi eski dostlar bile selam vermedi dostluğa uzanan eller kaybolmuş |
[QUOTE=OSMAN ECE;591815]buranın işine benim aklım ermedi
haftalardır geldim kimse görmedi eski dostlar bile selam vermedi dostluğa uzanan eller kaybolmuş[/QUOTE] Gözlerim hep ozan yolu beklerdi, Dakikayı saniyeye eklerdi, Bir gün yazmasanız gönlüm teklerdi, Burda destan dizen diller kaybolmuş. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:38. |
|